Trenažieris mājās

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Sveikas, dāmas!

Sakarā ar 101 darbu nav laika staigāt uz sporta zāli, tādēļ domāju, varbūt ir vērts iegādāties kādu kardio trenažieri mājās? Kurām šāda manta ir- nav tā, ka krāj putekļus un tiek izmantots kā pakaramais? :D
14.04.2015 10:26 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Esu gan :)
14.04.2015 15:27 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Tā kā mums bija iespēja - mājā ir viena pilnīgi nejēdzīga telpa, kura citādāk pamazām kļuva par krāmu novietni, tad ierīkojām sev treniņu telpu. Mums ir velo trenažieris, airēšanas trenažieris, hanteles un stienis ar svariem, sols, statīvs un kettlebells. Un pievilkšanās stienis. Es visvairāk darbojos ar kettbells - super gan spēkam, gan izturībai, gan arī tas, ka, tā kā viss notiek ātri un intensīvi, uzdzen pulsiņu augšā un sanāk arī kardio. No aparātiem visforšākā ir airēšanas mašīna, arī ne tikai pliks kardio, bet būtībā visa ķermeņa treniņš. Mīnuss ir tāds, ka baigi daudz vietas aizņem, jo viņa ir gara. Lētākais un kompaktākais , kas man patīk - viena lieliska jogas aplikācija un "slinkajās dienās" ļaujos 45min hiit jogas sesijai, ko man dāma no appa vada - nav jau arī tā, ka būtu baigi viegli... :-D
14.04.2015 19:00 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tad, kad vēl dzīvoju pie vecākiem, man bija šie
Šad tad padarbojos, bet pārsvarā viņi kalpoja kā pakaramie :D
14.04.2015 20:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits