Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Salāti

 
Reitings 4
Reģ: 07.04.2015
Sveiki! Ko ir veselīgāk likt klāt salātiem - krējumu vai olīveļļu?
07.04.2015 19:53 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
jogurtu bez garšiņām :)
07.04.2015 19:55 |
 
Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
es dodu priekšroku krējumam :)
07.04.2015 19:55 |
 
Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Olīveļļu
07.04.2015 19:56 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
veselīgāk - olīveļļu. Tur (atšķirībā no jogurta) ir labās taukskābes :)
07.04.2015 19:57 |
 
Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
olīveļļu+ citrons+ citronpiprari+cukurs- ņamma :) - redīsiem-krējums :D
07.04.2015 19:58 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Man būtiski ir tas, kādi salāti ir padomā, lai zinātu, kādu salātu mērci gatavot.
07.04.2015 20:00 |
 
Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
tas jau atkarīgs no salātiem. Nespēju iedomāties gāzt olīveļļu klāt, piemēram, lociņiem ar olu :D
07.04.2015 20:01 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja nemaldos.. Santa Maria citronpiparos ir E621.. manuprāt, ne tā veselīgākā E viela :)

Es biežāk leju olīveļļu, bet ļoti nelielos daudzumos.. klāt spiežu citronu un/vai etiķi :)
07.04.2015 20:03 |
 
Reitings 10112
Reģ: 19.11.2014
Paldies, cormeum, ka sabojāji manu lašmaizīšu recepti. Es pat speciāli esmu braukusi uz veikalu pēc santa marias citronpipariem, savādāk nemaz lasi neaiztieku. :D
07.04.2015 20:10 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vienmēr laipni (t.i. sorry.. ) :D :D :D :D
07.04.2015 20:13 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Gatavos garšvielu maisījumos parasti vispār daudz s*di :D Santa Maria daudz kur garšas pastiprinātāji klāt (it īpaši visādos maisījumos, piemēram "kartupeļiem", "zivīm", "vistai" un tt.).
Vai likt eļļu vai krējumu atkarīgs no salātiem. Rosolam klāt eļļa neies un Grieķu salātiem krējums nē D
07.04.2015 20:16 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Noteikti oliivellu!
07.04.2015 20:18 |
 
Reitings 4
Reģ: 07.04.2015
Es domāju salātus, kuriem var likt gan krējumu, gan olīveļļu. Loģiski, ka rasolam eļļu neliktu. :-D
07.04.2015 20:18 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
ja runa ir par svaigām salētlapām ar dārzeņiem tad uzpūšu nedaudz eļļas, sanāk lietot mazāk un vienmērīgāk, kā lejot.
bet dažreiz sagribas krējumu, dažreiz grieķu jogurtu. Salātiem tiek likts klāt tik nedaudz ka nemaz neesmu aizdomājusies kas ir veselīgāk
07.04.2015 20:21 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es parasti izvēlos balzamiko+olīveļļa+sinepes+medus+sojas mērce.
07.04.2015 20:24 |
 
Reitings 4
Reģ: 07.04.2015
givenchy , Tā kā ir pavasaris, vairāk velk uz salātiem. Un bieži ēdot sāku domāt kā ir veselīgāk, lai figūru uz vasaru uzlabotu. :-D
07.04.2015 20:25 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
nu tas vien ka izvēle ir kritusi uz salātiem nevis grillētu vistiņu, manuprāt, ir apsveicami, un tas vai es pielieku pus tējkaroti krējuma vai eļļas tu daudz vairs neko nemaina :D
07.04.2015 20:27 |
 
10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Ja runa ir par svaigajiem salātiem man patīk dažādi etiķi: balzamiko, ābolu, vīna, rīsu utt. Citiem pati taisu savu versiju par majonēzi:-D grieķu vai bezpiedevu jogurts, sinepes, mārrutki, garšvielas:-) Man personīgi nepatīk tā eļļainā struktūra tādēļ salātiem klāt eļļu neleju
08.04.2015 09:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits