Sveikas meitenes!
Man interesē vai jūs būtu gatavas attiecībām ar reāli resnu vīrieti, vienalga bagātu/nabagu?
Es, nē! Kāpēc? Jo man simpatizē sportiski un veselīga dzīvesveida piekritēji, kaut gan zinu ka starp apaļīgie ir vīrieši.
Grūti jau tā pateikt, ka es nekad, nekad.. Kas zina, kā dzīvē var gadīties, mazums tik ļoti iemīlās, ka viss ārējais tēls šķiet nenozīmīgs. Lai gan principā ļoti apaļīgus vīriešus nespēju uztvert kā potenciālos partnerus, nekad neviens nav piesaistījis.
Ja man patiktu pats cilvēks, viņa būtība utt. tad jā varētu satikties jo svaru var nomest, bet protams ja viņš nebūtu ieinteresēts kaut vai sevis paša dēļ uzlabot savu veselību tad laikam ilgi ar nespētu paciest.
Muļķīgs jautājums pēc būtības,jo,ja vien cilvēkam nav kādi īpaši fetiši vai novirzes,parasti viņam simpātijas izraisa estētiski un vizuāli baudāmi pretējā dzimuma pārstāvji.
Atbilde ir nē.
Ja puisim būtu pāris lieki kg, tad nekādu problēmu, bet ja viņš būtu izteikti resns, tad gan nē. Kā jau iepriekš teikts, tad to uzskatu var nolaidību un, ja es varu par sevi rūpēties (neesmu perfekta un ar izcilu figūru, bet to uzturu kārtībā un varbūt kādiem +5kg), tad kāpēc lai viņš nespētu sevi uzturēt puslīdz labā fiziskā formā? Man tomēr patīk fiziskās aktivitātes un ja puisis man pēc 20min skaļi elstu blakus, tad patīkami nebūtu.