kāda ir pirkusi smaržu testerus? tos, kas pārdodas pārdodas lielajos iepakojumos pa lētu cenu. piemēram 100 ml pa 30 - 40 eiro. kādas atsauksmes? paši smaržu tirgotāji saka, ka starpība, kāpēc tik lēti ir tikai tajā, ka smaržas iespējams būs bez korķīša vai kastes. bet kā ar kvalitāti? vai tāda pati? vai šādi testeri ir tikpat noturīgi kā standarta 30 ml pudelīte, kas maksā tikapt?
ja ir orginaalais testeris neviss kaads pakaldarinajums, tad kvalitate tada pati. Man ir paris testeri, esmu vairak kaa apmierinata, bet nu jaazin no kaa pirkt. No kura katra ,kas piedavatu, noteikti nenjemtu
man nav svarīgi vai ir korķis, un nebiedē uz pudeles arī tas uzraksts ka testeris, man galvenais lai tā pati smarža un noturība, tādēļ izmantoju arī orģinālos testerus. bet orģinālos nevis pakaļdarinājumus
visu laiku skeptiski skatījos uz testeriem, taču pag. nedēļā no serenity iegādājos! Nav man ūber kruts deguns laikam, taču atšķirību nejūtu, noturība ļoooti laba un manām smaržām pat korķitis bija vienīgā atšķirība - kaste. un apakšā uzlīme "not for sale".