Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ēšana ārpus mājas

 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Kādas ir jūsu iecienītākās vietas ēšanai ārpus mājas?
Varbūt zināt kādu foršu vietiņu Rīgas centrā?
Man parasti ir daudz vietas padomā, bet, kad gribas ēst, aizmirstos un dodos uz klasisko Double Coffee.
07.04.2015 13:10 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Runājot tieši par Rīgu, tad tie ir GanBei un Tokyo City. Tās ir pirmās iestādes, kas nāk prātā. Bet atkal - dodos turp ar konkrētu vēlmi nogaršot jau mīļākos ēdienus. Ja eju Tokyo, tad vienmēr ņemu kādus karstus sušī, neko citu. GanBei vai nu sušī, vai nu nūdeles (iecienītākas ir asas un ceptas Hakka nūdeles ar vistu utt.), vai nu retāk kāds otrais..

Varbūt tiešām kāda varēs padalīties ar kādu mazāk zināmu, bet ne mazāk foršu vietiņu..
07.04.2015 13:14 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mani vairāk interesē, cik bieži atļaujaties ēst ārpus mājas :D bet šis arī būs noderīgi :)

Mēs visbiežāk parastās pusdienās/vakariņās/ vnk paēst ejam uz Lidiņu, Čili picu, vai ātrās apkalpošanas restorāniem...
Smukām sēdēšanām utt, ejam kur citur un tad tā ir vesela problēma :D(t)
07.04.2015 13:15 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Atļauties varētu bieži, bet man ir tāda problēma, ka nekas negaršo. Mājās - vislabāk.
Laikam vienīgā no tādām parastajām vietām, kur garšo - Tokyo. Ganbeju savā laikā atēdos, varbūt reizi gadā var aiziet.
07.04.2015 13:18 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Gan Bei patika, bet vairs kaut kā ne - porcijas mazākas kļuvušas un cenas lielākas + vēl tā nodokļu nemaksāšana - tad nu izvairamies.

Patīk Vairāk Saules, Steiku Haoss, Rossini, Lidiņš un China Garden uz Barona ielas. Ārpus mājas sanāk ēst ~4 reizes mēnesī.
07.04.2015 13:22 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
City Wox, Stock Pot, prieks pusdienaam arii Viesniica Alberts. Man patiik arii Klondaika, Indian Raja un prieks kafijas un kuukas All Cappuccionos Antonijas ielaa.
07.04.2015 13:23 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Atļaušanās bija domāta vairāk par sirdsapziņu, nevis materiālajām iespējām :-P
07.04.2015 13:24 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tādām darba pusdienām ir ekonomiskās vietas - Daily, Kaļķu vārtu bistro, Vikbolds, u.c. vietas, kur ir pusdienu piedāvājumi.

No smalkākām vietām, kur pēdējā laikā būts, ļoti iepatikās MUUSU Antonijas ielā.

Nu jā, un sushi ēstuves arīdzan.
07.04.2015 13:25 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man arī pēdēja laikā sācis nekas negaršot :) Sirdsapziņa gan baigi nemoka, JA IR GARŠĪGI
07.04.2015 13:27 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mani moka sirdsapziņa, ja ēdam ārpus mājas vairāk kā 1x nedēļā :D tad sāk likties, ka par biežu :D lai gan ir jau cilvēki, kuri vispār mājās negatavo un neēd, jo dzīves ritms neatļauj vai ir kādi citi iemesli... (t)
07.04.2015 13:31 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ak jā, "darba pusdienām" 'man ir Sala, līdz kurai nav tālu jāiet un gan ar cenām, gan porcijām, gan izvēles iespējām viss ir super :)
07.04.2015 13:33 |
 
Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Jā, mani sirdsapziņa arī nemoka, ja ēdu ārpus mājas. Moka tikai tad, ja ēdiens, kas palicis mājās, jāmet ārā.
07.04.2015 13:33 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mana otra puse ir ēdienmīlis, viņam ir svarīgi reizēm aiziet paēst kaut ko savādāku (vai uztaisīt brīvdienās mājās kaut ko interesantāku). Katram savas prioritātes :)
07.04.2015 13:34 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mmmm, "darba pusdienas" gan man ir sāpīgs jautājums - paskatos uz kartupeļiem, mērcītēm, sautējumu, garlaicīgiem salātiem.... un nopērku pusdienu vietā kafiju. Ja vēl es mājās sev kulinārijas brīnumus taisītu, varētu sevi saprast, a tā.... Pat nezinu, kas par vainu.
07.04.2015 13:36 |
 
10 gadi
Reitings 4387
Reģ: 30.09.2013
arpus majas edu loti reti... max 1x nedeljaa.... ja katru dienu vismaz 1 edienreize estu arpus majas .... pieturoties pie maniem uztura principiem ... es menesii noeestu kautkur 300 eur stabili
07.04.2015 13:47 |
 
Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
ha, man patīk, kad cilvēki saka, ka nekur negaršo, bet nekur tālāk par gan bei vai tokyo neiet :D

Manas mīļākās vietas ir stockpot uz ģertrūdes ielas, kasha gourmet uz stabu ielas, muusu uz alberta ielas, pinup vecrīgā uz pils ielas, no sushi vietām vislabāk patīk kabuki jebkurš, andalūzijas suns berga bazārā, garāža vecrīgā aldaru ielā...


tie tādi, kas ienāk galvā uz sitiena. Ārpus mājas sanāk ēst nez... 4-5x nedēļā apmēram. Šad tad vairāk, šad tad mazāk.
07.04.2015 13:55 |
 
Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Parasti ēdu gan bei. (l) Retāk lidiņā, vai tokyo city.
07.04.2015 14:13 |
 
Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Ārpus mājas ēdu 1 x nedēļā, ja vairāk, moka sirdsapziņa,jo iztērētā naudiņā par vienu maltīti, veikalā par to summu sapirktu pilnu grozu :D

Garšo šeit- Trīs Vīri Laivā
http://trisvirilaiva.wordpress.lv/
07.04.2015 14:17 |
 
Reitings 203
Reģ: 06.04.2015
GanBei un Tokyo


Uz šiem mēs ejam, kādas 3, 4 reizes mēnesī, ko lai saka, forši tur. (l)
07.04.2015 14:20 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Trīs vīri ir laba vieta, bet netālu esošais Ugunsdzēsējs ir kreitni foršāks (l)

https://www.facebook.com/krogsugunsdzesejs?fref=ts
07.04.2015 14:20 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
ha, man patīk, kad cilvēki saka, ka nekur negaršo, bet nekur tālāk par gan bei vai tokyo neiet


Hm... nu man tieši garšo GanBei un Tokyo. Un nav īpašas vēlmes iet kur citur, jo nedzīvoju Rīgā, neesmu laikam eksperimentators. Piemēram, izslavēta Koya galīgi negaršoja ēdiens. Labāk par tādu summu 2x paēdu GanBei vai Tokyo.. Laikam neesmu gurmāne, bet ko padarīsi. Nepatīk man pa šķīvi izsmērētas nesaprotamas porcijas par lielu naudu. Tādā ziņā esmu žmots + patīk pārbaudītas vērtības. Katram savs :)
07.04.2015 14:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!