wee - tas "pēc nopelniem" ir ļoti subjektīvs.
Ja es krautu pirmā - jā; bet lai arī ko es pateiktu - pret sevi roku neļaušu pacelt. Ja mana inde par šerpu, lūdzu - durvis vaļā (jo sevišķi, ja pats nespēj patiekt ko tādu, kas manu verbālo caureju nomierina).
Fiziska vardarbība, manuprāt, ir morāla vājuma pazīme.
Provokācija nav vainu mīkstinošais apstāklis gadījumā, kad pielietota fiziska vardarbība. Vainīgs tas, kurš izšauj nevis tas, kurš pielādējis ieroci.
Mēs šeit nerunājam par šādu gadījumu. Vārdisku aizskārumu ļoti reti kad ir iespējams klasificēt kā smagu goda aizskārumu. Tu, protams, pareizi labo, tomēr šis nav tas gadījums...
Vārdisku aizskārumu ļoti reti kad ir iespējams klasificēt kā smagu goda aizskārumu.
wee
Vispār , es esmu pārliecināta ,ka tam džekam nekas nebūs, spriežu pēc personīgās pieredzes.
Ctn
Gan Tu, gan es ļoti saprotam, ka runājot par šo pantu mēs to nepiemēŗojam sadzīviskām situācijām un ķildiņiem... Bet, iespējams, kļūdos es un PPP un VP vienkārši laiž garām nenormālāko piķi ikdienas.
Vella rutki! Ja veikalā būs palikusi pēdējā zemeņu paciņa, un gan mana, gan wee roka stiepsies pēc tās, labāk uzreiz atteikšos no sava zemeņu suflē, lai nedabūtu pa gūžu.
Ctn
Panta saturs noteikti nav piemērojams šādai situācijai.
Tev liekas savādāk? Protams, garos tiesas procesos ar pamatīgu materiālu savākšanu un lieliskiem advokātiem - varbūt, var. Bet pamatā šis pants nav piemērojams situācijai.
Vainīgs tas, kurš izšauj nevis tas, kurš pielādējis ieroci.. Tīri tāpēc, lai parādītu, ka kļūdies, jo dzīvē ir dažādas situācijas.
wee
Nu ne tik traki , bet ja šajā cīņā par zemenēm tu mēģināsi noskaidrot manus radu rakstus , nedod Dievs kaut kā piepisi klāt manu meitu + man būs draņķīgs garīgais un tev savukārt lecīgs garīgais , visticamāk , ka pa muti uzšautu .
Parasti gan tā nedaru , bet ir indivīdi kuri savādāk nesaprot , reiz mani aplēja ar alu un uzskatīja , ka man par to jāatvainojas , nu iznākumu domāju , ka pašas nojausat
Tu nopietni cīnītos par zemeņu paciņu?