Vīrietis iesper sievietei ar bērnu ratiņiem, ko jūs par šo domājat?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
14.04.2015 01:57 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
stella, nu vispār jau sieviete pati atzina, ka bļāvusi viņam, lai iemācās krievu valodu utt :D tātad bija naidīgi noskaņota nejau tikai pret to, ka to kasi izmantoja, bet to, ka vīrietis ir krievvalodīgais :D
14.04.2015 11:56 |

Reitings 2425
*lai iemācās krievu

I mean, latviesu valodu :D šodien kaut kā viss jūk :D
14.04.2015 12:00 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Viņa vīrietim aizrādījusi, ka vēlams mācēt latviešu valodu - nekur nav minēts, ka viņa kurinājusi naidu, nekur nav minēts, ka lūgusi viņam deportēties un tamlīdzīgas lietas. Arī mierīgi sarunājoties ar cilvēku es viņam varu palūgt sarunu turpināt valsts valodā un vienalga vai tā ir Ķīna un es runāju ar brazīlieti, vai tā ir Latvija un runāju ar krievu.
Tu šobrīd pati lej eļļu ugunīs. Klāt nestāvēji un personu dialogu nepārzini, Tu zini tikai to, ka krievvalodīģais vīrietis apspļaudījis, spārdījis sievieti, kurai līdzi bijis astoņus mēnešus vecs bērns. Thats all. Tas kāds bija šis viņu dialogs nav nedz tev zināms, nedz tev par to spriest un analizēt.
Savukārt, tas, kāda ir viņa tautība, izskats un runas maniere ir būtiski personas meklēšanā.

P.S. Tā vien liekas, spriežot pēc tava pirmā komentāra, ka tev pie kājas kas notika - galvenais, ka māmiņa tika atspārdīta. Jo bija taču pelnījusi.
14.04.2015 12:02 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Stāsts atgādināja vienu no cosmo lietotājām

Man arī. :D
14.04.2015 12:11 |

Reitings 2425
stella, tu jau ne pirmo reizi izcelies ar saviem daiļliteratūras cienīgajiem komentāriem, tādēļ es nemēģināšu nemaz tev, pat nezinu... izskaidrot, paskaidrot vai kaut kā citādi mēģināt palīdzēt uztvert manis rakstīto? :D Ieteikšu vienkārši LASĪT, nevis ieborēt sev galvā kaut ko, ko tu gribi ieraudzīt :D

By the way...

"Sieviete īpaši uzsvēra stāsta, ka abi „kungi” bijuši krievvalodīgi. „Es, protams, vēl pielēju eļļai uguni, teikdama, ka, lai labāk iemācās latviešu valodu, nevis sit jaunai māmiņai. Labi, ka bērns jau bija mašīnā. Es nenobijos un skrēju viņiem pakaļ un nobildēju. Arī viņi mani nobildēja, arī manu automašīnu”, teica māmiņa"

šitas noteikti izklausās pēc pieklājīgas palūgšanas runāt valsts valodā :D ha ha ha, stella, nu kas tev tajā paurī darās? :D
14.04.2015 12:11 |

Reitings 10
Reģ: 28.01.2015
Es domāju,ka žēl ka neredzēju to.Ar to lupatu būtu izdarījis to ko reāli dzīve ar lupatam parasti dara.
14.04.2015 12:16 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Man kaut kā liekas, ka nevis viņš viņai iespēra, bet viņa stūmās ar ratiem uz kājām un viņš vienkārši mēģināja atgrūst. Tad sieviete vēl kaut ko pabļaustījās, viņam apnika, un ar spļaušanas imitāciju (nevis spļaujot, bet ar tādu- ptfu) gribēja parādīt, ka neredz jēgu ar viņu komunicēt.

"Sieviete īpaši uzsvēra stāsta, ka abi „kungi” bijuši krievvalodīgi. „Es, protams, vēl pielēju eļļai uguni, teikdama, ka, lai labāk iemācās latviešu valodu, nevis sit jaunai māmiņai. Labi, ka bērns jau bija mašīnā.

Es nenobijos un skrēju viņiem pakaļ un nobildēju. Arī viņi mani nobildēja, arī manu automašīnu”, teica māmiņa"

Kaut kāda histēriķe. Ticu, ka ja būtu palūgusi normāli, tiktu palaista.
14.04.2015 12:18 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu nav labi , ka tā notiek, bet pati uzsāka to kašķi! es arī tādai uzšautu . Pamet bērnu mašīnā un iet taisīt drāmu ar kaut kādiem večiem !
14.04.2015 12:18 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Kādēļ viņa negāja uz kasi māmiņām ar bērniem? Es vispār nekad nelienu nevienam priekšā, pofig, ka man ir mazāk preces. It sevišķi jau nepazīstamiem vīriešiem, jo nekad nevar zināt, kas viņiem galvā.
Spert, protams, nav labi, bet sieviete arī pati ir vainīga - nu, gabals nokristu pagaidīt, ja viņai priekšā tikai viens cilvēks? Ja vēl bija laiks tiem večiem pakaļ skriet, tad varēja arī rindā pagaidīt. +Priekš kam viņa vēl prasīja "Ko skatāties?" visticamāk jau tas bija "ko lūri?", ja pati redzēja, ka viņi ir agresīvi. Nu, tad arī dabūja pēc nopelniem. Un veids kā viņa to vīrieti meklēja FB vispār bija lielisks - nekas tur netika minēts par to, ko viņš izdarīja, tikai tas, ka viņš sit sievietes (bez pierādījumiem, protams). Vislieliskākais no visa ir šis - atstāj bērnu mašīnā un pati skrien večiem pakaļ, lai nofočētu. Un bērns viens apts mašīnā - normāli?

Neaizstāvu, protams, to vīrieti, bet šajā gadījumā, uzskatu, ka sieviete pati uzprasījās. Nav ko provocēt, ja redz, ka cilvēkiem visi nav mājās.
14.04.2015 12:19 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Šis aizrādījums no sievietes sekoja pēc tam, kad konflikts jau bija eskalējies. Cilvēks, kurš ir dusmīgs var nevaldīt pār savu rīcību, kas protams, nav attaisnojams. Un, tomēr, "Es, protams, vēl pielēju eļļai uguni, teikdama, ka, lai labāk iemācās latviešu valodu" - šī teksta daļa var liecināt gan par to, ka sieviete miera stāvoklī apzinās savu netaktisko rīcību; gan par to, ka viņa apzinās, ka to lūgt nebija nepamatoti, tomēr konkrēto personu priekšā lieki.

Es saprotu, ka tev jebkurš paustais viedoklis, kurš nav rupjībām un dzēlībām (arī cinisma) pilns liekas garlaicīgs - tomēr, tā nav mana problēma, tādēļ pārstāj uzvesties tā, itkā, Tev piederētu kāda mistiska vienīgā patiesība, vai mistiskas tiesības un neeksistējošu gala vārdu. Tu esi haotiska, agresīva un loģika nav tava stiprā puse. Bet es taču nemetos to bāzt Tev sejā katrā diskusijā, ne?

Jauku Tev dienu un pacenties sakārtot savu dzīvi - iespējams, kļūsi harmoniskāka.
14.04.2015 12:20 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Man tās "jaunās māmiņas" ar saviem izlēcieniem jau līdz kaklam, tip tas, ka ir bērns nedrīkst ar viņām neko un nekad. Pfffffff.
14.04.2015 12:23 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Bbw, aga sarkanais paklājs jārullē :D
14.04.2015 12:26 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Kas viņai lika vērt muti vaļā pie kases un izteikt kkādu komentāru "tev ir vairāk kā 5 preces", NU UN, ka vairāk kā 5 preces, simtiem cilvēku tajās kasēs ar 5 precēm iet ar 10 un 20 precēm. Īstenībā jaunās mātes uzskata sevi par visvarošām, viņām viss ir atļauts, visu var teikt un visu var darīt! Tas, ka Tev ir bērns, nenozīmē, ka Tev piešķirts ordenis un vari teikt ko gribi un darīt kā gribi!
14.04.2015 12:27 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu tur jau abi labi.
Un rezultāts ir tads kāds ir.
14.04.2015 12:29 |

Reitings 2425
Jauku Tev dienu un pacenties sakārtot savu dzīvi - iespējams, kļūsi harmoniskāka.

:-D:-D:-D paldies, manai dzīvei nav ne vainas :D Kāds sakars :D šausmas... ar katru dienu te pa kādai, kurai arī jumts aizbrauc :D
14.04.2015 12:31 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
NU UN, ka vairāk kā 5 preces, simtiem cilvēku tajās kasēs ar 5 precēm iet ar 10 un 20 precēm.

+
Ar to var cīnīties pašas kasieres, sūtot šos cilvēkus pie citām kasēm, jo domāju, ka viņām ir tādas tiesības.
Domāju, ka šī drošsirdīgā māmiņa var mierīgi iet cīnīties ar narkomāniem zem tiltiem, dzērājiem autostacijās un turpināt tēlot cietēju. Man galīgi viņas nav žēl.
14.04.2015 12:32 |

Reitings 2425
Domāju, ka šī drošsirdīgā māmiņa var mierīgi iet cīnīties ar narkomāniem zem tiltiem, dzērājiem autostacijās un turpināt tēlot cietēju. Man galīgi viņas nav žēl.

+
14.04.2015 12:33 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Vienīgie vārdi,kas man nāk galvā:"Zajebis mutere!":-|
14.04.2015 12:40 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Kas viņai lika vērt muti vaļā pie kases un izteikt kkādu komentāru "tev ir vairāk kā 5 preces", NU UN, ka vairāk kā 5 preces, simtiem cilvēku tajās kasēs ar 5 precēm iet ar 10 un 20 precēm. Īstenībā jaunās mātes uzskata sevi par visvarošām, viņām viss ir atļauts, visu var teikt un visu var darīt! Tas, ka Tev ir bērns, nenozīmē, ka Tev piešķirts ordenis un vari teikt ko gribi un darīt kā gribi!

Nu ja viss kas rakstīts ir muļķības :-D Tad nafig vispār kādus likumus ievērot un nafig kases es aizeju uz veikalu paņemu pienu un eju mājās :-D es neuzskatyu, ka pa pienu man kādam jāmaksā, jo tā ir rakstīts veikalā :-D
14.04.2015 12:40 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Patiesību sakot nav nozīmes,kas par urlu vai neurlu bija mammai priekša,viņa tomēr varēja būt prātīgaka un attiecīgi rīkoties nevis nolaisties līdz zināmam līmenim,lai gan nevar jau zināt,vai pati nav tāda,ja reiz nav kur likt savu bravūrību. Dažreiz gudrāk ir paklusēt un pieciest nevis izlaist spuras.
14.04.2015 12:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits