Esmu noverojusi, ka par iphone parasti izsakaas slikti tie, kam to nav vai tie, kas tos nevar atlauties.
Toties es esmu novērojusi, ka šādi par tiem, kam nepatīk Apple produkcija, izsakās tie, kam nav citas argumentācijas, kāpēc nopirkuši tieši ābolus.
Kvalitāte? Nu jau vairs nē. Kopš nav Džobsa, arī kvalitātes nav. iPhone 6 ir izcilākais uzskatāmais piemērs. Šobrīd Apple ražo viduvēju produkciju un tirgo to par lielu cenu, kamēr vēl var uz veciem lauriem pelnīt.
Es varu atļauties nopirkt iPhone, taču manā kabatā tā nav tieši tādēļ, ka izņemot skaisto ābolīti, nekas no tā, kas tas kādreiz bija, nav atlicis. Uz lietām jāskatās reāli, diemžēl.
Kas attiecas uz Android, es nesaprotu, kam tur neuzticēties? Tam, ka telefonu lieto arī trešā puse? Ja ir paranoja par to, ka Tevi novēro, izseko, ievāc par Tevi datus, tad laikam pašlaik drošākie pret šo ir BlackBerry. Taču šo telefonu izvēlē Latvijā ir pilnīgs vakuums.
Citādi Android izpildījums ir atkarīgs no tā, kuram aparātam tas uzstādīts. Ekonomklases telefoniem tas būs murgs, bet, ja nolemts iegādāties kādu nopietnāku ierīci, tad ir ok. Mani šobrīd priecē Samsung Galaxy S6 Edge - jauka mantiņa. Par HTC One M8 arī tikai labu varu teikt.
Windows Phone nemaz tik slikti nav. Ja neņem lētākos. Lumia 900tā sērija ir tīri ok, pie kam, kas attiecas konkrēti uz 925 un 930, tad šie telefoni arī vizuāli ir nostrādāti tā, lai negribās laist ārā no rokām. Līdzīgi, kā bija ar iPhone 4 un 4s.
Varētu pastāstīt daudz vairāk un konkrētāk, ja būtu skaidrs, par kuriem modeļiem tieši diskutēt.