Nu dāmas, šorīt "saule" mani atkal pamodinaaja un mani tas kaitina, jo necieshu, kad mani vispaar modina vai aiztiek kad gulju. Taa ir sakritiiba vai ta ir normaala viirieshu riiciiba-pats veel gandriiz gulj bet jau uzmaacas utt. Gan tracina gan negribas atshuut, un galvenais visi kuri man ir bijushi, taa dara (e)
Bet tas taču ir tik forši...ar draugu vienmēr guļam pa pliko :) No rīta pamosties un saprast, ka jau viss notiek.... un kamēr apziņa vēl nav pieslēgusies, galva nav pilna ar ikdienas domām... sekss ir pats labākais :)
Pilnīgi piekrītu Vilhemīnei un Undiya, tas ir forši. Un mīļi. un negaidīti! Parasti es tielējos un saku lai iet gulēt bet draugs vienmēr iekurina, ka miegs kā nebijis..
Man ar tas liekas, supermīļi, pašā sākumā tas bija ļoti biežim, tagad tikpat kā nekad un ta es pēc ta vienmēr pat čīkstu, kapēc viņš vairs pa nakti neceljas augšā :D
Starpcitu, vakar uztaisīju pārbaudi. Momentā smaids uz lūpām uzplauka, pēc tam vēl nogāja lejā uztaisīt padzerties un ar mani seriālu paskatījās! A, tā būtu krācis līdz rītam.