Nav tikai divas opcijas... vispār opciju ir daudz!
1) nopelnīt pašai reāļi strādājot - un tur tev nav obligāti jābūt ne uzņēmējai (uzņēmēji ne vienmēr pelna lielo piķi), ne politikā, ne ar 2 augstākajām kabatā utt.... no maniem paziņām ir vairāki nek.īp.mākleri, kuri pelna ļooooti labi, ir tādi, kas pelna labu naudu kā finanšu brokeri, dažas meitenes skaistumkopšanas sfērā ar labu sevis pašreklāmu pelna labu naudu (mierīgi 1000eur nedēļā apgrozījums pakalpojumiem, permanentais make-up + lāzerepilācijas šajā gadījumā) utml.
2) nopelnīt pašai ar mahinācijām - te arī variantu kaudzēm.... uzpirkt par lētākām naudām un pārdot tālāk, zinu 2 meitenes, kas uzpērk humpalas un pārdod tālāk (viena sīkumaini pa atsevišķām precēm, otra grūž iekšā lielajās fūrēs un pirms prece pat nonāk viņas rokās, jau notirgo tālāk); ja ir atsevišķas lielākas summas, kuras kaut kur ieguldīt un ir paziņas, kuri ar naudu taisa naudu, tad var ļoti labi nopelnīt pat pakaļu nepakustinot (aizdevumiem uz %, arī tādiem uzpērk-pārdod aizdodot uz to darījuma mirkli un saņemot daļu no peļņas utml). Latvijā populāri ir arī braukāt uz Turcijām, Berlīnēm, Milānām utt sapirkt apģērbus/apavus/aksesuārus un pārdot tos internetā. Ja galva uz pleciem ir, un galvenais, ir kontakti, kas visu ko var palīdzēt īstenot - var principā vispār bez darba sēdēt ;)
3) Naudīgāks vīrietis, kurš sievieti uztur.
4) Nauda ir jau ģimenē!
Man ir ļoti paveicies, ka man ir mazdrusiņ no visām šīm lietām un pagaidām man nav jāstrādā, kamēr neesmu pabeigusi studijas, bet jāsaka, ka mans mērķis nekad nav bijis 10 gadus kāpt pa karjeras kāpnēm, tad mocīties no 7-18 ofisā utt. Man patīk tā doma, ka naudai būtu jāražo nauda - tā jāiegulda lietās, kas nes atpakaļ vēl vairāk naudas. Ja labi pacenšas, paveicas un gudri apietas ar tiem līdzekļiem (ideāli, ja ir kāda naudas summa, kuru var grozīt), mēnesī sākot ar pāris simtiem ekstra var ļoti vienkārši nopelnīt! Kā piemēru varu minēt manējā labu draugu - cik satiekam, viņš mūždien pa telefonu runā un tik dzirdu - cik vajag? 5000eur? Ok, pēc nedēļas tev jāatdod 5500EUR. Un sāka viņš aizdodot 100eur uz nedēļu un pa virsu ņēma 20eur. Iekrāja lielākas summas un sāka jau spēlēt ar lielākām likmēt utt. Ļoti gudrs čalis! Braukā ar jauno X5, bet ikdienas darba nemaz nav. Tā ir māksla kaut ko tādu izveidot! Viss ir iespējams! ;)