Gribeeju ar jums padaliities.Kaut kas no reaalas dziives!Vakar braucu maajaas no dentista un visu celu domaaju,kaapeec vinam taa neveicaas miilestiibaa?
Kaadu gadu atpakal mineeju ,ka iepazinaas ar krievu meiteni,bija loti prieciigs,jo peec lauliibu skirsanas nevareeja uzreiz uzsaakt jaunas attieciibas!Atceros,cik viirietis (40+gadi)loti atdzivojaas.
Es gan vinam toreiz teicu,lai uzmanaas tomeer ar to lielo dosanu-maksaaja par studijaam Berkeley universitaatee,nopirka vinai dziivokli ,masiinu uttMeitenei netruuka pilnigi nekas!Laikam tiesi taapeec,ka viniem ir liela gadu starpiiba-20gadi,es tomeer ieteicu vinam taa riktiigi visu paardomaat,ja veelaas so meiteni preceet.
Tagad meitene jau beigusi studijas,viirietis vinai veel izmaksaaja braucienu uz Franciju (taads paliels brauciens uz Eiropu).Paliidzeeja vinai iekaartoties darbaa Google(paliidzeeja tiesi ar interviju )Iisi sakot -labaaku saakumu Amerikaa nevar gribeet!
Paaris meenesus atpakal bijusi ciemos pie vina vecaakiem,viss bijis ok ,un tad peeksni braucot maajaas,meitene peeksni teikusi-negrib turpinaat vairs attieciibas,jo tomeer taa lielaa gadu starpiiba uttAttieciibas izjukusas.Sesi gadi ,kaa nebijusi...
Tagad mans dentists ir pilniigi satriekts!Vina vieniigais jautaajums man bija-ko vins ir darijis nepareizi?
Es veel taa nodomaaju-laikam varu sevi saukt par laimiigu sievieti uz sii fona!Tas viss, kas noticis manaa dzivee peedeejaa laikaa ,ir viens liels siikums saliidzinosi.
Varbuut varam padiskuteet par so teemu?