Es drīzāk aizstāvu Emanuelle, jo to, ka kāds viņu tā ir nosaucis, vismaz jāmāk paskaidrot/pamatot. Te tiešām dažas ir riktīgas čūskas, un atkal izceļas Vilhelmīne, kas joprojām cenšas visus pataisīt zemākus par zemi, kas neiet pie sirds. Emanuellei absalūti nebija nekāda obligātā prasība jums pateikt cik veca, ar ko nodarbojas, kur dzīvo, ar ko dzīvo, jo tā taču ir personīga info, bet šis ir ANONĪMS forums, kur jūs pašas nevarat profila bildē ievietot savu īsto bildi, atšķirībā no Emanuelles. Ko viņa Jums tādu bija nodarījusi, ka šādi apvainojat ar negācijām kādu? Kas jūs pašas tādas esat? Par cik es izlasīju tikai pirmo lapu, un pat nemēģināju turpināt, jo man žēl, ka mēdz būt tik riebīgi cilvēki pasaulē.. Pietam, malaces, pacentušās pat izdzēsties no šejienes. Un vai tas ir normāli? Un kādēļ, lai tīri filozofiski cilvēks nevarētu izveidot tēmu par šiem diviem terminiem, kurus tik daudzi viņai pielīdzināja? Ja jau ik pēc min tiek izveidota jauna tēma ar virsrakstiem - "vai es esmu stāvoklī", "kādā krāsā man lakot nadziņus", "ko vilkt mugurā", tad kādēļ gan viena izglītojošāka diskusijas tēma uzreiz daudzām liek aizsvilties? Te katrs var izveidot tādu tēmu kā vēlas un tas nevienam nav, nekad nav bijis un nebūs aizliegts.
Bet es nerunāju par visiem, tikai tiem, kuri nomelnoja un nepatiesi izsturējās pret īstenībā tiešām atklātu viedokli. Tad vēl mani fascinēja Vilhelmīnes teksts- ka Emanuellei ir izteikts uzmanības deficīts- man vnk nav komentāri, ka tā var pateikt cilvēkam, kurš tiešām sevi nekur īpaši uz pjedestāla nelika, neizcēla. Bet pati Vilhelmīne gan ļoti augstās domās par sevi.