Pārliecinātām, gudrām, foršām sievietēm nav vajadzības uzkrāsoties ar 1kg kosmētiku uz sejas un taisīt selfijus ar duck face
Neskatījos tās instagram bildes un netaisos spriest par to, vai viņas ir vieglas uzvedības meitenes, bet šim apgalvojumam gan sliecos piekrist. Šādiem cilvēkiem (saku cilvēkiem, jo nav tā, ka šī tendence novērojama tikai sievietēm) man reizēm gribas pateikt: "Jā, mēs redzam – Tu esi skaists/a (pareizāk pat būtu teikt fotogēnisks) un pavadīji divas stundas pie spoguļa krāsojoties, tad stundu fotografējot sevi no vairākiem leņķiem, jo to
īsto kadru tak ir tik sarežģīti notvert, un nobeigumā vēl stundu, šķirojot bildes un izvēloties filtrus. Paldies! Mēs sapratām to arī no pirmās bildes, nu dien nebija nepieciešams ievietot veselas trīs (un tas, protams, trīs dienā domāts). Brīnišķīga efektivitāte un lietderīgi izmantota diena – Tev daudzsološa nākotne priekšā."
Šis nav vērts ne pret vienu konkrēti, vienkārši šīs virtuālais it kā risinājums pret apliecinājumu trūkumu izpleties jau pārāk plaši, vismaz man brīžiem tāds priekšstats rodas. (Un nē – man nav 40, esmu to pašu cilvēku vecuma grupā).