Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ātro kredītu murgs

Reitings 131
Reģ: 06.01.2015
Esmu pilnīgā izmisumā..

Nezinu vienkārši ko darīt, gribas nomirt un viss:(

Nožēloju to dienu, kad nācās paņemt pirmo ātro kredītu, tagad summa ir kosmiska, bet man ienākumu nav vispār:(

Zvanās , draud ar tiesām , melnajiem sarakstiem, es nezinu, ko darīt:(
08.04.2015 21:03 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Lasu autores komentārus un patiešām negribu ticēt, ka var būt, atvainojos, tik dumji cilvēki uz pasaules.
Pati savulaik biju iekūlusies parādos ātrajiem kredītiem. Kredītu paņēmu, neatmaksāju laikā, ar galvu nedomāju un beigu beigās uzauga astronomiskas summas. Pirmais, ko izdarīju, kad sapratu, ka nav vairs labi? ATRADU DARBU! Dienas laikā! Tikai nevajag gvelzt, ka cilvēkam, kurš dzīvo Rīgā, ir darbspējīgā vecumā neviens neatsaucas uz CV. Uz kurieni tad Tu sūti? Par bankas darbinieku gribi strādāt vai uz prezidenta grāmatvedes amatu pretendē? Ja ir tādi parādi, ka par to pat jāraksta forumā un jāsūdzas, jāsāk domāt ar galvu, nevis jādomā par to, kur vairāk maksās. Es tolaik strādāju virtuves darbu teju 15 stundas dienā, neteikšu, ka darbs bija viegls, neteikšu, ka biju izgulējusies, ka nekas nesāpēja un ka saņēmu lielu naudu. Nauda, ko saņēmu uz rokas, nebija pat tuvu minimālajai. Bet es strādāju, lai segtu savus parādus, kurus pati, ar galvu nedomājot, biju sataisījusi. Un es nečīkstēju forumus, kā arī nestāstīju citiem pilnīgas muļķības par to, ka nav iespējams atrast darbu. Cilvēki ar invaliditāti strādā! Šeit jauns cilvēks, kuram rokas un kājas vietā, redz, nevar darbu atrast! Atvainojos, ja par skarbu, taču tādi cilvēki no sērijas "ko nu, ko nu, naudu vajag, bet strādāt nevaru negribu" tiešām ļoti, ļoti uzvelk.
09.04.2015 22:59 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Emilie, ir pat vēl dumjaki cilvēki pasaule. Ja nebutu nācies saskarties, arī neticētu ka tadi kā autore pastāv.
09.04.2015 23:15 |

Reitings 191
Reģ: 07.03.2015
autore, pačeko vēstulīti :)
09.04.2015 23:28 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
ja pašam butu panemti krediti un pretimnakosas bankas saliktu procentus augšä un liktu apmaksat pat tad kad pamatsumma nomaksaata, redzetu ka juus pirstu par godigu pilnu apmaksu

+++

kas pats nav saskāries ar kaut vai trekno gadu kredītu nespēju,tas var tā uzdirst...lielāku iecietību,ka pašām karma neatmaksā:-P
10.04.2015 00:10 |

Reitings 292
Ļoti daudz negatīva , ļoti žēl ka tā ir, jo īstermiņa kredītus ņem ne jau aiz labas dzīves, bet nabadzības un līmeņa kādā ir sabiedrība. Ja cilvēks rūpīgi ar savu algu strādājot nevar apmaksāt dzīvošanu, tad tā ir valstiska problēma, jo lai arī šeit ir fantastiskas diskusijas par milzīgām algām, realitāte ir cita.
+++
10.04.2015 00:17 |

Reitings 120
Reģ: 25.07.2011
Tos pārējos es ņēmu , lai nebūtu kavēti iepriekšējie..

Piedod, bet kur tev smadzenes tajā brīdī bīja, ok paņēmi vel kredītus lai pagarinātu vai samaksātu, bet kur tad nakamajā mēnēsī naudu dabūsi to kredītu atmaksāšanā kurus atkal pieaudzēji klāt..
Nu kur visspār loģika..
Saprastu, ja viens būu paņemts, bet tev tak vesela jūra ar viņiem ..
Neatdosi tagat, atdosi tad kad būs nauda ,, katrā ziņā lai veicas ..
10.04.2015 00:21 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Quince =

morgan? 8-)
10.04.2015 00:23 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Ja vienkaarshajiem darbiem esi par smalku, bet tie krutie darbi nespiid, tad aizlaid uz kaadu meenesi kaut kur par priekameitu pashancee, domaaju, ka vajadziigo summu ar uzviju savaaksi meenesha laikaa.

Nav jau nemaz par priekameitu jāstrādā, var uz Rietumeiropu par auklīti/Au Pair aizbraukt pastrādāt. Dzīvošana, ēšana nebūs jāmaksā un vajadzīgā summa sliktākajā gadījumā 2-3 mēnešu laikā būs nopelnīta, ja paveicas, tad tādu summu var arī meneša laikā nopelnīt.
10.04.2015 08:14 |

Reitings 292
http://www.lvportals.lv/visi/skaidrojumi/260421-paradu-piedzina-2014gada-izmainas-un-jauna-kartiba/
izskatās,ka nav bezcerīgi,kamēr neko nesaņem,vari nestresot,arī no minimālās neko nevar paņemt:-P varbūt kāda zinošāka var pakomentēt:-)
10.04.2015 18:56 |

Reitings 292
nu,ko,neviena juriste te nav,kas kaut ko bez maksātspējas,kas ir absolūti nepiemērota autorei,varētu ieteikt?:-P kārtējoreiz pārliecinos,ka šeit visām interesē tikai 1 otru nolikt:-(
12.04.2015 18:58 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu nu, stāsti sīkāk, kuras baznīcas un labdarības iestādes tagad sākušas naudu aizdot?

Ātrie kredīti, tapat kā veikali, kafejnīcas un fabrikas ir BIZNESS, loģiski, ka jebkuram privātam uzņēmumam peļņa ir primārais pastāvēšanas iemesls.
04.05.2015 11:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits