Ēšana ārpus mājas

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Kādas ir jūsu iecienītākās vietas ēšanai ārpus mājas?
Varbūt zināt kādu foršu vietiņu Rīgas centrā?
Man parasti ir daudz vietas padomā, bet, kad gribas ēst, aizmirstos un dodos uz klasisko Double Coffee.
07.04.2015 13:10 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
meitene99 Es piemēram gan bei ēdu tāpēc, ka esu atradusi tur savus 3 ēdienus kas man neizsakāmi garšo, un kurus varētu ēst katru dienu. Es vispār esmu ļoti izvēlīga ēdiena ziņā un man daudz kas negaršo. Tāpēc nelabprāt eju kkur citur, jo baidos, ka man negaršos un tad nožēlošu, ka izmetu naudu par ēdienu kuru neapēdu.
Vispār man ļoti garšo Jaunpils pils krogā, kas protams ir patālu no Rīgas, bet ja sanāk braukt garām-noteikti iesaku! :) Garšīgs ēdiens un patīkama atmosfēra. (l)
07.04.2015 20:41 |

Reitings 365
Reģ: 24.09.2012
Pievienojos labajaam atsauksmeem par Da Sergio.
Un jaa, piemirsu piemineet Eco Catering/Telpa.
07.04.2015 20:45 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
ZOSTE berga bazārā (l)
07.04.2015 20:49 |

Reitings 365
Reģ: 24.09.2012
Jaa, ok, es saprotu, ka ir kaut kaadi favoriiteedieni mums katram kaadaa vietaa, bet es laikam liidziigi kaa meooooww domaaju, kaapeec tauta neveelas atklaat jaunas vietas un izbaudiit maltiites.
Bet kaa jau tika mineets ieprieksh, laikam ne visi peec dabas ir experimenteetaaji. :)
07.04.2015 20:49 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
meitene99 Es piemēram gan bei ēdu tāpēc, ka esu atradusi tur savus 3 ēdienus kas man neizsakāmi garšo, un kurus varētu ēst katru dienu. Es vispār esmu ļoti izvēlīga ēdiena ziņā un man daudz kas negaršo. Tāpēc nelabprāt eju kkur citur, jo baidos, ka man negaršos un tad nožēlošu, ka izmetu naudu par ēdienu kuru neapēdu.

Labi pateikts! Es arí neesmu eksperimentators un man nevajag 101 édienu ar divainam sastávdalám. Bet katram savs, tas tiesa. Varbút kádreiz sanáks pamainít ieradumus un aiziet netísám uz kádu jaunu vietu, kur atradísu savu favourite édienu, tad noteikti ieklausu so vietu savá listé. Pat nezinu, ká pateikt: vairák eju ést tos édienus, kurus attriecígi vélos apést konkrétajá brídí un zinu, ka manas ekspektácijas attaisnosies, nevis iet uz dullo un maksát par édienu, kas negarsos gandríz 95% gadíjumos.. Man laikam atmosfeera un interjers ir otrskirigs. Galvenais ir kompanija un vismaz neliela intimitaate, omuliigums. Nevaru teikt, ka GanBei, Tokyo vai kāda cita lētā gala ēstuve to nevar sniegt..
07.04.2015 20:52 |

Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Jautājums TOKYO CITY apmeklētājām:
Vai uz piektdienas vakaru ir nepieciešams rezervēt galdiņu, ja plāns vakarā doties uz TOKYO CITY tērbatas ielā?
Ja jāveic rezervācija, vai to var izdarīt telefoniskai vai rezervāija jāveic klātienē? :)
07.04.2015 22:14 |

Reitings 268
Reģ: 03.06.2012
Forša vieta ir Smartfood Riga (Kr.Valdemāra ielā pie Lačplēša iela krustojuma). Tur ir veselīgi, nepiedāvā nekādas piedevas un neliek klāt ēdieniem, ir tiešām garšīgi, tāpat ir normētas porcijas ar norādītām kcal. Tā ka jā kādai tās svarīgas, tad tur jau viss ir. Nav restorāns, bet man darba pusdienām ideāla vieta, jo vairāk orientējas uz otrajiem ēdieniem un ātru apkalpošanu steidzīgajiem biroja darbiniekiem. Cena atbilstoša apkalpošanai un garšai (manuprāt, protams).
07.04.2015 22:25 |

Reitings 231
Reģ: 29.01.2009
Man dikti patīk Trusis - uz Valdemāra un kaut kā stūra :D Visādi Latvijas vīni un garšīgi pāēst var :) Mazā Kaņepe - skolas iela. Man patīk tādas hipsterīgas vietas :)
07.04.2015 23:19 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
neizcelšos ar piedāvājumiem, bet padalīšos par tokyo city - man nu ļooti garšo viņu sušī, garšīgākie, kādus esmu ēdusi. Cieņā biznesa pusdienas, bet lūk apkalpošana un mūzika tur besī nenormāli! Vecrīgā ir jauki vasarās sēdēt ārā, barona iela ir pieciešama, jo apkalpo normālā ātrumā, savukārt tas lielais - visilgākā apkalpošana, visneomulīgākā vieta.
Deli uz marijas ielas mani atturēja zemie griesti; klaustrofobija. Ķīniešu bufete uz barona ielas ir ar gardu kraukšķīgo zivi un nūdelēm, taču ēdieni mēdz būt auksti! Man parasti ir slinkums tālu iet no centra prom paēst, tā nu rotēju uz apli kaut kur tajā rajonā.
07.04.2015 23:31 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Man patīk Riviera, Muusu, Čemodāns, Krogs"Pie brāļa" Vangažos. Ir vēl dažas vietas, bet uz sitienu nevaru atcerēties.
08.04.2015 08:17 |

Reitings 7497
Da Sergio - garšīgi, bet man trāpās ļoti slikti viesmīļi (piemēram, ūdens pudele jāgaida bija vairāk kā pus stundu, kamēr atnes, nevis uzreiz pasniedz utt.)

No tādām pusdienu vietām iepatikās Telle / Cepiens Meža ielā - labs vistas wok tikai 2,80 EUR. Daudz citu labu ēdienu par nelielām naudiņām. Apkalpošana tīri ok preikš tādas vietas.
08.04.2015 08:21 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Madara, Trusī tak porcijā nekā nav, bet samaksā milzu naudu :D
08.04.2015 08:41 |

Reitings 833
Tokyo City bija jāmaksā kaut kāda rezervācijas nauda, ja nemaldos 30eur, vismaz pirms kāda gada.
08.04.2015 09:07 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Ēšanai ārpus mājas tieši pusdienām man ir vairākas iecienītās vietas, uz kurām dodos atkarībā no noskaņojuma un vēlamās maltītes veida/cenas u.t.t. Parasti gan pusdienām izvēlos "biznesa pusdienu" piedāvājumu, retāk kaut ko no ēdienkartes (ja attiecīgās dienas piedāvājums īsti neapmierina) līdz ar to cena nereti sanāk pat ļoti patīkama.

Muusu (Alberta/Antonijas ielā), VinoMetr, Riviera, Prego, Rossini - cenas ziņā aptuveni līdzvērtīgas vietas, katra ar saviem + un -, bet reti, ļoti reti sanācis vilties.

Burga - ārkārtīgi garsīgi Cēzara salāti, kā jau meitenes minējušas iepriekš; Dienas piedāvājums - vienkāršs, bet no piedāvājumiem ir gadījies nobaudīt gan pilnīgus "fail", gan ļoti baudāmus ēdienus;

TrusisKafe - kādu laiciņu neesmu bijusi, jo vienu brīdi ļoti sāka nepatikt ēdiena garša - ļoti pārspīlēts ar austrumnieciskajām garšvielām, pārāk "hipsterīgi", bieži vien pilnīgi jocīgas garšas ierastām lietām. Pēc tam laikam nomainījās pavārs, jo pēdējoreiz, kad biju, bute ar kartupeļu-mārrutku biezeni bija tiešām ņamma :)

No specifiskākām/specializētām vietām - RawGarden (svaigēdājiem), StreetBurger (burgeru mīļotājām)... tā kaut kā. Ā, vēl Stockpot, bet šeit es parasti izvēlos kādu no ne-asajām zupām vai smūtijus, jo tos asos ēdienus nekādi nespēju sevī dabūt iekšā. Kolēģi gan ēd un slavē. Vēl ir Beigels (Skolas iela), bet tas tā - maizes mīļotājām. :)

No sushi vietām - TokyoCity (pārsvarā gan tas, kas Vecrīgā) vai Yakuza, Ganbei ir izkritis no mana topa jau kādu laiciņu...

Vecrīgā pusdienām - Parunāsim. Kafe'teeka ir jaunatklājums, bet patīkama atmosfēra, laba cena un arī ēdiens diezgan labs; Olive Oil Trading Co., Pētergailis, Paddy Whelans, 1.Rokkafejnīca. Gan jau ir kaut kas vēl, ko neatceros.

Hah, beigās dikti daudz saskrēja. Nu, bet par vakariņošanas vietām jau atsevišķs stāsts, piekusu gan jau rakstīt :)
Mana lielākā problēma ir atrast foršas kafejnīcas, kur ar draudzenēm pasēdēt. Tagad pēc ieteikumiem laikam būs jāiemēģina Mio, jo esmu tiešām daudz labu atsauksmju dzirdējusi.
08.04.2015 09:18 |

Reitings 2353
Aether, meičuku vakariem Mio ir lieliska vieta,iesaku ;)

Šad tad ar draugu Lidiņā pusdienojam, viņam garšo, man ne pārāk tādas vietas patīk.. Pati dodos uz Miit, Trusi vai ezīti, vēl Mākonis ir pēdējā laika atklājums - izvēle ēdieniem maza,bet garšīgi.
08.04.2015 09:28 |

Reitings 188
Reģ: 17.03.2015
Man ļoti patīk Terra, Fazenda un StreetBurger, tos noteikti varu ieteikt. Tokyo City, protams, sušī ir garšīgi, bet nepatīk tā pārbāztā sajūta un lēnā apkalpošana.
08.04.2015 09:35 |

Reitings 106
Reģ: 05.05.2013
Patīk kafejnīcas Mierā, Dadcafe, Raw Garden, arī tējnīcā Mistērija ir ļoti garšīgs piedāvājums :) .. garšīgi un veselīgi var paēst pa labām cenām :)
08.04.2015 09:38 |

Reitings 833
Pārdaugavas Fazenda arī ļoti patīk un aizmirsu apr KID, tur arī man patīk.
08.04.2015 09:46 |

Reitings 12651
Pēdējā laikā vislabāk ir paticis Muusu (abi divi; gan pusdienās, gan vakara pasēdēšanai) - garšīgi, forša apkalpošana, patīk Vecrīgas Muusu dizains un ēdiena pasniegšana. :-)

Patīk arī Vest, bet tur jāzina, ko ņemt no ēdamajiem..un gadās, ka kādreiz kaut kas arī nav..īpaši, ja iet nedēļas nogales vakarpusē. Bet pati vieta man ļoti patīk, mana hipstera dvēsele gavilē..:-D

No tādām vienkāršajām pusdienu vietām man pēdējā laikā Sala liekas ok, tur ir laikam visi mani mīļākie ēdieni.

Planeta ir gardi, un labākā apkalpošana ever..vismaz uz branča laiku. Visu pamana un apčubina, tajā pašā laikā, nekļūstot pārāk uzbāzīgi.

Deviņi ir ok pusdienu piedāvājums, ir gardi, bet apkalpošana gan tāda...pavirša, neskatoties uz to, ka diži daudz cilvēku tur nav.

Man dažreiz uznāk, ka gribas burgerīti, mani pēdējā laika pozitīvie atklājumi ir Burger Corner un Burger Story.

Index cafe var arī labi un garšīgi papusdienot...ja var ap pusdienlaiku atrast vietu.

Burgā vienu reizi esmu ņēmusi pusdienu piedāvājumu - ir ok, bet nestāv ne tuvu tam, cik labi ir Cēzara salāti viņiem.

Ja ir pa ceļam, Nometne gardēžiem vēl ir ar labu, gardu pusdienu piedāvājumu, bet apkalpošana gan tur pēdējo reizi bija wtf? Likās, ka meitene sapīpējusies ir, dīvaini uzvedās.

Vēl La Boheme var nomēģināt, arī ir pusdienu piedāvājumi..bet tur arī tāda ne īpaši apkalpošana. It kā maz cilvēku, bet tāpat par Tevi aizmirst.

Viss, apnika šķirstīt swarm.:-D
08.04.2015 10:33 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mn patīk Yakuza. DAudz jaukāk nekā Tokyo .
08.04.2015 13:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits