Čau , Čau,
Gribēju padalīties ar kādu notikumu savā dzīvē. Ko sagaidu , un kāds iemesls tam , ka rakstu? ļoti vienkārši, iespējams varat padalīties ar ko līdzīgu, ko darījāt, kāpēc tā darījāt utt., viss pēc Jūsu vēlmes. Palīdzību nekādu neprasu, ļoti vienkāršs notikums manā dzīve, kas izraisīja pozitīvas emocijas manī.
Tad sākšu ar to , ka satikos ar vienu puisi pirms 5 gadiem ( mana pirmā mīlestība, juku prātā dēļ viņa un kā visi pārējie trakie simptomi), tajā brīdi ( pirms 5 gadiem), mums viss bija superīgi, bet mums tur nekas nesanāca ( sīkāk neizplūdīšu).
Viņš manī ir "iesēdies" ļoti stipri, to laikam saprotu ar to , ka pirmo mīlestību neaizmirst.
Tad pēkšņi satiku viņu ceļā uz universitāti vilcienā pēc 3 gadiem , un man iekšēji parādījās tās pašas emocijas , kas tajā brīdi , kad biju viņā samīlējusies. Apmulsu tā riktīgi, pavadījām tajā dienā neaizmirstami jauku vakaru. Kādu laiku vēl stipri bija šīs emocijas, ko viņš izraisīja, jutu spēcīgu pievilkšanos viņam. Tomēr mēs vairs nesatikāmies pēc tās dienas.
Un atkal tagad (šogad), sanāk vēl pēc 2 gadiem , viņš atkal nokrita, kā no debesīm, tas pats vilciens, tas pats laiks. Atkal pārņem šīs emocijas, jūtos ļoti apmulsusi, priecīga, laimīga , ka atkal satiku viņu!
Šobrīd satiekamies, un tas mani aizrauj pozitīvā ziņā. Vai tā ir tā pati mīlestība? Kā šādas emocijas varēja nepamest mani pēc tik ilga laika?
Vienīgais šķērslis šobrīd ir manas šī brīža attiecības, vairāk sliecos uz sen nesatikto puisi , nekā uz šī brīža puisi, nekad nevarēju iedomāties, ka mani vilks pie kāda tik ļoti...
Vai ir vērts riskēt un aiziet pie tā , pie kura es būšu sasodīti laimīga? Nesaku , ka šobrīd man neveicas, bet liekas pie manas pirmās mīlestības būšu ntās reizes laimīgāka.
Vai pasakot vīrietim viņš vispār ko tādu var apjēgt? Itsevišķi , ja mums ir labas attiecības ... Vīriešu prātiņš jau izdomāt var kosmosu pilnu.