Re ka.. kas nu kuram krit acis. Man , atbraucot uz Rigu, vairak acis certas tas,cik cilveki ir nabadzigi. Labi , es nerunasu par Vecrigu , kur ir ists mikslis, bet tiesi par mikrorajoniem, kuri ir nostak no centra.
Te minetas Micheal Kors var nopirkt ari uz atlaidem un 120€vai cik nu tur, jau nu sakrat var. Protams, ari feiki ir populari.
Jaunietes man parasti iedalas 3 kategorijas: 1) var pa gabalu redzet, ka nav ne naudas , ne gaumes ( un ne, es nerunaju par spiguliem un feikiem, bet vienkarsi nav gaumes) 2) labs kopskats, sakombinejot videjas klases kvalitates apgerbu ( Karen Millen, TH etc) ar masu produkciju no Zaras utt. 3) atseviskas krievietes, kuram zimoli gan ir isti, bet tad nu vienai gaume ir, otrai nav. Man vispar reizem liekas, ka krieviem Latvija ir kadas ipasas spejas nopelnit vairak naudas, jo lielaka dala turigako cilveku, kuri vienmer ir dargi gerbti un visur lido , ir tiesi krievi! :-D
Kronis visam bija, kad , pedejo reizi esot Riga, iegaju darglietu veikala Vecriga ( tur, kur Bvlgari, Chaumet etc) un mani "Labdien" vieta sveicinaja ar "zdrastvuite" . Mans pirmais impulss bija apgriezties un iziet ara. Es biju parskaitusies! (t)
Nekadas ipasi dargas masinas vairuma Riga noverojusi neesmu, jo visus tos Lexus un dzipus, kuru nemaz nav tik daudz, uzskatu par videjas klases auto, nevis luksusa.