tikai tādas ir ķertas uz seksu? :D

Reitings 1
Reģ: 10.04.2015
es savu tēmu tiešām nedomāju kā uzbraucienu apaļīgajām meitenēm, tas tā lai neraisītos liekas diskusijas:-P

tad nu tā. nesen lasīju interviju ar dziedātāju Adeli. kā jau zināms viņa ir diezgan formīga sieviete. intervijā atzina ka dievina seksu, ir ļoti seksuāli aktīva, vispār varētu mīlēties 24/7:D aizķēra tas teikums un sāku domāt, ka man arī vairums pazīstamo apaļīgo sieviešu ir tiešām ĻOTI ĻOTO seksuāli aktīvas pietam, to arī aktīvi izrāda nemaz nekautrējoties ko citi varētu padomāt. man ir dažādu formu draudzenes (pati esmu tā ko sabiedrībā sauc par caurbiru :D) un manas tievās draudzenes šajā ziņā ir ļoti piezemētas, ne tur baigi lielās par saviem gultas piedzīvojumiem, ne arī atzīst, ka sekss ir vissvarīgākais dzīvē, bet tās apaļīgās nu visas kā viena! un pat ne tikai draudzenes, esmu dzirdējusi to arī no paziņām.
gribēju pajautāt, varbūt kāda arī to ir novērojusi? iespējams stulba tēma bet gribēju dzirdēt viedokļus:D
10.04.2015 21:49 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
no draudzenēm ir divas, kas nevar apstāties runāt un dižoties par savu intīmo dzīvi, viena pilnīgs smagsvars, otra ļoti maza un tieva, vispār meitenes gan izskatā, gan raksturā pilnīgi pretstati, vienojošais elements ir dzimums un mīļākā sarunu tēma :D

nedomāju, ka tās resnās katru mīļu brīdi domā kā ar stāstiem kompensēt savu resnumu :D ticiet vai nē, bet pārsvarā cilvēki nav supermodeļi un ir arī citas lietas par ko domāt kā izskats un tā nepilnības.
11.04.2015 17:24 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Tieši tāpēc resnās pārsvarā ir precētas sievietes, kamēr kārnās gorās apkārt vienas.
Kur Jūs esat redzējušas resnu vecmeitu????
11.04.2015 17:53 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Cilvēki, kas dievina ēdienu, bieži dievina arī seksu. Baudītāju tips. Tur ar resnumu nav sakara, bet ja daudz ēd, tad, protams, svars ari aug. Vēl ari tas, ka pārēdušās dāmas ir lazy, arī tas veicina domas par seksu. Ir arī ēdieni, kas pastriprina seksuālās un dzīvnieciskās tieksmes, iipasi galja . Vairāk izklausās pēc mūžiga izsalkuma un pavedināt kāres. Tas varētu būt arii ar hormoniem saistīts, jo es arī esmu novērojusi ....
11.04.2015 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits