Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kapēc tā?

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
laikam pavasara depresija....man ir draugs, izturas super, uz rokaam neesaa pat burtiskaa noziimee, viss kaa es gribeeju....beigaas shodien man viss besii, saprotu ka kad bija aapsis kurs tieshaam izshkjeerda laiku un pusgadu es biju stresaa visu laiku sapnjoju par viirieti kaadu es tomeer dabuuju tagad...beigaas es nesaprotu neko jo saaku shaubiities vai gribu arī šādi, vairāk asociējas ar to ka tagad neesmu pati par sevi, tieshaam viirishkjiigi izturas un visas manas probleemas pat tiek atrisinaatas un uztraukties nav par ko, bet es saprotu ka peec idejas es nevaru vnk panjemt un aiziet patuseet ar draudzeneem, vai vakaru izlemt palikt maajaas viena pati nevis tikties ar vinju un mani tas kaitina...es nopietni besiijos pati no sevis un nezinu pat ko dariit. Ta ka taada 14 gadiiga skukjene kurai pirmo reizi attieciibas(s) iisumaa-dabuuju to par ko sapnjoju, un beigaas atkal kkas ne taa...saaku domaat vai vsp gribu to, bet tad domaaju par to vai taa vietaa es gribu kkaadu aapsi kurs ar necienju izturas kaa bija liidz shim...
13.04.2015 20:07 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
zini, man arī bijis līdzīgi, laikam... bija puisis, kurš pret mani izturējās drausmīgi, bija atkarīgs no tā un šitā, nespēja kontrolēt savu rīcību un vienkārši defaultā taisīja sūdus.. likās, ka gribu paipuiku. Dabūju, bet arī nebija labi :D

Man liekas, ka viss āķis ir tajā, ka tad, kad satiksi to īsto āpsi, tad vienkārši pieņemsi viņu tādu, kāds viņš ir (plus mīnus). Ja nejūties laimīga tagad, tad drošvien kaut kas tur īsti nav :)
13.04.2015 20:12 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tātad tavs secinājums pagaidām ir, ka ir divi vīriešu tipi:

āpši, kas ļauj darīt ar savu brīvo laiku, ko gribi (tusēt ar draudzenēm, kaut vai)
rokāsnesēji-problēmurisinātaji, kas vēlas pilnība kontrolēt tavu dzīvi.

Citādu vīriešu, piemēram tādu, kas nav ne apši, nedz arī mēgina tevi pilnībā kontrolēt - tādu nav un pēc definīcijas nevar būt.

Izdomāt, ko tu īsti gribi, šajā situāijā nebūtu sliktākais variants :)
13.04.2015 20:13 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Izdomāt, ko tu īsti gribi, šajā situāijā nebūtu sliktākais variants
13.04.2015 20:15 |

Reitings 482
Respektīvi shis ir tas, kurs veelas mani kontroleet? Es jo vairāk ar vinju tagad runaaju jo vairaak saprotu ka man truukst briiviibas laikam, laigan ja godiigi shis cilveeks tieshaam ir daudz ko dariijis delj manis, cietis delj manis un sevi pieraadiijis bet es visu laiku atrodu iemeslu kaPeec NEE..lai gan shajaa gribeetos iemiileeties
13.04.2015 20:51 |

Reitings 482
Un vsp es jau paars gadus esmu bez attieciibaam un traki veesa, esmu aizmirsusi to sajuutu ka ir kad iemiilies, taa kas attieciibu saakumaa(l), pat nezinu ko dariit :-O
13.04.2015 20:53 |

Reitings 146
Reģ: 02.07.2014
Bet runāt ar draugu arī var, ja jau tik labs, sapratīs, ka vēlies brīvību mazliet. Visu jau var izrunāt un ja gatavs darīt tevis dēļ daudz, tad dos arī to brīvību.
13.04.2015 21:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Klau, mīļā sirds, nākamreiz raksti saprotamāk :)

"gribetos iemīlēties" ir tada lieta, kas parasti nenostrādā. Un konkrēti man (jā, zinu, laikam esmu idiote) tie, kas kā paklājs izplājas pie kājām un "daudz ko dariijis delj manis, cietis delj manis un sevi pieraadiijis"... nu kaut kā neuzrunā. Pazūd līzvērtības elements attiecībās.

Un nē, nevajag obligāti āpsi tā vietā. Bet kaut kādu pielaizītu un ūber pareizu kā no salkana romāna izkāpušu "princi" arī sirds nekāro.

No otras puses, ja puisis ir foršs (nevis salkans) un vienīgā problēma ir tas, ka tev gribas brīvību, nevis ik brīvo mirkli ar viņu, tad tev ir divi varianti:
a) izvēlies Cosmo puiku Rays, viņš ļoti propogandē tikšanos jo retāk, jo labāk
b) tiecies ar viņu retāk (pusi no reizēm, kad tev baigi negribas tikties, atsaki, otru pusi - ne) un paskaties, kas notiek. Attiecības nebūt nenozīmē, ka vēlies visu visu brīvo laiku veltīt viņam.
13.04.2015 21:14 |

Reitings 482
57days-by the way mn ljoti patīk tava attieksme forumos
15.04.2015 09:40 |

Reitings 482
:-D:-D:-D
15.04.2015 09:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits