Es seit versos pec padoma. Jau ieprieks versos seit ar savu diskusiju par neizmaksatu algu. Tatad, stradaju Vacija, biroja ka sekretare- Minijob. Darbs ir 10 stundas nedela, ta ka parejo laiku eju uz nodarbibam, macos. Mans draugs ar manu prieksnieku ir biznesa partneri. Visu informaciju, kas ir saistita ar mani, es uzzinu no sava drauga, jo prieksnieks ar mani nekad neruna, ne par algu, ne par nodrosinato apmacibu aprili. Zinu, ka tagad prieksniekam ir problemas ar kontu, jo jadod atskaite Finanzamta, tikmer konts ir blokets. Tatad- esmu sanemusi algu par janvari. Pagajusaja nedela es jautaju, ka dzirdeju, ka vinam kadas problemas saistiba ar finanzamt, vai varu uzzinat kad bus alga. Vins atbildeja, nakosnedel. (tatad sonedel) Mani materiali atbalsta draugs. Vins saka, lai uzaidu. Bet ko tas man maina? Tikai to, ka prieksnieks redz kada peleka pele atbraukusi un lai sez klusu. Apmeram ta es tagad jutos. Sodien zvanijam abi prieksniekam un vins necel klausuli.
Protams, ir pozitivas puses kas man patik, darbs ir lieliska vieta, man jau ir iemanas ar datora programmam, jo mani pienema bez attiecigas izglitibas un darba devejs jau nodrosinajis apmacibu akademija. Bet ko man darit, gaidit nakoso nedelu un runat ar vinu, vai jau laikus iesniegt atlugumu?:-| Paldies.