Pieliideeja un liekule!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man gribaas padiskuteet par siem diviem jeedzieniem!Interesanti tomeer zinaat vairaak juusu domas !Tad ,kas es esmu-pieliideeja vai liekule?Godiigi!!!
Man pieliideejs asocieejaas ar ko taadu,ja cilveeks piemeeram saka-man vina riebaas... un naakosaa teema saka-tu esi tik vienreizeejs cilveeks...Pieliideejs vareetu izteikt komplimentus,kaadam,ja grib kaut ko ieguut no sii cilveeka...
Liekulis man vairaak saistaas ar taadu cilveeku,kurs zinot,ka kaadam kas izskataas loti slikti,negaumiigi utt,tomer saka,cik tas tev izskataas labi,cik tu esi skaista-skaidri zinot,ka tas viss ir garaam!Liekulis noteikti melos...
10.04.2015 17:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nu neesi jau balta un pūkaina.. neesi. No citas puses - kura tad ir? :D :D

Atceros senāk bija izteiktāk tas, ka izcēli atsevišķas lietotājas par labākām nekā pārējās. Pēdējā laikā vairs neesmu šādu tendenci manījusi.. :)

Man pat reizēm patīk tas, ka no cilvēka izlien ārā kāds patiesāks dzelonis.
Šeit ir lietotājas, kas pastāvīgi kultivē dzēlības - ka tik iedzeltu, pavīpsnātu, nosmīkņātu.. Emanuellei, manuprāt, kāda skabarga reizēm izlien ārā par spīti izkoptam korektajam stilam.. bet varbūt tieši tas arī publiku kaitina :D

Ja tāds bija diskusijas mērķis, tad +/- esmu izteikusies :D
10.04.2015 19:16 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Emmanuelle, ko tu uztraucies. Tas viedoklis ir par tavu virtuālo tēlu, nevis tevi pašu. Manās acīs (vismaz pēc iespaida) tu esi drīzāk tāda cukuroti optimistiska, šur tur naiva. Pielīdēji manā skatījumā ir kas cits - cilvēki, kas pielabinās tikai konkrētiem viņiem izdevīgiem cilvēkiem, nevis visiem pēc kārtas.
10.04.2015 19:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nerea-smiekliigaakais tas,ka mans Cosmo teels esmu es pati-cukurota,naiva,pieliideeja,liske utt!!!Bilde mana,visi staasti mani uttTaapeec es arii loti nopietni veelos mainiities..,ja vispaar te veel var ko mainiit?:-DVairaak izsaktaas ,ka jamiil sevi taadu,kaada esmu un tikai jaadziivo nost!
10.04.2015 19:22 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Bilde mana,visi staasti mani uttTaapeec es arii loti nopietni

O! Bildītes?

Ups! Nepaspēju. Laikam dzēsta vai nobanota.
10.04.2015 19:51 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Manuprāt, šie divi vārdi ir krietni par "skaļu". Visiem ir skaidrs, ka Emmanuelle ir citādāka. Taču jāņem vērā, ka liela daļa forumiešu dzīvo vidē, kur kurnēšana, skaidība, liekulība, neapmierinātība, naids, necieņa, nepieklājība, kašķīgums ir ikdienas maize. Un tāda kā Emmanuelle pēkšņi atļaujas būt pārāka par visu šito... Nu vai nav maita?... :D Te jau kāds minēja, vainīga ir tā amerikāniskā vide, kas šo dāmu dara tik atšķirīgu.
Es ticu, ka viņas nodomi ir absolūti tīri. Jā, patīk pastāstīt par sevi, savu unikālo pieredzi, savu pasauli - tas viss lielam vairumama šķiet pārāk idilliski, bet tas jau vēl nenozīmē, ka tā cilvēks nedzīvo.
Ok, man arī liek nedaudz pasmīkņāt fakts, ka Emmanuelle nekad neiesaistās strīdos ar savām personīgām pārdomām un skatījumu, ja tēma nav par viņu un viņas problēmām. Retu reizi pavīd kāds neitrāls teikumiņš, kurš sniedz ļoti niecīgu informāciju par patieso nostāju un nekādās diskusijās neiesaistās. Taču, kad tēma ir par viņu pašu - labprāt runā, daudz, daudzpusīgi, apstrīdot, uzklausot, piekrītot u.tml.
Vairāk izskatās, ka Emmanuelle cenšas pārņemt citu lietotāju manieres (Vitas, piemēram), taču sanāk pārāk mākslīgi. Jo Vita ir Vita, bet Emmanuelle ir Emmanuele - nevajag kopēt Vitas vēsumu un diplomātiju, ja tas nav asinīs dabiski. Pretējā gadījumā sanāk pārāk samāksloti un šis laikam arī ir tas, uz ko daudzas norāda. Jūtams kaut kāds falšums...
10.04.2015 19:57 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Varbuut vajag dziivot savu reaalo dziivi, nevis sapiit kaut kaadu klachu un laika nosishanas forumu ar savu personiibu un savu dziivi.

UK kaut kaada pastulba pusaudze izdariija pashnaaviibu, jo k.kaadaa pastulbaa portaala pusaudzi panjirgaajaas, bij taads fakts pirms kaada laika zinjaas.

Te veel trakaak, pieaugusi sieviete, pavisam noteikti pusmuuzhaa vai paari tam, paardziivo, ka sho kaads nolamaa forumaa, izkjeemo shiis profila bildi vai veel kaut kaa aizskar. Nu nav tas normaali. Tik juutiigaam buutneem jaatsleedz internets un jaasameklee kaads vieteejais kristieshu pulcinjsh.

Tagad diskutee iedomaatu probleemu ar skukjeem, no kuraam vairums peec vecuma meitas vietaa vareetu buut. Ja tas viss tik nopieni, jaaiziet pie laba psihoterapeita un jaaizrunaa sava probleema. Uzmaniibas un kompaanijas truukums nav jaakompensee forumaa.
10.04.2015 20:00 |

Reitings 43
Reģ: 03.03.2015
Nevajadzeja man teikt ka foto var ja grib atrast kam ta patiesam ir. Tagad ātrī vien izdzēsās emanuelle
10.04.2015 20:05 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
Zeel,ka jau izdzeesaas. Bet ceru,ka tas ir ne tapec,ka apvainojaas,bet tapec ka saprata,ka no cosmo foruma izauga. Te domaju ne tikai vecumu,bet briedumu,intereses! Te dominee knapi studeet saakushas studentiites,vidusskolnieces un dazhas veteraanes,kuras savu manteliiti ik pa laikam apmaina uz jaunu,bet teemas paarsvaraa beernishkiigas.Ilgi nevareju iebraukt,kas tevi te tik loti tur pie "Spiciites" vecuma teemaam un meiteneem.Laiks pamekleet sev atbilstoshu auditoriju un neapshaubami tevi tur sapratiis un pienems.
Man patika shaadi taadi tavi viedokli,bet nevaru nepiekrist ari tam,ka parlieku centies izdabaat tam vairaakumam un ieziepeeties favoriitmeiteneem.Lai labi klajas jaunajaa dziivee,kur atradisi domubiedrus:-)
10.04.2015 20:08 |

Reitings 11996
Eu, nu dzēsties gan nevajadzēja! :-/
10.04.2015 20:10 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Spilgtakas foruma problemas ir tas, ka
1) izteikts pozitivisms un/vai izvairisanas no tiesam negacijam nav ne saprotama, ne pienemama. Un to var attiecinat uz Emmanuelli.
2) Vel sliktak ir , ja sis pozitivas domas un viedoklis tiek izteikts par sevi, ikdieniskas pelnu saujinas vieta uz galvas. Ta nav latviesu mentalitate. Kritiku un sudzibas ir daudz vieglak pienemt un saprast.
3) Loti biezi viss tiek tverts arkartigi personiski, kaut ari nevienam tiesi nav adresets. Te cum un mudz no kompleksiem.

Butiba viss, kas ir out of the box un nav Latvijas ikdiena sastopams un ar ko ikdieniskas lietotajas sava prata sevi nu nekadi nevar asociet , nav pienemams un attiecigi tiek nopelts.
10.04.2015 20:13 |

Reitings 43
Emanuele teica tak ka neatrada savam vecumam atbilstosu forumu latviski. Un ari man liekas ka drikst vish te rakstit. Tak gan jau pa jaunam jau registrejas tagad ar citu stastu un dzivi
10.04.2015 20:14 |

Reitings 363
Reģ: 05.04.2015
ne pa tēmu, bet kāpēc es tēmas virsrakstu visu laiku izlasu kā paslīdēja un ielika? :D :D :D
10.04.2015 20:15 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
ne pa tēmu, bet kāpēc es tēmas virsrakstu visu laiku izlasu kā paslīdēja un ielika?

Disleksija.
10.04.2015 20:17 |

Reitings 43
Jataisa man tapat ka emanuellei jauns profils. Adjos amigos:-D
10.04.2015 20:17 |

Reitings 1469
Ak dievs, neatrada forumu latviski, un Caalis nav forums? Tur vinjas vecuma kundziites apgrozaas vairumaa.

Un kopsh kura laika Kanaadaa latvieshu truukst, ar kuriem dziivee kontakteeties, murgs tas viss.

Psihoterapeitu tur vajag, ja shajaa jautaajumaa domaashana apstaajusies padsmitgadnieces liimenii. Pateiks kaads iet kaarties sheit, shii aizskries un pakaarsies (kaa taa UK pusaudze)?
10.04.2015 20:18 |

Reitings 11996
Un kopsh kura laika Kanaadaa latvieshu truukst, ar kuriem dziivee kontakteeties, murgs tas viss.

Pirmkārt Emmanuelle nav no Kanādas.
Otrkārt, viņa jau ne reizi minēja, ka amerikāņu latvieši ir stipri dīvaini un nelabprāt draudzējas.
10.04.2015 20:22 |

Reitings 43
Vina par vāju lai cāli tusetu un izceltos. Ari pasakam tur neticetu.
10.04.2015 20:22 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nu redz, kritiku neizturēja. Aizstāvēs neieradās - emanuelle izdzēsās.. bet tik ļoti taču kritiku un viedokļus gribēja dzirdēt. Nesanāca labiņo patēlot un aizmuka.
10.04.2015 20:23 |

Reitings 1469
Jaa, pavisam noteikti diivaini visi Amerikas latvieshi :-D Vai tik nav taa, ka pati daama ir diivaina. Klachu foruma iejaukshana privaatajaa dziivee, sajuutaas, domaas un emocijaas par stabilu psihi neliecina.
10.04.2015 20:26 |

Reitings 43
Ieprieks ari ir kritizeta.Ne jau tas pie vainas. Bet ka pateicu ka foto atradu kam pieder ka nav vinas un jebkuta ja grib var sameklet. Pat tisi pabojaū foto.
10.04.2015 20:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits