teikt vai neteikt?

Reitings 48
Reģ: 03.04.2015
Vakardienas diskusija izvērtās ļoti interesanta(priekš manis) un man vērtīga, tāpēc gribētu dzirdēt vēl viedokļus. Saku uzreiz, šoreiz problēma ir nopietnāka un man sāpīgāka

Šorīt no rīta kamēr draugs gulēja paņēmu viņa telefonu , lai izslēgtu modinātāju. Viņš teica ka vēl pagulēs bet tā kā man rokās bija viņa telefons, nolēmu tajā paskatīties. Šeku reku ieeju facebokaa un ieraugu saraksti ar kādu meiteni. Apskatījos profilu – bijusī meitene. Labi, kopā viņi bija pamatskolas laikā un it kā nekas baigi nopietns, bet savu laiku nodraudzējās un patiesībā kā tur īsti bijis es jau nezinu. Tikai tādus vispārīgus faktus. Tad nu tinu, tinu to saraksti un skatos ka sākuši sarakstīties janvāra sākumā. Sarakste pati par sevi nekas īpašs, vismaz sākumā. pēc tam draugs raksta tai meitene ka vēlas viņu satikt, kad būs Latvijā (jā, tajā laimīgajā janvārī, kad gājām pirmajā randiņā…), ka viņa ļoti labi izskatās, cik viņai skaistas bildes utt. Palasu tālāk – meitenei ir draugs jau cik tur gadus un viņa atsakās tikties, ir ļoti pārsteigta ka viņš izrāda tādu iniciatīvu. Mans puisis neatlaidīgs, vairākas reizes uzprasījies uz tikšanos, bet acīmredzot nav sanācis. Nu labi, pāris tajā laikā nebijām, nav jau patīkami ka tajā pat laikā kad rakstīja man, raksta arī citai, bet brīvs ir brīvs un viss. Tā kā pēc mūsu pirmā randiņa bija jau skaidrs, ka esam kaut kas vairāk par vienkāršiem draugiem, tad uz tādas nots viņš arī aizlidoja. Tomēr arī februārī ir meitenei rakstījis, šoreiz izticis bez komplimentiem, pļāpājuši gan pusi nakts, bet nekas tāds baigais… Kronis visam ir pavisam nesena sarakste marta vidū, kad mans mīļais draugs ir uzrakstījis šai meitenei no paša rīta, tikko kā pamodies, sākumā it kā neko tādu – kā iet, ko dara, bet vēlāk šāds teikums: kā pamodos, tā iedomājos par tevi un izdomāju tev uzrakstīt. Tā jau ar mums puišiem reizēm notiek…

VIENKĀRŠI KO???? Tagad nezinu kā rīkoties tālāk, saprotu jau ka rakņāšanās privātās mantās ir tabu, bet esmu reāli dusmīga un aizvainota(e) Jūtos tāds kā rezerves variants, redz tā atteica, tad tikās ar mani. Pietam prasa tai meitenei katrā otrajā sarakstē kā viņai ar draugu, liekas ka tā vien gaida, kad viņa pateiks – slikti un atskries pie viņa. Arī uz meiteni dusmojos, kurai pašai ir čalis, bet rakstās ar bijušo… Jus teiktu draugam ka izlasījāt saraksti? Savādāk jau nevaru teikt ka mani neapmierina ka viņš sarakstās ar bijušo, jo tad vinš prasīs kā to zinu. Vai arī mēgināt to aizmirst bet tad vislaik dzīvot aizdomās:-(
04.04.2015 12:15 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu labi, pāris tajā laikā nebijām
Tieši tā. Nebijāt. Par ko tagad besies? Ka puisis jau iepriekš neparedzēja, ka būsiet kopā, un kādreiz pagātnē arī sarakstījās ar citām?

šāds teikums: kā pamodos, tā iedomājos par tevi un izdomāju tev uzrakstīt. Tā jau ar mums puišiem reizēm notiek…

VIENKĀRŠI KO????
Pajautā viņam. Ne vienmēr zem tāda viegla flirta slēpjas nepārvarama vēlme to otru cilvēku ievilkt gultā. Citā gadījumā es ieteiktu neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, taču šajā, ja jau pirms tam viņš ir mēģinājis viņu pierunāt uz tikšanos, tad gan maza iespēja, ka par to vairs nedomā.

Jus teiktu draugam ka izlasījāt saraksti?
Es droši vien nelasītu, ja tomēr gadītos izlasīt, tad teiktu.

meitene arī labā - aizņemta un turpina sarakstīties... brīnums ka nav piekritusi tikties.
Tu vienkārši esi izbesījusies, jo esi sliktāka par to meiteni. Paskat, viņai ir gan labas attiecības, gan vēl citi vīrieši (ieskaitot Tavējo) skrien pakaļ. Tu esi "rezerves variants", tāpēc savu dzīves rūgtumu izgāz pār viņu - ne jau tāpēc, ka viņa būtu ko sliktu izdarījusi, bet tāpēc, ka viņa ir labāka vai veiksmīgāka par Tevi.

man gribas izčakarēt to otru meiteni. Uzrakstīt viņas draugam, lai ir uzmanīgāks un paskatās ko viņa mīļotā dara
Bet ko tad viņa dara? Pieklājīgi atšuj Tavu džeku, kurš turpina skriet viņai pakaļ kā nogribējies šunelis. Šķiet, ka Tev tikai skauž, ka viņai ir ticis vairāk, un tādēļ Tu centies viņu savā prātā padarīt par visa ļaunuma sakni (un pati justies labāka par viņu). Tā nav.

Vienreiz ir uzrakstījusi pirmā Novēlējusi laimīgu jauno gadu un apsveikusi svētkos
WOW. Man laikam jāsāk uzmanīties, ka nejauši kādos svētkos neapsveicu vīriešus, kam ir attiecības - nebija ne jausmas, ka "laimīgu jauno gadu" kāds var iztulkot kā "nāc un izd*** mani".
04.04.2015 13:32 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Cik viņam ir gadu?
04.04.2015 13:32 |

Reitings 48
zaptesburka, paldies. Visu smuki saliki pa plauktiņiem. bet man tāds apjukums iekšā, tiešām nezinu kā rīkoties bet līdz vakaram vēl ir laiks visu pārdomāt.

Laurentija, 23
04.04.2015 13:36 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
visticamaak vins nemaz nezin,ka jums ir attiecibas :D
04.04.2015 13:43 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
jūs tiešām esat kopā vai tikai satiekaties? :D
04.04.2015 13:47 |

Reitings 67
Reģ: 26.03.2015
Džeks 2reiz atbraucis ciemos pie meičas, ar kuru nekad (ārpus gultas) nepavada divatā laiku, visu laiku klubi, tusiņi kopā ar draudzenēm & draugiem. Izklausās ne pēc attiecībām, bet labas laika pavadīšanas ārzemēs. Ja tev viņš kaut ko teica par attiecībām, tad tā bija diršana, lai piedabūtu gultā. Latvijā viņš ir brīvs cilvēks, sarakstās, satiekas un sekso ar ko grib, meklē citas meitenes.
04.04.2015 13:51 |

Reitings 48
Esam kopa. Atzīstu ka esmu varbūt naiva man nav tik liela attiecību pieredze, man ir tikai 20! Ko nevaretu teikt par draugu. varbūt es mūsu attiecības uztveru ļoti nopietni bet arī viņš neizrāda to ka tas būtu tāpat vien. Vasarā ir doma lidot pie viņa uz ārzemēm, iepazīties ar vecākiem. ar vecākiem jau neiepazīstina kuru katru manuprāt.
04.04.2015 13:52 |

Reitings 67
Pie tam tajās ārzemēs dzīvo viņa brālis, tad jau viņš pat nebrauc tikai vienīgi tevis dēļ, bet gan ciemos pie brāļa un šo laiku aizpilda ar jūsu tusiņiem.

Reitings 11
Reģ: 04.04.2015
cik Tev gadu? sis portals nav noteikti lai runatu par attiecibam jo labu padomu vispar nevar sanemt, ja sanemsi tad tevi izsmies, man ari bija ar puisis no sakuma tikai attiecibas no taluma 80km mus skira tikamies pa nedelas nogalem, vins no sakuma ari sarakstijas ar savu bijuso pirmo menesi bet kad mani iepazina vins vinai meta ignoru. Attiecibas no taluma bija kadus 5 menesus tad sakam vairak tikties un es pie vina parvacos.. esam kopa 4 gadus un esam preceti, audzinam 2 skaistas meitas tas kas bija sakuma ir mazsvarigi, galvenais ir paradit, ka esi labaka par kkadam bijusajam. Un vari rikot ari scenu ja velies..;D

Reitings 67
Labi, es laikam sajaucu kas kur dzīvo, vai viņš ārzemēs vai tu, bet lietas būtību tas jau nemaina. Attiecību jums nav. ;)
04.04.2015 13:53 |

Reitings 48
Džeks 2reiz atbraucis ciemos pie meičas, ar kuru nekad (ārpus gultas) nepavada divatā laiku, visu laiku klubi, tusiņi kopā ar draudzenēm & draugiem. Izklausās ne pēc attiecībām, bet labas laika pavadīšanas ārzemēs. Ja tev viņš kaut ko teica par attiecībām, tad tā bija diršana, lai piedabūtu gultā. Latvijā viņš ir brīvs cilvēks, sarakstās, satiekas un sekso ar ko grib, meklē citas meitenes.

Nu nelecu es gultā ar viņu kad pirmo reizi atlidoja uz Latviju starpcitu, nevis uz ārzemēm! Viņš te bija tikai kādas 3 dienas, parandiņojām un viņš aizlidoja. un loģiski ka nebrauc tikai manis dēļ, viņam šeit Latvijā ir visi draugi un radinieki.
04.04.2015 13:54 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
A tev nav ienācis prātā, ka puisis jūt un redz, ka tev draudzenes ir prioritāte nr.1 un viņš tikai aizpilda čivavas šuneļa lomu, kur tu viņu kā aksesuāru staipi līdzi un ik pa laikam pamurkā klusā stūrītī? Kādēļ viņam attiecības būtu jāuztver nopietni, ja tu to nedari?
04.04.2015 13:55 |

Reitings 48
man 20. vuņš dzīvo ārzemēs, es Latvijā. Pagaidām nav domas ka viņš varētu pārcelties Latvijā uz dzīvi, tāpēc attiecības uzturam galvenokārt internetā nu un protams tiekoties kad viņš atrod laiku lai atlidotu.
04.04.2015 13:56 |

10 gadi
Reitings 106
Un vari rikot ari scenu ja velies..;D

Piekrītu, labāk kārtīgs skandāls, nevis turēt muti kā paklausīgai mātes meitai. Ja tu gribi nopietnas attiecības, tad vispirms ir jāzin kādi plāni ir tavam izredzētajam. ;-)
04.04.2015 13:57 |

Reitings 48
Lollipop♡, tāpēc ka viņš aicina līdzi arī savus draugus! Kāpēc lai es to nedarītu?? kaut vai tajā pat lidostā sākumā bija domāts ka būs vēl viņa tuvākie čomi bet tiem iekrita darbs un nevarēja. tad atbrauca brālis. Kāpēc tad es no savas puses nevaru kaut ko ņemt līdzi un iesaistīt?? :-|
04.04.2015 13:58 |

Reitings 67
Viņš te bija tikai kādas 3 dienas, parandiņojām un viņš aizlidoja

Viņš nevienā brīdi nav uztvēris tevi nopietni. Tusiņbiedrene, ar kuru paflirtēt un ja palaimējas iekrist gultā.

10 gadi
Reitings 106
Pagaidām nav domas ka viņš varētu pārcelties Latvijā uz dzīvi, tāpēc attiecības uzturam galvenokārt internetā nu un protams tiekoties kad viņš atrod laiku lai atlidotu.

Kā Jūs redziet savu attiecību nākotni?

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
tās nav attiecības, meitēn. Jūs principā esat 2x tikušies :D

Reitings 48
Kā Jūs redziet savu attiecību nākotni?

pašlaik ir grūti par to domāt, jo uz Latviju pārcelties viņš vairs negrib bet es vēl studēju un arī strādāju šeit. Vasarā bija doma lidot pie viņa, padzīvot tur visu vasaru un tad jau laiks rādītu kā viss izkārtotos. varbūt arī viņš pārceltos uz Latviju, kaut gan pašreiz ir ļoti pret to.
04.04.2015 14:02 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
lidostā sākumā bija domāts ka būs vēl viņa tuvākie čomi bet tiem iekrita darbs un nevarēja. tad atbrauca brālis. Kāpēc tad es no savas puses nevaru kaut ko ņemt līdzi un iesaistīt??

vinja tuvaakie draugi un braalis. prichom tur tavas draudzenes?
04.04.2015 14:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)