Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Prieksnieka riciba!

Reitings 88
Reģ: 02.01.2015
Es seit versos pec padoma. Jau ieprieks versos seit ar savu diskusiju par neizmaksatu algu. Tatad, stradaju Vacija, biroja ka sekretare- Minijob. Darbs ir 10 stundas nedela, ta ka parejo laiku eju uz nodarbibam, macos. Mans draugs ar manu prieksnieku ir biznesa partneri. Visu informaciju, kas ir saistita ar mani, es uzzinu no sava drauga, jo prieksnieks ar mani nekad neruna, ne par algu, ne par nodrosinato apmacibu aprili. Zinu, ka tagad prieksniekam ir problemas ar kontu, jo jadod atskaite Finanzamta, tikmer konts ir blokets. Tatad- esmu sanemusi algu par janvari. Pagajusaja nedela es jautaju, ka dzirdeju, ka vinam kadas problemas saistiba ar finanzamt, vai varu uzzinat kad bus alga. Vins atbildeja, nakosnedel. (tatad sonedel) Mani materiali atbalsta draugs. Vins saka, lai uzaidu. Bet ko tas man maina? Tikai to, ka prieksnieks redz kada peleka pele atbraukusi un lai sez klusu. Apmeram ta es tagad jutos. Sodien zvanijam abi prieksniekam un vins necel klausuli.
Protams, ir pozitivas puses kas man patik, darbs ir lieliska vieta, man jau ir iemanas ar datora programmam, jo mani pienema bez attiecigas izglitibas un darba devejs jau nodrosinajis apmacibu akademija. Bet ko man darit, gaidit nakoso nedelu un runat ar vinu, vai jau laikus iesniegt atlugumu?:-| Paldies.
12.04.2015 16:47 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Ierastos uz vietas visu paskaidrot. Pateiktu-vai nu naudsa vai atlugums galda. Es nesponsoretu vina dzivi uz sava rekina. Jau pec pirmas neizmaksatas algas ietu un to pieprasitu, nevis sazin cik gaiditu. Taja akademija prieksnieks ir samaksajis par macibam vai tas tev ir bez maksas? Vai ari vnk pateiktu-kamer nav algas, uz darbu neeju.
12.04.2015 16:54 |

Reitings 88
Reģ: 02.01.2015
Macibas ir par maksu. Paldies par Tavu padomu!
12.04.2015 17:07 |

Reitings 8272
Ja maksa ir salidzinosi augsta, tad neskrietu no darba prom. Ja vinsh turpina maksat, tad meginatu risinay situaciju, kamer pabeigtu studijas. Ja zema, tad mekletu citu darbu un pati par tam maksatu varbut. Katra zinja, jasstudijas apmaksa dd, pabeigtu tas un parak daudz nelektos ar atlugumu. Bet nu algu gan ietu prasit uz vietas. Kaut vai li iedod skaidra nauda pret parakstu.
12.04.2015 17:14 |

Reitings 1304
Ka Tev beigas beidzas ar ieprieksejo algu, samaksaja pec jauna likuma, stundas likme 8,50 eiro?
Ja tev tikai 10 stundas nedela, tad Tev sanak mazak ka Minijob basis, ja nav mainits, kas ir 450 eiro.
Nav tev izdevigak pie vina iet ka Ausbildung macities, maksas laikam un beigas bus profesija kabata?
Labi, tas ir 10 stundas nedela, un minijob laikam nodokolos 2 %.
Starpcitu ari tiem kam ir Minijob iesaka veidot Steuererklaerung, varbut kadus summinu atgusi atpakal.
es Tava vieta censtos atrast iespeju kur vairak stundas stradat, pec jauna Mindestlohn, pilnai slodzei uz papira jabut 1360 eiro. 8,50 stunda.
12.04.2015 17:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!