Hey!
Kāda varbūt var ieteikt labu ārstu, dermatologu, alergologu vai ko citu..? Kāda varbūt arī ir ko līdzīgu piedzīvojusi un var dalīties pieredzē? Būšu pateicīga par jebkādu ieteikumu.
Jau vairāk kā gadu cīnos ar pumpām uz sejas :-( Man drīz būs 19. Pumpas un izsitumi ir tikai uz vaigiem.
Tas ir patiešām ļoti, ļoti briesmīgi.. ir brīži, kad par to nedomāju, bet brīži, kad sāk tecēt asaras, jo darīts ir daudz kas, un negribas to tā atstāt. Visbriesmīgāk ir kad pumpas nenosedz pat tonālais krēms.
Esmu gājusi uz Lāzerklīniku pie dermatoloģes, viņa man izrakstīja visādus ārīgus līdzekļus sejai. Palietoju. Neteikšu, ka stāvoklis būtu uzlabojies. Otro reizi viņa man izrakstīja tabletes. Varbūt nedaudz ir labāk..bet baigie rezultāti nav. Viņa man piedāvāja ar lāzeri kaut ko tur uztaisīt, itkā izbalina izsitumus, un uzlabo ādu. Nu vakar izmēģināju un šodien skatos, ka varbūt ir labāk. Tad uzzināju, ka procedūru ir jāveic regulāri, ko es nevaru atļauties..
Bet tā arī neuzzināju cēloni..
Es nesaprotu vai tāds man ir ādas tips un jāpaciešās līdz pumpas pāries, vai tā ir kāda infekcija, vai alerģija (?), vai kas cits....?
Paldies!