Pieliideeja un liekule!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man gribaas padiskuteet par siem diviem jeedzieniem!Interesanti tomeer zinaat vairaak juusu domas !Tad ,kas es esmu-pieliideeja vai liekule?Godiigi!!!
Man pieliideejs asocieejaas ar ko taadu,ja cilveeks piemeeram saka-man vina riebaas... un naakosaa teema saka-tu esi tik vienreizeejs cilveeks...Pieliideejs vareetu izteikt komplimentus,kaadam,ja grib kaut ko ieguut no sii cilveeka...
Liekulis man vairaak saistaas ar taadu cilveeku,kurs zinot,ka kaadam kas izskataas loti slikti,negaumiigi utt,tomer saka,cik tas tev izskataas labi,cik tu esi skaista-skaidri zinot,ka tas viss ir garaam!Liekulis noteikti melos...
10.04.2015 17:52 |

10 gadi
Reitings 3709
Reģ: 29.01.2009
Kuro reizi viņa jau te dzēšas? Labu laiku jau te apgrozos un kāda 3 reize šī jau ir noteikti. Pie tam galvenais pirms tam ir iesākt diskusiju par sevi..

Man arī brīžiem besī tas cukurs, kas no Emanuelles nāk, bet nu šis ir forums. Kā ir tā ir. Negribu dzirdēt tajā brīdī, nelasu komentārus.
Tāpat arī Emanuellei ieteiktu neņemt vērā visus komentārus tik personīgi.

Par liekulīgumu un pielīdēju..Nu common! Who cares...
11.04.2015 01:12 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Es drīzāk aizstāvu Emanuelle, jo to, ka kāds viņu tā ir nosaucis, vismaz jāmāk paskaidrot/pamatot. Te tiešām dažas ir riktīgas čūskas, un atkal izceļas Vilhelmīne, kas joprojām cenšas visus pataisīt zemākus par zemi, kas neiet pie sirds. Emanuellei absalūti nebija nekāda obligātā prasība jums pateikt cik veca, ar ko nodarbojas, kur dzīvo, ar ko dzīvo, jo tā taču ir personīga info, bet šis ir ANONĪMS forums, kur jūs pašas nevarat profila bildē ievietot savu īsto bildi, atšķirībā no Emanuelles. Ko viņa Jums tādu bija nodarījusi, ka šādi apvainojat ar negācijām kādu? Kas jūs pašas tādas esat? Par cik es izlasīju tikai pirmo lapu, un pat nemēģināju turpināt, jo man žēl, ka mēdz būt tik riebīgi cilvēki pasaulē.. Pietam, malaces, pacentušās pat izdzēsties no šejienes. Un vai tas ir normāli? Un kādēļ, lai tīri filozofiski cilvēks nevarētu izveidot tēmu par šiem diviem terminiem, kurus tik daudzi viņai pielīdzināja? Ja jau ik pēc min tiek izveidota jauna tēma ar virsrakstiem - "vai es esmu stāvoklī", "kādā krāsā man lakot nadziņus", "ko vilkt mugurā", tad kādēļ gan viena izglītojošāka diskusijas tēma uzreiz daudzām liek aizsvilties? Te katrs var izveidot tādu tēmu kā vēlas un tas nevienam nav, nekad nav bijis un nebūs aizliegts.
Bet es nerunāju par visiem, tikai tiem, kuri nomelnoja un nepatiesi izsturējās pret īstenībā tiešām atklātu viedokli. Tad vēl mani fascinēja Vilhelmīnes teksts- ka Emanuellei ir izteikts uzmanības deficīts- man vnk nav komentāri, ka tā var pateikt cilvēkam, kurš tiešām sevi nekur īpaši uz pjedestāla nelika, neizcēla. Bet pati Vilhelmīne gan ļoti augstās domās par sevi.
11.04.2015 02:19 |

10 gadi
Reitings 3709
Reģ: 29.01.2009
tad kādēļ gan viena izglītojošāka diskusijas tēma uzreiz daudzām liek aizsvilties?

Tu to domā nopietni?? Izglītojosāka?? Apsriežam Emanuelli - tas skaitās izglītojošāk?
Nav brīnums, ka tiek ceptas n-tās tēmas par izglītību un algu..

Neesmu par vai pret Emanuelli (kā lietotāja un komentētāja pat brīžiem pat ļoti patika), bet šī diskusija šķiet vienkārši paštīksmināšanās, vai precīzāk "lūdzu pastāstiet, ka tomēr esmu forša"
11.04.2015 02:50 |

10 gadi
Reitings 431
Reģ: 24.02.2011
Tiešām nesapratu, kas te notika un kāpēc. Bet emanuelle ir sirsnīga sieviete. Nu un, ka ņem lietas pie sirds? Lai gan šis ir forums, šī ir publiska telpa, un ja šeit nāk sarunāties, tad arī daži labi viedokļi var būt aizskaroši. Es arī šeit iepriekš esmu jutusies nedaudz aizvainota, kad man veltīts kāds skarbs vārds par man sasāpējušu problēmu.
Nesaprotu tās, kas šeit nāk, lai aiz virtuāla tēla izliktu savu žulti. Tiešām palika riebīgi no šīm negatīvajām jaunajām sievietēm, kas par spīti saviem gadiem uzvedas kā vecās pagalmā kūkojošās kaimiņtantes. Ceru, ka jums palika labāk pēc visa šī negatīvisma kultivēšanas pret vienu cilvēku. Apsveicu.
11.04.2015 03:57 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Noveda emanuelle2 ,kamēr cilvēks pazuda , žēl .

boots Piekrītu . Bet dzīvē tāpat ir negatīvisms , nepiekrīti ?
11.04.2015 07:13 |

Reitings 2094
Taisos uz darbu ,laba ,saulaina diena šodien būs.
11.04.2015 07:15 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Nesaprotu, kāpēc Cosmo vienmēr ir tendence visu pārspīlēt un izrakt kaut kādas mistiskas lietas pilnīgi bezsakarā? Te ir forums. Ok, saveidojāt to nomināciju diskusiju, labi, pateicāt, ko domājiet par emanuelli, skatos, ka beigās nomināciju diskusijā tur jau aiziet saruna par to, kas tad ir liekule un pielīdēja. Nu normāli, cilvēks grib zināt, kāpēc tā domājiet par viņu. Tajā diskusijā daudzas meitenes neieskatījās, neatbildēja, nu uztaisīja jaunu diskusiju, vienkārši lai parunātos par to tēmu. Bet jūs izvelkat kaut kādus mistiskus jaunus apvainojumus, ka cilvēks grib par sevi arī patīksmināties un ka viņam trūkt uzmanības, kaut kāds marasms goda vārds. Riebjas ka dažas te vispār ar galvu nedraudzējas un taisa kašķus pilnīgi bez iemesla un runājot pilnīgi ne par tēmu.
Nekad nav bijušas baigās simpātijas pret emanuelli bet nosaukt vinu par liekuli arī nevarētu , pat gribēju palasīt kā tad meitenes to pamatos kāpēc liekule bet nekā, tukša muldēšana, jauni apvainojumi un neviena spēcīga argumenta. Bet ko tad var gribēt no šāda foruma kur apgrozas 20 gadīgas tukšas mutes brūķētājas. Reizēm te tiešām ir interesanti kaut ko palasīt, kad vairāk runā meitenes ap 30 gadiem, jo cālī, piemēram, man atkal liekas jau nedaudz par vecu tā auditorija priekš manis, bet nu tad kad te dominē sīkās , naivās kašķes, kas nevar nevienā tēmā izspļaut nevienu sakarīgu domu un argumentu, tad tiešām te negribās pat nākt un tērēt savu laiku.
11.04.2015 07:35 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es emanuelles komentārus lasu nu ļoti, ļoti reti, tāpat kā visus pārējos, kuri ir rakstīti bez garumzīmēm, mīkstinājuma zīmēm un komatiem, arī izteikto domu dažkārt ir grūti uztvert, bet ko es esmu novērojusi - visbiežāk tie ir glaimi kādām iemīļotām lietotājām vai savu domu iestarpinājums ne īsti atbilstošā vietā un laikā no sērijas ... "pie mums Kalifornijā ..." vai "Mana draudzene no Parīzes" ... vai "Mans vīrs ..."
Nu nezinu, viņas pienesumu šim forumam es nejūtu, par liekuli saukt - no manas puses visdrīzāk ne, bet uzmanība gan patīk ļoti, kas liek domāt, ka šis forums aizpilda kādu tukšu vietu dzīvē. Nu man žēl, bet lai viss Tev izdodas! 8-)
11.04.2015 08:41 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Nedomāju, ka Emanuelle ir liekule vai pielīdēja, domāju, ka viņa vienkārši cenšas dzīvot uz pozitīvas nots, tas tāds pārspīlētais pozitīvisms. Atzīšos, ka man reizēm bija garlaicīgi lasīt tik pozitīvus komentārus, man patīk tādi cilvēki, kas vairāk ar asumiņu māk izteikties, ne vienmēr būt pareizi, šādi cilvēki man šķiet interesantāki.
11.04.2015 08:44 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Loti zel emanuele, ka izdzesas, tagad pat nedaudz bedigi palika, ka varbut apvainoju cilveku. Tiesam, nenem tik koti pie sirds, visiem nekad nepatiksi.
11.04.2015 11:33 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015

Nu nezinu, viņas pienesumu šim forumam es nejūtu

Nu, atvaino, šis jau ir pa traku. Kādu vēl pienesumu? Tas mums būtu kāds pienākums? Te visas lielākoties vien nosit laiku, aizpilda kaut ko- vairāk vai mazāk, ko nu kura. Ir arī, protams, tādas, kas iebāzīsies ar saviem padomiem un vērtējumiem jebkur, bet vai vienmēr vajag.. Ņemiet vieglāk:-P
11.04.2015 14:42 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Par pienesumu bija labi teikts, ne ko pielikt, ne ko atņemt!:-D
Varu tikai pieplusot (:D) Neona, Cataleyas, Caroli un dažu citu teiktajam attiecībā par topika autori.
Cilvēki dzīvi un visu pārejo vērtē atsperoties no sevis, tā kā varu secināt manā dzīvē viss vēl nav tik sūdīgi:-D
11.04.2015 14:57 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Tas nav pienākums, tā ir likumsakarība :) Es jau teicu, ka man pret viņu nekas nav, tiklab var komentēt kaut katru diskusiju, tiklab vispār nenākt, jo komentārus es 90 % gadījumu tinu garām, bet ticu, ka ir meitenes, kurām viņa kaut kādā ziņā ir mīļa, un to es arī spēju saprast.
11.04.2015 16:18 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Piekrītu viedoklim, ko te daļa meitenes jau minēja - īsti nesaprotu, kā pieaudzis cilvēks var tik nopietni uztvert kaut kādu forumu, kur nu vēl ņemt pie sirds kāda anonīma cilvēka sacīto... (t)
12.04.2015 14:40 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Sisley, es īsti nesaprotu, kā pieauguši cilvēki var veidot kaut kādas debīlas nominācijas. :D
12.04.2015 14:48 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Es vēl nesaprotu kā kādam te var būt žēl, ka kāds izdzēšas? Tony visu laiku raudāja par kubieti, tagad par emmanueli. Nu, pajautājiet viņām personīgos kontaktus un turpiniet draudzēties!!! :D :D
12.04.2015 14:54 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Ooo, kubiete atgriezusies ! Neraža.

Par Emanuelli - neuzskatu ne par liekuli, ne pielīdēju. Ir cilveki, kas vnk toleranti / neuzbāzīgi izturas vairumā situāciju, un dubultā morāle, vismaz kkādā mērā, te manāma vairumā lietotāju viedokļu. Kā nu tur bija, par to baļķi savā un skabargu cita actiņā ..

Man šī vietne, gana ilgu laika periodu, kaploja kā zināma saikne ar Latviju. Ziņas palasīt ir viens, forums .. kaut kā tuvāk tautai. Pieļauju, ka ne es viena tāda ..
Žēl, ka nolinčojāt gaišu lietotāju. Ceru, ka viņa ilgi neķers kreņķi un atgriezīsies, lai gan .. te iegriezties gribas aizvien jo retāk, diemžēl.
12.04.2015 15:43 |

Reitings 2094
Undiya Es vispār cenšos izvairīties no saskarsmes ar tevi , liec mani mierā , kā es tevi lieku mierā .

Man jau ir pāris meitenes ar kurām inboxsā sarakstos no cāļa laikiem .

Emanueele man par vecu būtu kā sarakstes draugs.
13.04.2015 09:55 |

Reitings 43
Reģ: 03.03.2015
Ātri gan emanuelli te visas ka lasu forumā aizmirsa:-P
17.04.2015 18:55 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Ātri gan emanuelli te visas ka lasu forumā aizmirsa

Tāpat kā tevi, Lilitiņ!
17.04.2015 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits