Pavaditais laiks kopa?

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Cik daudz ,jusuprat ,pariem vajadzetu pavadit laiku kopa, lai atri neapniktu viens otram?
11.04.2015 12:15 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Ok, varbūt es esmu jocīga. Man vajag pašai savu laiku. Vienai. Jā, arī bez vīra un bez bèrna. Un ta absolūti nenozīmē, ka viņus nemīlu vai ka negribas atgriezties mājās. Bet es tiešām smoku nost, ja ik pa laikam netieku uz randiņu pati ar sevi.
11.04.2015 21:37 |

Reitings 2715
Un man, piemēram, liktos nereāli tizli, ja vīrs sataisītos man līdzi uz to pašu skolas salidojumu vai tmlīdzīgi...
11.04.2015 21:38 |

Reitings 524
Nevajag aiziet galejibas un teikt, ka preteja gadijuma sieviete caur un caur velkas pakalj. Un aiziet iedzert ar comiem 2-3 nedela-sorreee...no sakuma iztusejies un tad mekle sieviete kam nopietnam. Dzersana tik biezi tomer sava zina jau ir alkoholisma pazime, ja tas tiek darits lielos apmeros. Neticu, ka jus ar comiem izdzerat tik pa pudelei alus. Brinos, kaa taa meitene vel tevi paciesh...

Ja vina grib iet pakal visut kur es, bet es velos iet viens vai pie saviem cilvekiem,tad ta ir vilksanas pakalj.
Ballesanas nedelas nogales nekada zinja nav alkoholisms, bet gan passaprotama lieta, izklaideties vienmer vajag. Normala meitene to sapratis un pienems vai ies izlaideties ar savam draudzenem taja laika.

Kads sakars ar isto? Vienkarsi vai nu tu esi attiecibas un tev ir pasai sava dzive ari, vai ari apniksiet agri vai velu viens otram no taa un bus rutina. Berns normalas attiecibas nekad neierobezos.
11.04.2015 21:42 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Rays-manuprat, logiski,'ka tad, kad virietis majas ir pec darba, logiski,'ja bernu pieskata abi, virietis palidz. Nafig bernu, ja pat nevar pats pieskatit? :-D un saksim ar to, ka berns nav tikai japieskata, bet ar vinu jadara daudzas lietas, lai vinsh izaugtu par cilveku...bet nu es jau aizgaju off topic. Nekad nebutu kopa ar virieti, kurs uzskatitu, ka bernu audzinat ir tikai sievietes pienakums. Un vispar reti kura butu ar to miera...

Nee vienkarsi man nav saprotama velme dzert katru otro, treso dienu.'un tas ir jau alkoholisms vai vismaz nav taalu no taa. Mana draugu loka ir daudzi viriesi virs 30 gadiem, kuriem prioritate nav dzersana, tusesana, draugi un tad tikai kaut kur sieviete un berni...varbut 20 gados tas ir savadak, kad daudziem vel nav pat ilgstosas atriecibas. Vards 'hobijs' neaprobezojas tikai ar klubiem un pudeli. Tad pastasti ludzu par tiem saviem hobijiem, par kuriem tu taa raudi, ka sieviete velkas visur lidzi..8-)
11.04.2015 21:43 |

Reitings 8272
Berns tomer maina dzivi. Tu nevari panemt pusgadu vecu bernu uz klubu vai katras brivdienas nogrust to sievai..sorry, tev nav izpratnes par gimeni, berniem un ko taadu..vienkarsi, man un daudziem citiem cilvekiem ir citas prioritates dzive ka tikai tusesana. 20 gados tas vel ir ok, bet jau pie 30 gadiem ir jasak domat, kas daras tava prata..es nezinu,'cik tev gadu..vnk minu...
11.04.2015 21:47 |

Reitings 8272
Kas vel-tu pats atkal aizgaji galejibas. Ir starpiba, vai sieviete aiziet kkur lidzi paris reizes vaik katru reizi. Ja tev nav pienemams, ka vina kaut paris reizes iet lidzi, jasak aizdomaties...prieks kam tev vispar vajag attiecibass? Seksu jau var dabut tapat ari taja pasha kluba...neredzu,'ka tu esi gatavs nopietnam attiecibam. Tadelj pieprasi no sievietes so milzigo brivibas sajutu. Tak esi vispar brivs, ja tev vajag sievieti paris reizes menesi...
11.04.2015 21:50 |

Reitings 2715
Piekrītu, ka bērnam vajag abus vecākus, bet, manuprāt, arī tas nenozīmē, ka visu laiku jāpavada kopā. Ik pa laikam var mamma viena plaikt bērnu kādu vakaru, ik pa laikam tēvs.
11.04.2015 21:52 |

Reitings 524
Sany-Nu ir daudzi viriesi kuriem nav laika, velmes to darit :D bet nu saja zina piekritu. Bet nu tas noteikti nav jadara tik biezi ka sievietei.

Nu tev taa nav saprotama, bet tad nesauc to par alkoholismu ja tas ir PARIS reizes nedela nevis KATRU dienu. Tev tas ir kaut kads jaunums ka cilveki nedelas nogales atlaiz un ballejas, piedzeras? Tur nav nekada sakara ar alkoholismu.
Nu ja ir nopietnas attiecibas, tad ir normali ka sieviete bus pirmaja vieta, bet ari draugi un ballites bus loti svarigi, vajag darit visu.

Nu kaut vai ta pati laika pavadisana ar draugiem, iesana uz trenazietzali kur vienam man ir daudz patikamak. Varbut skitis mazliet sieviskigi, bet man loti saista apgerbs un to ari daudzlabratak dodos pirkt viens, jo to darit ar miloto sievieti ir tiraas mokas (ir darits), laika pavadisana ar gimeni, laika pavadisna vienatne regulari, apdomajot dzivi utt. Vel turpinat saukt?
11.04.2015 21:53 |

Reitings 15
Reģ: 11.09.2010
vajag mazliet atpūtu vienam no otra, protams!

kursā ir pāris, kuri dzīvo kopā, mācās kopā un par projektu darbos parasti ir kopā(nejauši)
ir tā problēma viņiem.

ar savu draugu pavadu daudz laika, un tad arī visu laiku čubinamies, runājam, uttt, nevis katrs savu kko dara, tāpēc vajag arī ik pa laikam laiku sev.
11.04.2015 22:00 |

Reitings 8272
Nu laika pavadisana ar draugiem nav hobijs.. Vienigas hobijs no tevis nosauktajiem ir trenazierzale.
Nu,'kad man bija bija 18-20 gadi, es ari katru nedelas nogali tuseju un vel nedelas vidu..ari velak. Bet ,'ja cilveks nevar atpusties kadu reizi bez dzersanas un bez klubiem, ta jau ir problema. Man izklaidesanas nav nekads jaunums, bet katras brivdienas nodzert man liekas ka nosviests laiks zeme.
Tas nodzertas naudas vieta mes ieprieks labak ar viru kkur aizcelojam, iekartojam maju u.tml.
Kad ar savu viru saku dzivot kopa, mes vnk viena bridi sapratam abi, cik tas ir stulbi, katras brivdienas dzert un tad gulet. Pazaudets gan laiks, gan nauda. Pashlaik es vispar ipashi nelietoji alkoholu, bet ilgu laiku mes iedzeram reizi menesi vai retak. Vienkarsi mes atputamies savadak...8-)
11.04.2015 22:02 |

Reitings 524
Sany- Nesaku ka dzive vienigai prioritatei vajag but ballitem, vienkarsi sieva/ draudzene nekad nebus un ari neesmu piedzovjis ka butu iemesls lai puisis tagad vairs neballetos vai netiktos ar draugiem regulari, tam tacu tu piekriti? Un nesaku ka viss laiks japavada atseviski, vienkarsi man nepatiktu ja gandriz vienmer ta meitene grib but man blakam, es vairs nejustos ka virietis un liktos ka vinai bez manis, nav nekaa cita, pat ne draudzenu ar ko nedelas nogales paballet vai paris reizes nedela aiziet pasopingot (tas ir piedzivots, pati drosi vien vari iedomaties, ka virietim tas var krist uz nerviem) Tas tev liekas kaut kas neparasts, ka cilvekiem ari bez attiecibam ir sava dzive?? Un tas ir nozelojami ja cilvekam bez gimenes neka cita nav.
11.04.2015 22:03 |

Reitings 8272
Ieteiktu tev palasit par alkoholismu. Zinama mera, ja cilveks nevar iztikt kaut nedelju bez alkohola, tas jau ir alkoholisms. Nu tas tada viegla forma.es jau te nezimeju ainu, ka tu katru dienu zem galda valajies, piedzeries. Pavisam noteikti,'ka nee...vienkarsi, ja cilvekam ir nepieciesamiba biezi iedzert, taa jau ir problema.
11.04.2015 22:05 |

Reitings 524
Es uzskatu ka normalam cilvekam gribes gan balleties, gan pavadit laiku ar otru pusiti (ja tada ir), gan stradat. Tikai ta var nodzivot pilnvertigu dzivi.

Sany- Nu tad pec tavam domam lielaka dala cilveku ir alkoholiki, jo mana pazinu loka reti kurs ir tads kas dzertu katru dienu ,bet ballejas nedelas nogales gandriz visi un pazistu es loti daudz cilveku. Un ja tas ir alkholisms, lai ta butu, labak ta, neka dzivot garlaicigu dzivi.
11.04.2015 22:09 |

Reitings 8272
Nu vienkarsi, katram savs ir tas regulari. Man apniktu draudzenes redzet trisreiz nedelja..tiesam...savadak vinaam butu jabut loti daudz. Un neiet runa par to, ka vispad vairak neballetos. Ja tu vairak neballejies katras brivdienas, tas nozime,'ka cilveki to vispar nedara?? Dara, bet retak. Man zeel tevis, ja tev katras brivdienas tik klubi galva..un nee, tas nenozime, ka tev taa vieta jasezh draudzenei pie saniem
11.04.2015 22:11 |

Reitings 524
Sany- Nu tad tev tas nav istas draudzenes, ar kuram tu vari runat par visu un vinas tev vienmer palidzes...

Nee, es nesaku ka ja neballejas katru nedelu,bet mazliet retak, tatad neballejas vispar vienkarsi es uzskatu ka atpusties nedelas nogalaes 1-2x ir pilnigi normala un tur ar alkoholismu nav pilnigi nekada sakara, izklaideties cilvekam vajag. Un kapec uzreiz klubi? Var tapat ar comiem iedzert vairakus alus (vai daudz :D) vai ari dzivokli kada ballite... Kas tur tik nesaprotams un slikts, pilnigi passaprotama lieta. Tam jau nedelas nogales ir domatas- lai izklaidetos :) un nevajag man tagad rakstit kaut kadas mulkibas ka to var darit ari bez alko, jaa var, bet tas ir loti garlaicigi. Var jau ari sedet 4 sienas un nedarit neko, pec tevis rakstita ta izklausas.
11.04.2015 22:17 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Rays, izskatās, ka Tu esi pārāk pārņemts ar savas brīvības sargāšanu, it kā baidoties, ka katra satiktā sieviete var Tevi piespiedu kārtā noprecēt. :D
Tu spried kā vientuļš puisis, un Tavs viedoklis var nesakrist ar ģimenes cilvēkiem. Piemēram, mums ar vīru ikdienā ir tik daudz nodarbju, kur esam šķirti, ka meklēt papildus laiku atpūsties vienam no otra nav nepieciešams. Kad esi pārņemts ar bērnu audzināšanu, mājokļa labiekārtošanu un nākotnes veidošanu, tad ballēšanās un dzerstiņi pārstāj būt aktuāli. Pilnīgi pietiek ar draugiem satikties svētkos (kuru nav maz).
P.S. Nepieciešamība regulāri katru nedēļas nogali dzert un nespēja atpūsties bez alkohola vispār ir alkoholisma pazīme..
11.04.2015 22:23 |

Reitings 524
Lalya- Taa nav :D vienkarsi attiecibas vajag brivibu, ne taa? Ja drikst jautat- cik jums abiem gadu? Nu tik reta satiksanas man galigi neliekas normali, virietim jau parasti tos ISTOS draugus vismaz 1x nedela gribesies satikt un neiet runa ka uzreiz japiedzeras, kaut paris alinjus izdzert un parunat par dzivi, nezinu nevienu kuram ta nebutu.

Kaa jau teicu- ja tas ir alkoholisms, tad Latvija un citur pasaule lielaka dala jauniesu un vispar cilveku ir alkoholiki un labak ta neka dzivot garlaicigu dzivi.
11.04.2015 22:31 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es tā saprotu, ka tēmas autoram ir visādas teorijas un daudz. Man arī bija, līdz es satiku savu vīru un sapratu vienu - tu esi attiecībās ar kādu ar kuru tev patīk būt kopā vairāk nekā būt vienam. Tas, cik ļoti tev patīk vienatne, nosaka arī to, cik ļoti tev var patikt otrs. Un man ļoti patika būt vienai. Šobrīd praktiski visu daram kopā, jo mums pat atrašanās vienā telpā sagādā gluži fizisku labsajūtu. Mums ir savi draugi, atsevišķi hobiji, plāni, arī ceļojumi utt, bet tas nav tapēc, lai "atpūstos no otra". Arī tad, kad gribu būt viena un aizveru aiz sevis telpas durvis, es neatpūšos no vīra, bet gan baudu vienatni.
Satiksi to vienīgo un īsto un saprastīsi! ;-)
11.04.2015 22:31 |

Reitings 2715
Mums ir savi draugi, atsevišķi hobiji, plāni, arī ceļojumi utt, bet tas nav tapēc, lai "atpūstos no otra". Arī tad, kad gribu būt viena un aizveru aiz sevis telpas durvis, es neatpūšos no vīra, bet gan baudu vienatni.

Īstenībā ļoti labs formulējums. Šim es varu piekrist :-)
11.04.2015 22:35 |

Reitings 524
NordicBelle- Nu ok, tu satiki, bet tu tacu tapat laiku pavadi ari atseviski regulari vai ne taa?

Tas ko tu uzrakstiji, sava zinja ari ir atpusanas, tikai tu to savadak noformuleji.
11.04.2015 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits