Pavaditais laiks kopa?

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Cik daudz ,jusuprat ,pariem vajadzetu pavadit laiku kopa, lai atri neapniktu viens otram?
11.04.2015 12:15 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu jā, itkā. Bet mēs dzīvojam kopā un brīvo laiku principā pavadam kopā - gatavojam ēdienu, trenējamies, skatāmies filmas, lasām, audzinam savu kaķi, plānojam ceļojumus, mācamies jaunas lietas... Un to visu izbaudām. Mums ir ļoti interesanti vienam ar otru, patiesībā interesantāk nekā ar citiem cilvēkiem.
11.04.2015 22:52 |

Reitings 4
Reģ: 27.04.2014
Lai neapniktu viens otram, pavadīt laiku kopā vajadzētu pēc iespējas vairāk... jāatrod lietas kas vieno.
11.04.2015 22:53 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Man ir 22, vīram 29. Redzi, viss ir individuāli. Mani tiešām neapgrūtina ģimenes klātbūtne. Par draugiem - arī tiem ir sava dzīve. Ja dzimtajā pilsētā bija iespēja satikties bieži, tad pārvācoties uz galvaspilsētu šī 'ekstra' atkrita. Visi tālu dzīvo (kuri vispār ir Rīgā), saskrieties grūti un dārgi. Pēc tādas atpūtas vēl atpūtu vajag, kāds tur prieks? Nebūt neturu vīrieti piesietu, visbiežāk pati piedāvāju doties ciemos vai uzņemt ciemiņus. Viņš atsakas, jo pēc darba nedēļas grib mieru un alus vietā izvēlas izbraukumu dabā ar metāldetektoru :D Arī es ar draudzenēm reti tiekos, jo visas esam aizņemtas. Tas netraucē saglabāt attiecības ar viņām, jo labi draugi tā vienkārši nepazūd.
11.04.2015 22:55 |

Reitings 524
NordicBelle-Un tu tiesam neko nedari bez vina klatbutnes...?

Lalya- Nu apstakli ir dazadi. Bet vienalga, jus tachu censaties maksimali biezi cik varat satikties ar draugiem ne taa? Nu loti garlaicigs tev tas virs izklausas :-D vai nu majas sedetajs, vai ari kaut kads pareizais tev vins :-P Kada zina aiznemtas? Draugi nekad nevar but tik aiznemti lai nevaretu satikties, tad jau tie nav isti draugi.
11.04.2015 23:02 |

Reitings 524
Ja tiem viriem, kuri pavada visu laiku ar otra pusitem, pajautatu- kas tev dzive vel ir bez draudzenes, kadas nedz butu vinju atbildes :D Esmu pats bijis attiecibas, tadel loti labi zinu ka esot attiecibas, cilvekam tapat gribesies gan draugus biezi satikt, gan ar balleties un izbaudit dzivi bez vinas klatbutnes. Te jau tads uzskats ka bezmaz vai jagrib gimene ar to to otro cilveku, ne visiem vinu vajag un ne visi to grib...
11.04.2015 23:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Paaugsies un sapratiisi, ka ir arii taada lieta kaa kopiigi draugi, kopiigi hobiji, nav vajadziibas dzert ntaas reizes nedeeljaa, balliites ar laiku tiks nomainiitas pret paseedeeshanaam ar draugiem, BBQ vakariem un puishu vakari notiks labi ja reizi divaas nedeeljaas, jo nesakriit laiki - kad vienam ir briivs, otrs nevar utt. Vai arii nesapratiisi un naaksies nomainiit draugu loku, jo lielaakaa dalja buus appreceejushies, apbeernojushies.
11.04.2015 23:13 |

Reitings 524
krista21- Paaugsies? Cik tad tavuprat man ir gadi? Tu ta runa, itka tas butu kas slikts vai nenormals ka cilveks katru nedelas nogali izklaidejas un ka vinam vajag atputu ari no otras pusites. Weekendi parasti vienmer ir brivi, tadel sakrit. Un ja ari apprecesies, apbernosies, tavuprat tas butu iemesls lai reti tiktos ar draugiem?
11.04.2015 23:16 |

Reitings 524
Un man ir pazistami daudzi precejusies draugi, visi ka viens nedelas nogales ballejas, pa darbadienam strada, citreiz dodas kopa ar otru pusi saitkties, ja meitene nevelas,tad dodas bez vinjam.Un daudz laika pavada atseviski,ari tie kuriem ir berni, katru dienu logiski ka nepavadis ar gimeni kopa.
11.04.2015 23:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
krista21- Paaugsies? Cik tad tavuprat man ir gadi? Tu ta runa, itka tas butu kas slikts vai nenormals ka cilveks katru nedelas nogali izklaidejas un ka vinam vajag atputu ari no otras pusites. Weekendi parasti vienmer ir brivi, tadel sakrit. Un ja ari apprecesies, apbernosies, tavuprat tas butu iemesls lai reti tiktos ar draugiem?

Domaaju, ka noteikti zem 25. Un jaa, man iisti normaali neliekaas tas, ka preceeti paari vai paari nopietnaas attieciibaas katru nedeeljas nogali pavada atseviskji. Turklaat normaalaas attieciibaas cilveekiem PATIIK pavadiit laiku ar otrajaam pusiiteem un vinji var izklaideeties kopaa. Tam kam vispaar attieciibas vajadziigas? Lai reizi nedeeljaa tiktos ar otro pusiiti un briivajaa laikaa ar draugiem dzertu? Un cik tad tev ir taa briivaa laika peec darba, ka taa nogursti no otraas pusiites? Cik ilgi sanaak komuniceet, atskaitot laiku kad viens ir dushaa, virtuvee utt. Parasti jau cilveekiem, it iipashi ja ir beerni, taa komunikaacija nedeeljas viduu sanaak labi ja stunda dienaa. Ja paspeej taa nogurt, ka ir vajadziigas divas diennaktis atpuusties peec tam ar draugiem no otraas pusiites, tad neapgruutini sevi ar attieciibaam, tiec pie friend with benefits un dziivo taalaak laimiig.
11.04.2015 23:23 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Tur tā lieta, ka pavisam nav pareizais.. Jaunībā tādus darbus sadarīja, ka pat knapi no cietuma izvairījās. Dzēra ar 'brataniem' daudz un dikti, kuri neapdomājās, jau gandrīz nodzērās. Tieši tāpēc viņš ļoti novērtē dzīvi un alternatīvās iespējas, secinājis, ka alkohols laimi nenes. Tie pāris jēdzīgie draugi, kuri nav atsijājušies, ir ar savām nodarbēm. Piemēram, vienam tūliņ būs kāzas, puisis strādā līdz 19.00, arī sestdienās, nu kādas ballītes vēl? :D Manas draudzenes strādā, mācās, ceļo, dara vēl 105 lietas, tāpēc arī laika dumji klačoties nav. Un es draudzību ne pēc kvantitātes, bet gan kvalitātes vērtēju.
Es pilnīgi saprotu Tavu nostāju, arī man bija laiks, kad mājās pavadīta nedēļas nogale bija vējā izmesta nedēļa. Bet dzīve mainās, un man parādījās daudz iespēju aizpildīt brīvo laiku, nodarboties ar jaunām lietām, tādēļ laika tērēsana dzerot vairs nesaista.
11.04.2015 23:25 |

Reitings 5533
Rays, ja tev ir tik ļoti stiprs un smags viedoklis, tad varbūt nevajag par to īpaši diskutēt. Domā kā domā, mēs domāsim kā domāsim, un ja tev paveiksies, satiksi kādu ar ko tev saskanēs. ;-)
11.04.2015 23:27 |

Reitings 524
krista21-Atkariba vai ir kopdzive vai nav. Ja nav, tad jau gribas biezak, bet ja ir, iedomajies (es to loti labi zinu) tu to otru pusi redzi katru dienu, bet draugos labi ja reizi nedela, tadel ari gribesies, atpusties, un biezak par to reizi nedela vinus satikt,jo paspej jau pa to nedelu 4-5 dienam sailgosites, par to es runaju. Es nesaku ka VISS ir jadara atseviski,bet kaut kadam lietam un savai dzvei IR jabut. Man ir pieredze un es to zinu. Cik pazistamie parisis nav izskirusies, tikai del ta ka parak biezi pavadija laiku kopa, rezulta saka strideties biezi un izskiras...

Layla- Man loti patik tas teiciens- tu nevari nopirkt laimi, bet vari nopirkt alu :-D 100%taisniba.
Bet nu izklaideties tachu vajag un no ta parasti nekad neizaug, tas ir mulkibas. Atslabt cilvekiem vajag un te neiet runa par dzersanu lidz klinkim katru dienu.

Kadel uzreiz laika teresana? Teicu jau ka nejau katru dienu, bet to reizi vai divas nedela. Un kopa ar draugiem nejau vienam...citiem tas ko tu dari liksies laika teresana, ta padomajot.

Un kas par to ka draugiem ir savas nodarbes? Tas ir iemesls lai netiktos? Jo isti draugi gribes biezi viens otru redzet.
11.04.2015 23:37 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Obviously trollooolol jeb no mums nesaprotama sabiedrības slāņa. Manējam arī nav laika puišoties kaut kādos mistiskos "puišu vakaros". Ja izklaidējamies, tad visi kopā. Protams, dažreiz gadās, ka man nav interesanti pavadīt viņu uz kaut kurieni, bet man nav obligāti jāpaliek mājās. Tā ir mana izvēle. Tāpat arī viņam neinteresēs atnākt uz kafejnīcu padzert kafiju kopā ar manu labāko draudzeni. Ja arī viņa atnāks ciemos - viņš nebāzīsies un nestāvēs man aiz muguras, noklausoties mūsu sarunas. Man ar šādiem intimitātes mirkļiem pilnībā pietiek. Pat aizejot uz klubu viens otru praktiskis nejūtam, jo bieži vien katrs satiek kādu sen neredzētu cilvēku ar ko papļāpāt.. varbūt aizejam dažas reizes padejot vai kopā kokteiļus izvēlēties.

Es varētu teikt, ka mums patīk visu darīt kopā, bet esot kopā - nesēžam viens otram klēpī un nečubinamies viens gar otru. Katrs atradīs ko padarīt, ar ko papļāpāt. Kopā salipuši neesam, bet tādi meiteņu un puišu vakari ir atstāti bērnībai.. godīgi - pat nespēju iedomāties vai mums vispār būtu interesanti tikai vienām pašām meitenēm? Parasti puiši izdomā visādus pigorus, kopā jautrāk. Citas, ar draudzeni pārspriežamas problēmas, var atstāt pie kafijas tases.
Arī teātra izrādes un filmas kinoteātrī pēc tam ir forši izanalizēt, apspriest pie vakariņām ar savu otro pusīti. Manuprāt, interesantāk nekā aiziet ar draudzeni un pēc tam atgremot ko es tur redzēju un kas tur notikās.. (viss augstāk minētais nenozīmē, ka nekur nevaru aiziet bez drauga)
Vēl jāatzīmē, ka neesam viens otram apnikuši ar visu biežo kopā būšanu. :-P
11.04.2015 23:46 |

Reitings 524
Undiya- Nu bet tas ir normali. Jus tad ari nepavadat visu brivo laiku kopa, ir atelpas briizi, es vismaz ta sapratu. Bet nu ka var negribeties kaut paris reizes, kaut to vienu vistuvako draugu satikt un pie alus glazes vai vairakam un bez otram pusitem parunaties par dzivi, to es nekad nesapratisu, tads mana uztvere nav virietis vai ari vinam nav istu draugu..neiet runa pat par piedzersanos, vienkarsi iedzersanu ar vistuvako paris reizes menesi, ja tik tiesam biezak nevar.
To dara visi viriesi, visos vecumos. Ja draudzene tam ir skerslis, tad kada jega no tadam attiecibam? Un kapec uzreiz japiesuj alkoholims, manuprat, jebkuram virietim gribesies vismaz dazas reizes menesi ja ne balleties, tad vismaz satikt labako draugu/draugus un idzert vairakus alinjus un paruanties par dzivi un to pramts darit bez otram pusitem. Taa ir viriesa daba un es goda vards, neesmu saticis,nevienu kuram ta negribetos.

Man personigi labak patik uz kino iet vienam, vai ar draugiem, jo esmu gajis ar draudzeni, bet nu es eju lai redzetu filmu, nevis pavaditu kaut kadu romantisku vakaru, jo tur neka romantiska nav, ari bucojies tur esmu ar bijuso, nekadas emocijas, tadas pasas,ka to darot sabiedriskaja. Bet man svarigi ir redzet pasu filmu. Bet tas uzreiz nenozime ka draudzeni nevajag, vajag, bet nejau parmerigas devaas :-D
12.04.2015 00:01 |

Reitings 5533
Nu, vēl jau ir variants (kā man), kad tavs partneris(e) ir arī tavs labākais draugs :-)
12.04.2015 00:13 |

Reitings 5533
Nesaprotu, kapēc, tur tā dusmīgā seja, tur bija jābūt "( e )" :-P
12.04.2015 00:21 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Manējam ir daudz draugu, bet tikai viens tāds tiešām tuvs. Viņš ar viņu sazvanās, ja ir nepieciešamība kaut ko izrunāt. Ir gadījies, ka kaut kur nedodos līdzi, ja zinu, ka drauga meitene nebūs. (tad viņiem sanāk tāds neapzināts puišu pasākums, jo atkārtošos - man nav pienākums palikt mājās un nekad neesmu jutusies tā it kā es kādam traucētu vai manā klātbūtnē nedrīkstētu kaut ko pārrunāt)
Varbūt pluss tāds, ka neko pa labi, pa kreisi neklārēju un nav mūsu dzīves hameleonu rotaļas, lai visu laiku būtu ko apspriest ar labākajiem draugiem vai labākajām draudzenēm.

Man personigi labak patik uz kino iet vienam, vai ar draugiem, jo esmu gajis ar draudzeni, bet nu es eju lai redzetu filmu, nevis pavaditu kaut kadu romantisku vakaru, jo tur neka romantiska nav

Piekrītu, arī mājās mēs skatamies filmas tikai tāpēc, ka patīk jeb interesē, nevis mēģinātu taisīt kaut kādu romantisko filmu vakaru. Kino vienkārši ir foršāka atmosfēra, tas arī viss. Man nemaz prātā neienāktu tur laizīties. :-/

manuprat, jebkuram virietim gribesies vismaz dazas reizes menesi ja ne balleties, tad vismaz satikt labako draugu/draugus un idzert vairakus alinjus un paruanties par dzivi un to pramts darit bez otram pusitem. Taa ir viriesa daba un es goda vards, neesmu saticis,nevienu kuram ta negribetos.

Nu, tu neesi saticis visus džekus un ar visiem runājis. Ir tādi, kuriem nav obligāti skriet divatā kaut kur sūkt aliņus, it kā būtu tik nenormāli daudz kas ko pārrunāt zem četrām acīm. Vismaz mans nav nekad nekur rāvies un mēģinājis man kaut kā paziņot par viņam nepieciešamiem puišu vakariem. Un tas nav mans kaut kāds uzstādījums.. bet neliegšos - es tāpat nesaprastu to nepieciešamību.
12.04.2015 00:21 |

Reitings 524
Undiya- Izklausamies loti atskirigi :D Es tiesam nevaru iedomaties kadam lunim vai nozelojamam chalim jabut lai negribetu satikt savus draugus :D Nu kaa?? Tu laikam neesi sapratusi ka virietim draugi vienmer bus loti ipasi un es te nerunaju par tavejo "iznemumu",jo ipasi tie kurus pazist jau no bernibas un regulari gribes vinus redzet un pie alus glazes paplapat pa dzivi, uzzinat ka kuram iet un kas kuram jauns,kas tur tik nesaprotams?? Es tiesam pirmoreizi dzirdu tadu gadijumu, kad kads negribetu regulari satikt savus draugus...

Ari bralis, kurs ir vecaks par mani, man ir teicis ka draugi vinam bus vienmer loti svarigi un vienmer vismaz 1xnedela bus svarigi vinus satikt, jo ka vins teica-"Meitenes nak un iet, bet isti draugi paliel".

Laikam man tas jau no bernibas ir ieaudzinats, ka ari ar draugiem ir loti daudz laika japavada kopa un draudzene tam nebus skerslis.Un man pilnigi visi gimene un radiniekos ta ir darijusi. Tas ir kaut kas neparasts vai nepareiz?? Ka cilveks vienmer biezi gribes pavadit laiku ar draugiem, kuri tiesam ir ISTI draugi?? Tadel nesaprpotu tos luzerus, kuriem nav draugu, vai kuri ir majas tupetaji-seenes.
12.04.2015 00:35 |

Reitings 5533
Tev arī nav tie mājās tupētāji jāsaprot, bet tev nav viņi arī jābaksta. Katrs dara kā grib. Mēs ar vīru gribam būt kopā, a tev no tā kas?
12.04.2015 01:21 |

Reitings 524
Nu tad ar kadam tiesibam seit dazas tos kas katur nedelas nogali dzer sauc par dzerajiem?? Ar kadam tiesibam?

Man jau personigi ir pilnigi vienalga, vienkarsi zeel tadu seenju un pasi busiet vainigi ka izkirsieties delj rutinas ;)
12.04.2015 01:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits