Undiya- Nu bet tas ir normali. Jus tad ari nepavadat visu brivo laiku kopa, ir atelpas briizi, es vismaz ta sapratu. Bet nu ka var negribeties kaut paris reizes, kaut to vienu vistuvako draugu satikt un pie alus glazes vai vairakam un bez otram pusitem parunaties par dzivi, to es nekad nesapratisu, tads mana uztvere nav virietis vai ari vinam nav istu draugu..neiet runa pat par piedzersanos, vienkarsi iedzersanu ar vistuvako paris reizes menesi, ja tik tiesam biezak nevar.
To dara visi viriesi, visos vecumos. Ja draudzene tam ir skerslis, tad kada jega no tadam attiecibam? Un kapec uzreiz japiesuj alkoholims, manuprat, jebkuram virietim gribesies vismaz dazas reizes menesi ja ne balleties, tad vismaz satikt labako draugu/draugus un idzert vairakus alinjus un paruanties par dzivi un to pramts darit bez otram pusitem. Taa ir viriesa daba un es goda vards, neesmu saticis,nevienu kuram ta negribetos.
Man personigi labak patik uz kino iet vienam, vai ar draugiem, jo esmu gajis ar draudzeni, bet nu es eju lai redzetu filmu, nevis pavaditu kaut kadu romantisku vakaru, jo tur neka romantiska nav, ari bucojies tur esmu ar bijuso, nekadas emocijas, tadas pasas,ka to darot sabiedriskaja. Bet man svarigi ir redzet pasu filmu. Bet tas uzreiz nenozime ka draudzeni nevajag, vajag, bet nejau parmerigas devaas :-D