Cista

Reitings 97
Reģ: 09.04.2014
Sveikas! Priecīgas otrās Lieldienas!
Man diez ko priecīgas nav... Es visa uz nerviem! 1,5 nedēļu pirms Lieldienām biju pie ģinekoloģes. Šī mani iztaustīja un nepatika mani sabriedušie krūšu piena dziedzeri, nosūtīja uz usg. Pagājušonedēļ tiku uz usg krūtīm. Atklāja maziņu cistu vienā krūtī. Tas arī mani satrauc! Visas vecās un gudrās tantes mani biedē, ka cista ir sākums kam ļaundabīgam un man ir risks uz krūts vēzi. Es visa kā uz adatām... Man ir maza meitiņa, es vēl gribu dzīvot, audzināt bērnus, mīlēt.... Man tiešām šobrīd liela panika un bailes un priekšnojautas nav tās labākas. Bimbiens nāk. USG Speciālists teica - TIKAI neliela, maza cista.... Bet... nu jā.... MAN BAIL! Varbūt kādai ir bijušas šāda veida cistas un var padalīties ar info?:'-(
Paldies!
06.04.2015 12:15 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Netaisi bērnu pirms neesi tikusi galā ar savu galvu un paranoju par vēzi. Silti iesaku.
12.04.2015 09:44 |

Reitings 97
Reģ: 09.04.2014
Artemzija

Tā isti nav paranoja... Kā jau minēju - pēdējā laika notikumi ietekmēja nervu sistēmu. šo notikumu dēļ nācās padomāt arī par savu veselību.
Jukusi neesmu. :) Ikdienā strādāju, priecājos utml. Bet brīžiem iezogas galvā ne tās labākās domas...
Pieņemsim, ka tik tiešām viss būs ok. :) Galu galā - pēc 6 mēn. man nākamā usg un, ja nu kas, laicīgi visu atklājot viss ir ārstējams...šaubos, ka pa pusgadu var viss ļoti ievilkties, ka nekas nav glābjams... Bet lielākoties es ticu, ka tā cista man uzsūksies.... :)
12.04.2015 10:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits