labas ziņas Latvijā!!!

Reitings 80
Reģ: 06.04.2015
25. martā Saeimas izglītības, kultūras un zinātnes komisija atbalstīja Izglītības likuma grozījumus, kas nosaka, ka skolās turpmāk būs aizliegta tādu mācību līdzekļu un citu materiālu izmantošana, kuri var negatīvi ietekmēt izglītojamā tikumisko audzināšanu. Citiem vārdiem, HOMOPROPAGANDA IR AIZLIEGTA!!!1111 JĒĒĒĒĒĒĒ

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/eb/The_Adicts_2011_SO36_03.jpg

Pirmo reizi LV izlemj kaut ko pareizu!
07.04.2015 14:37 |

Reitings 80
paldies par info, ļoti iesaku cosmietēm izlasīt un aptvert!!!
07.04.2015 15:57 |

Reitings 117
ja tupas homofīles turpinās izplatīt dezinformāciju, es turpināšu likt iekšā faktus, jo man tie ir saglabāti vēl un vēl
07.04.2015 15:58 |

Reitings 80
daudzas sievietes vienkārši par zinātni neinteresējas un kad redz tādu skaisti saģērbtu, uztrenētu geju uzreiz ieslēdzas bioloģiskais instinkts, ka seksīgs tēviņš utt., un instinkta dzītas arī atbalsta tādus. bet reāli jūs nepadomājat, ko šie cilvēki domā, ko viņi nodara bērniem ,un kā viņu ideoloģija grauj sabiedrību.
07.04.2015 16:01 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Neviens nezin 100 visus faktus, jo nekad visi cilvēki nebūs izpētīti, tātad nekad nebūs līdz galam izpētīta cilvēku motivācija pievērsties sava dzimuma pārstāvjiem.
Pasaulē eksistē tik daudz pētījumu, kuri ir diametrali pretējie un tas ir atkarīgs tikai no pasūtītāja.
Un homoseksuālisms ir tikai viens no dzīves aspektiem. Šāda situācija pastāv arī citās jomas. Un uz tiem Jūsu pētījumiem man būs kāds ducis pretpētījumu. Bet akli ticēt kaut kādiem atlasītiem pētījumiem es negrasos, jo man apkārt ir dzīve un cilvēku pieredze, kura parāda pavisam citas nianses.

Kad pēta vardarbību ģimenē PROCENTOS, man smiekli nāk, jo es varētu nosaukt vairākas ģimenes, kur bērni ir seksuāli un fiziski ietekmējami, bet neviens tam bērnam neko nav jautājis. Un pārsvara tie bērni ir no ""mams un paps seks ir labs ģimenes". Tā nav problēma, ko var 100% korekti izpētīt, nedz par vardarbību ģimenēs, nedz par seksualitāti, jo šie ir slēptie temati. Ka es teicu, Jūs brīnītos, cik daudz mums Latvijā ir homoseksuāļu, kuri to nemaz nereklamē... Kur tad Jūsu izslavēta "nozombēšana un reklāma".
07.04.2015 16:21 |

Reitings 2130
Bet ko runāt ar diviem (vai visdrīzāk vienu trolli :)) indivīdiem, kuri vispār sievietes ne par ko nevērtē.
Tad ko tur brīnīties, ka mums tik daudz lesbi dāmu, kaut ar kaķi vai zirgu vai kādu Lieldienu trusi, tikai ne ar tādiem večiem :D
07.04.2015 16:23 |

Reitings 80
Ka es teicu, Jūs brīnītos, cik daudz mums Latvijā ir homoseksuāļu, kuri to nemaz nereklamē

un tieši par to arī runa, ka arī pārējiem vajag aizvērties un beigt reklamēties, un uzspiest savu homopropagandu 99% normālās sabiedrības.

Tad ko tur brīnīties, ka mums tik daudz lesbi dāmu, kaut ar kaķi vai zirgu vai kādu Lieldienu trusi, tikai ne ar tādiem večiem

viena otrai sievietes sāk laizīt tad, ja nevar dabūt vīrieti. tad jau vienalga, ar ko, jo hormoni taču visiem cilvēkiem prasa drāzties

nekad nebūs līdz galam izpētīta cilvēku motivācija pievērsties sava dzimuma pārstāvjiem.

ir labi zināms, ka tā ir iedzimta vai psihisku traumu rezultātā radusies novirze. pirmajā gadījumā neārstējama, otrajā ārstējama
07.04.2015 16:29 |

Reitings 2130
Neapšaubami, ka daudziem tas ir psiholoģisko traumu rezultāts, bet var būt tad ir laiks sākt sabiedrību ārstēt pret nežēlību ģimenē utt, no tā būs lielāks "tolks" nevis ārstēt sekas, kad, piemēram, grupveida izvarošanas rezultātā sievietē vai nu pārvēršas par lesbieti, bet nevarot to pieņemt pēc vairākiem ārstēšanas gadiem un negatīvitātes no ģimenes puses, padara sev galu, bet ja tā attieksme nebūtu tik nosodoša, sieviete izdzīvotu (reālais gadījums "iz dzīves").
Ja jau tā ir trauma, vai jūs tiešam domājiet, ka tas traumas ir no tā, ka pieaugušie veči - geji ķersta uz ielām puisīšus, bet lesbietes nozog no bērnudārziem meitenītes lai iz''t visos caurumos, piedodiet par rupjību...
Vai nav jāsaka pārveidot sabiedrību, veicinot ko labu, no normālām ģimenēm un nevis no tēzes "geji ir slikti, bet hetero attiecības ir labas, vienalga, kaut Tevi pie radiatora pieķēdē un sasit līdz nāvei". Jāsaka ir no tā, ka d..ties 10 gadu vecumā arī ar pretējā dzimuma pārstāvi nav labi, jo no tā arī ir tas traumas. ... ka izmantot seksuāli bērnu nav labi, un pedofili nav geji, vairtakums pedofilu interesējas par pretējā dzimuma pārstāvjiem, un tie vairs nav nekādi geji vai lesbietes, un nevajag jaukt.
Tu pats "pazīmēji" īstu problēmu, pat to nepamanot ! Par baznīcas mācības pozitīvām pusēm arī daudz un daudz jāšaubās, bet tas ir pavisam cits stāsts.
07.04.2015 16:49 |

Reitings 117
Bet akli ticēt kaut kādiem atlasītiem pētījumiem es negrasos

tas jau bija gaidāms :D ka nevēlami fakti ir nevēlami
07.04.2015 16:50 |

Reitings 2130
Ok, es negrasos arī ticēt pētījumam, kur būs rakstīts, ka 99 % no zemes iedzīvotajiem ir geji. kāds tur sakars par vēlamo un nevēlamo. Pateicu tikai, ka līdzīgi tevis ieliktiem pētījumiem ir veidoti citi, ar pavisam citiem cipariem.
bet secinājums ir viens - katrs atrod "sev saviem uzskatiem" tuvākos pētījumus un pasludina tos par 100 % go patiesību. Jo otrs paņems un atlasīs sev vēlamos vai nevēlamos pētījumus. Jo pētījums ir arī viena vai vairāku cilvēku subjektīvais , nevis objektīvais vērtējums. Vienu jautājumu var tā izpētīt, ka sākumpunktu neatpazīsi!

Bet likt kā avotus kaut kādas intervijas, ir ļoti kompetenti...
07.04.2015 17:19 |

Reitings 2130
Kā var kaut kādu cilvēku skaitu uzdod par faktiem, mēs pat nezinam vispaŗ cik konkrēti mums uz pasaules cilvēku dzīvo, būs tikai aptuvenie dati, bet tie 0.0034, vai 0.1111 mani vispār fascinē!

Man nejautāja, manam kaimiņam Pēterītim arī nejautāja utt.
Neviens pētījums cik kā kur uz kā ir, nepārada patiesos datus, īpaši ja tas viss ir balstīts uz aptaujām....
Nevins nekad līdz galam neizpētīs kurās ģimenēs bērni ir vairāk pakļauti kaut kam tur, jo ģimenes klusē, bērni klusē utt.
Bet nu ko ar aunupierēm diskutēt!
07.04.2015 17:23 |

Reitings 117
tu izmisīgi vēlies uzdot vēlamo par esošo :D

bet ja prestižā Teksasas universitāte veica pētījumu, vēl pie tam ASV, kur gejus atbalsta vairāk nekā LV, tad nav iemesla neticēt šī pētījuma objektivitātei

neticēt mēs varētu PR kompāniju pētījumiem nevis neitrālas akadēmiskas iestādes pētījumam
07.04.2015 17:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits