No mīļotā

Reitings 239
Reģ: 16.03.2015
Sveikas!

Kas ir tās foršās/patīkamās lietiņas, ko jums izdara jūsu mīļotais cilvēks? Kādai tā būs galvas masāža katru vakaru, kādai brokastu pienešana gultā ik rītu, utt.

Padalamies ar šiem jaukajiem mirkļiem!
09.04.2015 23:04 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Man visvairāk patīk rīti,kad viņš atļauj man ilgāk pačučēt, pa to laiku suņuku izved laukā, atnāk atpakaļ ar tējas krūzi, samīļo un sabučo. (l)

Tad vēl - viņš zina ,cik ļoti mīlu Latviju, tas homesick bieži uznāk atrodoties šeit Anglijā, bieži par to runājam. Tad nu vienu dienu viņš saņēma paciņu, lika man to atvērt - un tur iekšā skaista ,silta ziemas cepure Latvijas valsts karoga.
krāsās,.aahh, tik jauki (l)

Vēl nesen biju dikti sabēdājusies, asaras uz visām pusēm, viņš mani paņem aiz rokas, izvelk no gultas un saka,ka zinot, kas mani iepriecinās.Tobrīd pa radio skanēja dziesma, mīlas dziesma kaut kāda, viņš apķēra mani , sabučoja un tā mēs tur ķiķinādami (es asaras slaukot) dejodami klumburējām pa.istabas vidu. Tad man tik mīļi likās (l)

Ja te tā tagad padomā, tad jūtu ,ka lūpas savelkas smaidā šo to atceroties :)
11.04.2015 01:53 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es arī mīlu to sajūtu, kad viņš nakts vidū mani cieši apķer, pievelk klāt un nobučo(l)(s)
Vēl man liekas riktīgi mīļi, kad skatāmies TV vai kādu filmu kompī, tad viņš vienmēr grib, lai guļu viņam uz krūtīm, lai esmu cieši klāt. Tad viņš čubina manus matus, smaržo tos un ar pirkstu galiem maigi, maigi braukā pa ādu. Viņam tas liekas nomierinoši:-)
Un vēl viņš nekad nedusmojas uz mani par manām kaprīzēm un niķiem. Kad man uznāk, viņš savelk savu seju tik mīļā smaidā, pienāk man klāt, nosauc mani par dusmu mākonīti, sabučo un viss, manas kaprīzes ir beigušās(s) To es viņā pat apbrīnoju, jo es tik mierīgi tajā nevarētu noklausīties :D
11.04.2015 02:06 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Man ļoti patīk, ka tad, kad esmu jau pusaizmigusi, ja mugura ir pret viņu, nobučo man muguru. Apskāvušies gan guļam kādu 1/3 nakti. Tas man arī ļoti patīk. :)
Protams, bučiņas, čubināšana. Kafija no rītiem, kad mums abiem ir brīvdiena (tādas mums kopā gandrīz nav vispār :( ). Tā kā kafijas taisīšana mums ir vesels process- ar to īpašo aparātu, tad mums dažreiz tas ir cīniņš. :D
11.04.2015 07:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits