Pieliideeja un liekule!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man gribaas padiskuteet par siem diviem jeedzieniem!Interesanti tomeer zinaat vairaak juusu domas !Tad ,kas es esmu-pieliideeja vai liekule?Godiigi!!!
Man pieliideejs asocieejaas ar ko taadu,ja cilveeks piemeeram saka-man vina riebaas... un naakosaa teema saka-tu esi tik vienreizeejs cilveeks...Pieliideejs vareetu izteikt komplimentus,kaadam,ja grib kaut ko ieguut no sii cilveeka...
Liekulis man vairaak saistaas ar taadu cilveeku,kurs zinot,ka kaadam kas izskataas loti slikti,negaumiigi utt,tomer saka,cik tas tev izskataas labi,cik tu esi skaista-skaidri zinot,ka tas viss ir garaam!Liekulis noteikti melos...
10.04.2015 17:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, dienas tracis. Liela breeka, maza vilna. Laikam ir gruuti pienjemt to, ka kaadam cilveekam var arii negribeeties visu laiku kaskjeeties publiskajaa videe. Ir cilveeki, kam patiik padiskuteet, ir cilveeki kuriem tas nepatiik un vinji pasaka kaut ko skarbaaku tikai pa retam. Buutu forshaak, ja vairaak tomeer teiktu viena otrai labus vaardus nekaa samazgas paari galvai lietu. Viena lieta tomeer sievieteem ir jaamaacaas no viirieshiem, taa ir solidaritaate savaa starpaa.
10.04.2015 20:35 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
es nesaprotu- emanuelle atkal ir emanuelle? kas tas ir tā,kam tas kalna nosaukums nika vietā?:-/
10.04.2015 20:52 |

Reitings 178
Reģ: 21.12.2014
Manuprāt, emanuelle vienkārši necenšas teikt slikto.. Jo ir tā amerikāniski pozitīvā attieksme iekšā. Mazāk kritizēt, vairāk pozitīvo saskatīt - gan citos, gan savā dzīvē. Slikto īpaši neuzsvērt un nepārrunāt, bet vairāk uzsvērt tikai labo. Vai tas ir tik nosodāmi?

Nu jā, pati jau nesaka. Tikai paliek plusiņus zem kāda negatīvākā komentāra.
Tās, manuprāt, ir bailes izteikt pašai savu negatīvo viedokli, lai nezustu viņas pozitīvais tēls forumā.
Piemēram, es neredzu starpību, vai kāda uzraksta (piemērs): "Tu esi stulba kaza ar āža ģīmi" un ieposto vai arī kāda zem šī komentāra ieliek : +++ zīmes. Būtību jau tas nemaina. Tas parāda tikai to,ka viens ir spējīgs izteikt savu viedokli, lai arī kāds tas būtu, kamēr otrs uz to nav spējīgs.
Un te nav runa par to, ka piepluso, jo otrreiz negribas rakstīt to pašu.
Emanuelle nav manā favorītu sarakstā, ja man tāds būtu. Es viņu gan sauktu citādāk- lišķe.
10.04.2015 21:01 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Piekrītu Selīnai un Dolčei. Nesaņēma gaidīto atbalstu un salūza. Nu nav ko meklēt viņas vecumā šādā forumā.
10.04.2015 21:20 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Liviva Kubiet! ilgi nevarēji bez cosmo izturēt? :-D
10.04.2015 21:44 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Tu tik loti iespringsti ko citi domaa?
Iipasi jau virtuaalajaa portaalaa,kur var runat praktiski visu un neparaadiisi sevi taapat.
Ko tu veeleejies dzirdeet,ka neesi liekule??
10.04.2015 21:50 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Čupakabra-kalns nomainīja niku atpakaļ uz emanuelli. Laikam ar kalna niku vispār neviens viņu neievēroja..
10.04.2015 21:54 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
negribu teikt, ka Emanuelle būtu liekule un pielīdēja, bet šim gan nevar nepiekrist, pateikts, kā naglai uz galvas:
Tu te esi vis vis nepatiesāka! Citas gatavas stridos kādu aizstāvēt-tu nekad. Citas izlamājas,bet tu tēlo jauko tai pat laika aktivi un ar prieku pluso komentus kas nolamā kādu.

man personīgi interesantākas šķiet tās, kas nebaidās pastrīdēties, pateikt savu viedokli, aizstāvēt cita citu, nekā vienmēr ar visiem būt tik labai, ka, piedod, bet bieži vien zobi sāp no tā salduma un cukurotajiem vārdiem...
10.04.2015 21:56 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
Principā pēc visu dienu neiesaistījos.. Man joprojām neaiziet - kur ir problēma. Bet es saprotu Emmanuelli, ka viņa pārdzīvo un viņu katrs negatīvisms tiešām aizskar, es pieņemu, ka iemetot te savu mammu, viņa pārdzīvotu ko līdzīgu, tā tomēr ir cita paaudze, paaudze, kura īsti neizprot attiecības internetā, un to arī nevajag prasīt. Un nevajag to uztvert kā apvainojumu vecumam.

Ko es tagad vienīgo varu pateikt, tādu tīru prātu - esiet tādas, kādas esat un kā jūtat. Piemēram, es pasakot kādai ko skarbāku šad tad, nekad neesmu pieļāvusi domu un gribējusi, lai viņa mainītos, kam un priekškam tas vajadzīgs??! Vai tieši tas mūs lielākoties šeit neievelk - tas, ka esam tik dažādas, varam draudzēties un cepties vienlaicīgi :)
10.04.2015 22:07 |

Reitings 43
Reģ: 03.03.2015
Tam ar vecumu nav it nekada sakara.sapforuma un cali daudz dāmas 50-80 gadiem. Internetu izčilo perfekti un ja vajag tā sado preti ka ausis vīst:-P
10.04.2015 22:18 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Neesmu te aktīva lietotāja, bet šeit uzturos aptuveni divus gadus. Neesmu pamanījusi kaut kādu nomināciju diskusiju un man īsti arī neinteresē, bet... runa nav par to. Te palasot komentārus vienkārši liekas - nu wtf, te ir tikai vienkārš sieviešu forums. Te var veidot diskusijas kādas vien vēlas, protams, izņēmums ir troļļi. Te katra var izteikt viedokli! Bļāviens nu kur var pārmest cilvēkam, ka ir liekulis un pielīdējs? Jūs viņu dzīvē esat satikušas? Tas, ka izsaka savu viedokli un tas vienmēr ir pozitīvs? Wow, dirsā līdēja? Pārkopē citas teikto, jo uzskata, ka tieši tas viedoklis saskan ar viņas? Kādēļ, lai viņa rakstītu, to pašu, kas jau ir uzrakstīts? Man vairāk liekas, ka viņa ir no citas vides, līdz ar to apkārt ir savādāki cilvēki. Un kā jau ārzemēs, tie cilvēki ir mierīgāki, savādāki. Nevis kā te dažas latviešu vistas, kuras peras smieklīgā forumā un dala sev tizlas nominācijas.
Ja nepatīk attiecīgais cilvēks šeit - nu lūdzu taču ignorējat. Vairāk jau skaudība, nevis kas vairāk. Ja nav par ko cilvēkam pārmest, tad obligāti vajag ķerties, pie paša smieklīgākā. Tas ir, pārmest to, ka cilvēks cenšas uzsvērt, to labo. Tak paskatieties no malas cik smieklīgas esat.
10.04.2015 22:51 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es domaju, ka pielidejs ir ari tas pats liekulis (nu saka vienu,doma citu piemerm), bet liekulis ne vienmer bus pielidejs.
Tu drizak esi no siem abiem pa kripatinai. Atceresos to diskusiju, kur tu caur telefona bildi izspriedi kads kvalitativs metelis, cik galanta sieviete ( cataleya), bet tev vina vnk patik, bet vienmer kaa vina kko ieraksta pec paris min esi tu un slave vinu, tas pats ar Vitu :D Es nezinu kas ta pa ipasibu. :D
10.04.2015 23:12 |

Reitings 307
A nav vai tad vienalga? Kur var uzēsties uz viena cilvēka? Tak, lai dara ko grib
10.04.2015 23:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Katry, man jau šķiet, ka Emanuelle pati vēlējās par to diskutēt.. citādāk jau nebūtu veidota tēma..
10.04.2015 23:41 |

Reitings 307
Arī, bet neko jau citu te nevarēja viņa gaidīt..
10.04.2015 23:44 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Es ietiektu nenemt galvaa ko par tevi forumaa domaa. Vai nav vienalga galu galaa? ;-)
10.04.2015 23:44 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Tika izveidota diskusija, kada vel uzesanas? :DTa jau emmanuee mani tiesam izraisa vairak pozitivas emocijas neka negativas, bet nu neesam mes visi ideali. Visam mums ir pa kadai nejaukai ipasibai, man to ir daudz un mani tas neaizskars, ja kada pateiks foruma, ka liekos liekule . Tver to visu vieglak.
11.04.2015 00:09 |

10 gadi
Reitings 44025
Reģ: 11.02.2015
Es nezinu kas ta pa ipasibu

lišķība aka saldi glaimi jeb vienkāršāk sakot - pielīšana.

liekule emmanuelle, manuprāt, nav. Liekulība būtu ja teiktu: "kāda tu esi pielīdēja", kad cilvēks pats tāds ir :D

Bet ko nu vairs, autore taču izdzēsās (jo atbildes arī bija pārsvarā negatīvas nevis cerētie slavinājumi?)
11.04.2015 00:18 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Suņi rej, karavāna iet tālāk.

Varbūt labi, ka Emmanuelle izdzēsās - nedrīkst forumu ņemt tik ļoti pie sirds un prasīt no anonīmiem cilvēkiem pastāstīt, kāda Tu esi. To vislabāk zini tikai Tu un tas pats galvenais. Svēts nav neviens, arī tās, kas te tik cītīgi akmeņus svešā dārziņā met.
11.04.2015 00:45 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Žēl, ka izdzēsies.

Lielā mērā piekrītu caroli: vidējās/ vecākās paaudzes cilvēkiem ir mazliet cita lietu/ cilvēku/ parādību uztvere. Ne vienmēr, protams (jā, es arī lasu Cāli un jūsmoju par turienes advancētajām 50gadniecēm), bet mēdz būt. Šeit cilvēks strikti nenodala foruma dzīvi no norisēm ārpus tā, nav pats sev noskaidrojis/ paskaidrojis atšķirības. Un te atkal parādās katras vienas unikālās pasauluztvere: es Emmanuelli neredzu kā liekuli un lišķi, bet gan kā emocionālu, atvērtu, dedzīgu, dzīvi mīlošu un bērnišķīgo brīnīšanās prieku saglabājušo sievieti.

Pietrūks Tava mīļuma un nerimtīgās zinātkāres.

P.S. Atzīmējos kā viena no tām, kuras piedāvājās sūtīt velti pāri okeānam.
11.04.2015 00:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits