Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko iesākt?

 
Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas meitenes! Gribētu dzirdēt jūsu viedokli! Tātad man ir attiecības ar puisi, vasarā jau būs gads kā dzīvojam kopā un divi gadi kā vispār esam kopā. LIeta tāda, ka šis puisis ir ļoti spītīgs un pastāv tikai pie sava viedokļa, ļoti bieži manu viedokli viņš noliek, pat tad ja es zinu, ka man ir taisnība.. nezinu kā ar to cīnīties, esmu ar viņu par to runājusi, vienmēr nonākam pie tā, ka tā ir mana vaina, ka es nemāku pieņemt kritiku! Jā, ir reizes, kad es tiešām nemāku pieņemt kritiku, bet es to esmu atzinusi, viņš to nekādīgi nespēj atzīt. Vai JUms tā ir bijis? Kā tikt ar to galā? Arī tas, ka draugs vienmēr grib visu izdarīt manā vietā, visu man mācīt, lai man sanāk labāk, bet man tas nepatīk, es gribu pati darīt. Sanāk, ka attiecībās viņš visu grib izdarīt, bet man tikai jāpasēž maliņā un jāpiekrīt visam! Es ļoti mīlu šo cilvēku, bet šis jau sāk apnikt. Vēlviena lieta, kas ļoti nepatīk, ka puisis mēdz daudz jokot, bet joki bieži ir pāri robežām, bet viņš uzskata, ka tas ir normāli. Un jā viņam ir 24 gadi, viņš jau sen strādā pats, labi pelna (lai nav teksts, ka čalis ir izlutināts un pats neko nedara)
Esmu dzirdējusi, ka viņam pašam savulaik ir bijis tā, ka kāds valda pār viņu, varbūt tagad viņš grib atriebties man par to? Ko jūs domājat?
12.04.2015 15:30 |
 
Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
viņam pašam savulaik ir bijis tā, ka kāds valda pār viņu, varbūt tagad viņš grib atriebties man par to


kaads tev sakars ar to, kas ar vinju kaadreiz ir noticis? tev nav jaamaksaa par vinja pagaatnes nelaimeem. ja vinjam taa ir bijusi kaada psihologjiska trauma, tad tas jaaaarstee.

bet vispaar neizklausaas labi. attieciibas veido divi cilveeki un abu viedoklim ir jaabut vienliidz svariigam. nevar buut taa, ka viens visu laiku piekriit tam, ko grib otrs. ir cilveeki, kas neprot atziit savu vainu, taa ir nejauka rakstura iipashiiba, bet savu raksturu katram cilveekam ir iespeejas audzinaat.

puisim jaastraadaa pie visiem saviem truukumiem, citaadi nez vai tu veeleesies ilgstoshi saglabaat shiis attieciibas, arii tas vinjam jaaapzinaas.
12.04.2015 15:41 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Vinsh negribv atriebties. Ja vinsh sadu gimenes modeli ir piedzivojis pats pret sevi, vinsh nemak savadak dzivot pat. Vinsh nevar ta vnk izmainities,ja ta pret vinu izturejas 24 gadus. Tu pazisti vina vecakus? Pavero vina attiecibas ar vina vecakiem un pashu vecaku attiecibas.
Nu nezinu, es tik daudzas lietas vienuviet nepielautu. Varbut jums katram ir sava dalja taisnibas, bet neviens no jums negrib pienemt otra patiesibu? Varbut jums ir parak atskirigs skats uz dzivi kaa tadu, atskiras vertibas? Manuprat, cilvekiem jabut ir atskirgiem, bet ar vienam vai lidzigam vertibam un skatu uz nakotni. Savadak jus nekad nesapratisiet viens otru, jo runajat katrs sava valoda...
Man jautajums. Mini paris situacijas, kur vinsh vai tu nepiekapies , ka izversas strids un kaa tas beidzas. Mums ar viru ir loti maz stridi bijusi. Varbut tadelj, ka esam loti lidzigi domajusi. Mums vnk nav par ko strideties, jo lielakoties domas sakrit.
12.04.2015 15:58 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja vinsh sadu gimenes modeli ir piedzivojis pats pret sevi, vinsh nemak savadak dzivot pat.


++

Ja esat par to visu runājuši, un nekas nemainās, diez vai mainīsies.
Vai nu pieņem to vai nu jūs vienkārši nesaderat.
Ja abi vēlaties būt kopā, pie attiecībām ir jāstrādā. ABIEM.
12.04.2015 16:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits