Baigi interesanta tēma, izlasīju pirmās dažas lapas un pabrīnījos ka ļoti daudzas ir pret bērniem kas ir veģetārieši. Ja es, kad veidošu ģimeni, neaudzināšu pati savas cūkas utt. neplānoju barot bērnus ar gaļu, it īpaši ja dzīvošu pilsētā. Baigi saspiesta domāšana, ja cilvēks neēd gaļu tad vienīgais ko var ēst ir zāle, salātlapas. Pati neēdu cūkgaļu un sarkano gaļu, jo vienkārši negaršo. Bērnībā cik atceros, sēnes neviens neēda, vai netaisīja. Sēņu lasīšana bija man kaut kas nedzirdēts, un rezultātā, nekad man tādu nav barojuši. Es netērēšu naudu uz ēdienu kas man negaršo un meiģināt to iebarot savam bērnam.
Esmu uzaugusi laukos, kūpināta cūciņa, un aukstā gaļa man nav nekas svešs bet ēst es viņu nekad negribēju un joprojām negribu.
Par tēmu, kad skolā gāju Latvijā, cik atceros itkā bija garšīgi, bet skolotājai vnm vajadzēja mani takā pierunāt lai ēdu, gaļu tik paknibināju un viss. :D bet bija tā kad mājturībā parasti skolnieki bija tie kas taisīja ēst cik atceros, un tad vissādas baumas gāja ka tie kas esot taisījuši ēst, spļāvot iekšā zupās utt. Cik tur bija taisnība, nezinu, tas bija milijons gadus atpakaļ :D