Sveiktas! Palīgā!
Tātad man draugs ir jau 4gadus, pirms 2 gadiem bija neliela krīzebun sasalums attiecībās( vīrietis uzskatīja mani par pašsaprotamu). Man pietruka mīļuma un sarunu! Darbā parādījās jauns cilvēks, pie kura jau no pirmās reizes kad ieraudziju vnk pievelk fiziski- nu ar visiem vēdera virpuļiem un roku drebēšanām! Netīšām iepazīdamies un daudzus darba vakarus pavadīja kopā, bet cilvēkos un kā kolēģi! Dzirksteles no visām pusēm, bet pus gada laikā neizdarīja nevienu soli vīrietim pretī, un mūsu kontakts sākās ar skaļām fantāziju izpausmēm, beidzās ar netīšiem pieskārieniem pasniedzot papīrus! Tad viņš aizbrauca- zvanīja ik pa laikam, smējāmies! Mājās palika ar vien grūtāk, tika dzīvotu viena! Saņēmos, Panemu dažas mantas un aizbraucu pie mātes....draugam atvērās acis, ka ES neesmu kārtējā trofeja ko nolikt skapitii ( sportists) Tā nu dzīvojam tālāk, tikai man ik pa laikam dod ziņu Viņš, noriju visas dzirksteles! Te vienā dienā darbā pagriežos un ko ES redzu? Pagājuši 2 gadi, bet ieraugos vēders griežas un rokas trīc, un ne tikai man! Cilvēks šķērsoja pus Latviju jo redz esot pazaudējis manu numuru!
ES nesapārotu vai tā ir tikai mana fantāzija par iekāri, jo ES nevaru viņu dabūt vai kā? Nē...ES varu viņu dabūt, bet man liekas ka 4 gadi ir svarigāki par vienu nakti, bet varbūt tur nebūtu viena nakts? Kādas ir jūsu domas par šo, jo ES palēnām Jūku prātā!