Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Emocijas , kas pārņem...

Reitings 3
Reģ: 09.04.2015
Čau , Čau,
Gribēju padalīties ar kādu notikumu savā dzīvē. Ko sagaidu , un kāds iemesls tam , ka rakstu? ļoti vienkārši, iespējams varat padalīties ar ko līdzīgu, ko darījāt, kāpēc tā darījāt utt., viss pēc Jūsu vēlmes. Palīdzību nekādu neprasu, ļoti vienkāršs notikums manā dzīve, kas izraisīja pozitīvas emocijas manī.
Tad sākšu ar to , ka satikos ar vienu puisi pirms 5 gadiem ( mana pirmā mīlestība, juku prātā dēļ viņa un kā visi pārējie trakie simptomi), tajā brīdi ( pirms 5 gadiem), mums viss bija superīgi, bet mums tur nekas nesanāca ( sīkāk neizplūdīšu).
Viņš manī ir "iesēdies" ļoti stipri, to laikam saprotu ar to , ka pirmo mīlestību neaizmirst.
Tad pēkšņi satiku viņu ceļā uz universitāti vilcienā pēc 3 gadiem , un man iekšēji parādījās tās pašas emocijas , kas tajā brīdi , kad biju viņā samīlējusies. Apmulsu tā riktīgi, pavadījām tajā dienā neaizmirstami jauku vakaru. Kādu laiku vēl stipri bija šīs emocijas, ko viņš izraisīja, jutu spēcīgu pievilkšanos viņam. Tomēr mēs vairs nesatikāmies pēc tās dienas.
Un atkal tagad (šogad), sanāk vēl pēc 2 gadiem , viņš atkal nokrita, kā no debesīm, tas pats vilciens, tas pats laiks. Atkal pārņem šīs emocijas, jūtos ļoti apmulsusi, priecīga, laimīga , ka atkal satiku viņu!
Šobrīd satiekamies, un tas mani aizrauj pozitīvā ziņā. Vai tā ir tā pati mīlestība? Kā šādas emocijas varēja nepamest mani pēc tik ilga laika?
Vienīgais šķērslis šobrīd ir manas šī brīža attiecības, vairāk sliecos uz sen nesatikto puisi , nekā uz šī brīža puisi, nekad nevarēju iedomāties, ka mani vilks pie kāda tik ļoti...
Vai ir vērts riskēt un aiziet pie tā , pie kura es būšu sasodīti laimīga? Nesaku , ka šobrīd man neveicas, bet liekas pie manas pirmās mīlestības būšu ntās reizes laimīgāka.
Vai pasakot vīrietim viņš vispār ko tādu var apjēgt? Itsevišķi , ja mums ir labas attiecības ... Vīriešu prātiņš jau izdomāt var kosmosu pilnu.
09.04.2015 13:59 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Diez vai vajdzētu tagad mesties prom no savām attiecībām, dēļ puiša, ar kuru nekas nesanāca 2 reizes. Tā droši vien ir tikai labo atmiņu sajūta, nevis mīlestība
09.04.2015 14:03 |

Reitings 10112
Reģ: 19.11.2014
No gaisa krītošajam puisim vispār interesē ar tevi iesaistīties attiecībās?
09.04.2015 14:08 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Man ir princips, ja puisis pats neizrāda nekādu iniciatīvu - neuzraksta kaut reizi pirmais, pats neuzaicina kādu reizi kaut kur, tad kāda jēga? Izskatās, ka tavs pagātnes puisis neizrāda nekādu iniciatīvu, tikai izbauda mirkli un viss. Tāpēc es domāju, ka nav jēga izjaukt neko ar esošo.
Man pašai viens tāds no pagātnes ir un nekādu iniciatīvu neizrāda, tāpēc es arī neliekos ne zinis, toties ja pēkšņi būtu viss kā pasakā, tad nedomājot dotos pie viņa.
09.04.2015 14:09 |

Reitings 3
Daļa vainas, kāpēc viņš pazūd no mana redzes loka, bija mana vaina. Viņš man bieži rakstīja , zvanīja. Es ignorēju , jo man tajos brīžos bija aktīvas attiecības ( jauna biju un likās , labāk neatbildēt, negribēju pazaudēt tā brīža attiecības), sanāk es noklusēju viņam visu ko jūtu un atraidīju, tikai man nebija slikts nodoms šajā ziņā. Tas bija ļoti egoistiski no manas puses.

"Man pašai viens tāds no pagātnes ir un nekādu iniciatīvu neizrāda, tāpēc es arī neliekos ne zinis, toties ja pēkšņi būtu viss kā pasakā, tad nedomājot dotos pie viņa."

Viņš sper pirmais soļus, es domāju , ka viņš šobrīd padomās, ka es atkal viņu ignorēšu , kā senāk, bet es izlēmu atbildēt, un viss nenormāli strauji virzās uz priekšu. Un mani nomāc tas , ka es jutīšos kā egoiste , kad šo visu izstāstīšu savam esošajam puisim. Pazust no viņa neko nesakot arī nevēlos, bet pateikt tā , lai viņš mani neienīst un saprot mani arī ir sarežģīti.
09.04.2015 14:18 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Kur ir garantija,ka tu ar savu pirmo mīlestību būsi laimīga? Vienas dienas saviļņotie emociju virpuļi var pagaist tikpat ātri,cik tie ir atnākuši.
Iespējams tev lielu lomu spēlē galvā izveidotās ilūzijas par rožaino nākotni ar gaisā peldošo pusi,kurš atkal piezemējies tavā dārzā.
Pieej tam visam racionāli, un tu nebūsi vīlusies.
09.04.2015 14:37 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Labāk domā par to ,kas tev ir tagad , neviss par sapņiem.
09.04.2015 14:38 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Vai ir vērts riskēt un aiziet pie tā , pie kura es būšu sasodīti laimīga?

Tu zini 100%, ka būsi sasodīti laimīga? Man drīzāk liekas, ka tās ir tādas mirkļa un atmiņu emocijas, jo kādreiz tev taču bija ļoti labi ar viņu, bet cik gadi pagājuši... Es neticu tam, ka ja nesanāk cik tur reizes, tad šoreiz nu točna paveiksies un būs kā pasakā(t)
09.04.2015 14:39 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es domāju, ka tās wow sajūtas rada daļēji arī ilūzijas Tavā galvā.. Īstās sajūtas parādās tad, kad otrs cilvēks ir labāk iepazīts.. tas nāk ar laiku :)
09.04.2015 14:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ir pagājuši 5 gadi, gan viņš, gan viņa abi ir noteikti ļoti mainījušies (pieņemu, ka iet runa par mīlu 18-19 gados un tagad ap 25). Varbūt tas, kas attiecības sagrāva pirmajā reizē, varbūt no ta jau abi ir izauguši.

BET - abi ir mainījušies. Iepazīšana no jauna ir vajadzīga, lai nesanāk, ka tiek sagrautas ilūzijas, ka Jānītis, kurš kādreiz bija tāds romantiķis, tagad ir kļuvis par dzīves sagrauztu ciniķi. (un otrādi)

UN - ja tu esi pārliecināta, ka ar jaunības mīlu būsi (citēju) "sasodīti laimīga", tad protams, ka ej prom no tagadējā! Acīmredzot ar tagadējo tu neesi "sasodīti laimīga" (varbūt vienkārši esi ļoti apmierināta).

Pamest puisi, kuram pret tevi ir jūtas, viņu nesāpinot - tas nav iespējams. Tātad, nav tik būtiski, KĀ tu viņu pamet un ko tu viņam saki.
09.04.2015 14:52 |

Reitings 23
Reģ: 08.04.2015
Netaisos te nevienu nosodiit vai kā ,bet mana nostāja ir šāda..
Es nedodu otru iespēju nevienam-jo esmu devusi un nekas labs tur nesanāk..
pirmais mēnesis,otrais,trešais labi tad viss sākas no jauna..

Izvērtē kapēc Jūs izšķīrāties,vai spēsi to vairs neatkārtot..jo vienalga šķiršanās iemesls jau sēž sirds dziļumos tikuntā..
lai kā es gribētu būt kopā ar to ko mīlēju pirms tam-es tomēr nespēju.. :)
09.04.2015 15:04 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
es šitādas līdzīgas situācijas dēļ, izčakarēju savas attiecības. Man tik tie nebija gadi. Bet vnk bija viens čalis, kurš man, nezinu kāpēc, ļooti patika, tā arī nekas mums neiznāca, bet vienalga kkādas jūtas palika... Pagāja laiks, sākās citas attiecības, viss bija baigi forši, jutos mīlēta, aprūpēta utt, bet tad no gaisa atkal nokrita TAS TUR :D man galvā parādījās caurvējš, sacerējos, ka nu nu tik šoreiz mums viss izdosies. Pārtraucu attiecības, un...... protams, ka mums nekas ar TO TUR nesanāca :D Tagad esmu atkal laimīgi viena :D tā kā nezinu vai vajag sabojāt jau to, kas ir. Es otrreiz tā vairs nedarītu :)
09.04.2015 16:25 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Zinu vienu - ja nesanāk ,otreiz ar nesanāks .

Kapēc jakāpj apzināti uz grābekļa otru reizi ?
09.04.2015 16:30 |

Reitings 36448
Reģ: 11.02.2015
Nē nu reāli, ja ir kāds tavā dzīvē, kas tik ļoti spēj saviļņot un to šobrīd esošo puisi tu jau krāp (morāli, prātā jau lidojot jaunajās attiecībās) - pie esošā palikt tāpat nav jēgas. Jo tātad neesi ar viņu 100% laimīga.

Un tas arī vairs nebūtu pret viņu godīgi, ka esat kopā, bet sirdī tev ik pa laikam gruzd kaut kāds cits čalis. Pret sevi taču tādu mīlestību nevēlētos, ne?

Ej, mēģini, sanāks, nesanāks. Ja nē, meklēsi nākamo ;)
09.04.2015 16:32 |

Reitings 190
Reģ: 14.09.2013
Ko tik es neatdotu, lai man būtu iespēja tikt klāt vienai savai pagātnes mīlestībai..
Riskē :-)
09.04.2015 16:56 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Piekrītu reinai .
09.04.2015 17:05 |

Reitings 3
Piekrītu, 57days Tev, vajadzīga gan ir šī no jauna iepazīšanās.

Piedodied slinkums citēt par tiem uzkāpsi uz tā paša grābekļa vēlreiz. Nav jau vēlreiz tas pats grābeklis, pirmā reizē sanāca šķirties, jo pārvācos diezgan tālu prom no viņa, braukāt visu laiku viens pie otra būtu bijis ļoti dārgi un izlēmām beigt attiecības. Stulbi jau tas skan , bet tajā brīdi likās vienīga izeja, negribējām kaut kādas virtuālās attiecības un satikties reizi mēnesī.
Šobrīd atrodamies vienā pilsētā , un tas attālums nav šķērslis( bez morālēm par attiecībām ar attālumu :) )

Reina, es biju iedomājusies par ko līdzīgu , par krāpšanu jau ar to vien , ka galvā un sirdī ir cits.
Atmetu tādu domu uz brīdi, gribēju redzēt , kas sanāks . Izklausās nejauki...

Šodien sanāca laiks pārrunāt ar savu šī brīža puisi šo situāciju. Viņa reakcija bija tāda - Es tevi negribu vairs redzēt. Uz īsu brīdi aizdomājos par to vai vispār man sāp par to un sapratu , ka man ir vienalga, tikai žēl , ka tā sanācis, negribēju nodarīt pāri vēl vairāk klusējot par šo visu.
Dažreiz liekas, cik interesantas ir šīs emocijas, tad viņas ir pret kaut ko , tad tik viegli pazūd ļaujot kādām ilgāk noplaukušām emocijām atkal uzplaukt un noturēties. Aizdomājos vai tas ir tikai mirkļa iespaids, laikam jau , ka nē.

Paldies, ka rakstījāt savas domas par šo manu atgadījumu, ļoti cienu to , ka veltījāt laiku , lai izlasītu un uzrakstītu :)
10.04.2015 01:01 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Hmm... Esmu jaunībā tā teikt pārlekusi no vienām attiecībām uzreiz citās, bet nekad šķiroties neatklāju puisim īsto iemeslu. Vnk izrunājāmies par mums un es teicu, ka mums nav vairs pa ceļam. Neminēju, ka man tur uz horizonta ir parādījusies cita kandidatūra.
Pirmkārt - tā ir savā ziņā lieka informācija, kura neko neizmainīs.
Otrkārt, šāda informācija sāpinās vairāk un arī mani savā ziņā pazemos puiša acīs, jo noteikti safantazēs sev kaut ko ne pa ķeksi.

Secinājums, ja gribi skaisti izšķirties, nevajag atklāt visus melnos noslēpumus! Tā būs labāk gan tam puisim ar kuru šķiries, gan pašai. ;-)
10.04.2015 02:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits