Atkal tas pats grābeklis.

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Rudenī patriecu no sava dzīvokļa draugu, jo uzzināju,ka sarakstās ar bijušo un raksta,ka esot brīvs utt, tas bija pirms pāris dienas pirms viņš devās strādāt uz ārzemēm. Patriecu pie visiem velliem tajā pašā brīdī,ka atklāju saraksti. Viņš neprasīja manu atvainošanās, bet vēl dirsa virsū,ka esmu tāda un šitāda. ok.
Tad ārzemēs viņam tur sūdīgi gāja, piečakarēja ar darbu,rakstīja man utt, es piedevu. Pēc pāris nedēļām atgriezās, paņēmu tādu pliku un nabaga bez nekā, palīdzēju meklēt darbu, stutēju viņu. Atradu viņam darbu, pa to laiku man jau atkal bija jāklausās viņa pārmetumi, ka viņš ienīst šo pilsētu un grib braukt pie mātes uz laukiem un dzīvot tur. Bet darbā viņu pieņēma. Sāka strādāt. Jā, sāka man arī viss kko pirkt. Tad aizbrauca komandējumā uz mēnesi. Sarakstījāmies sazvanījāmies katru dienu, viss bija skaisti. Sagaidīju viņu. Te viņš bija 3ned, tad uz ned aizbrauca prom, 7dien atgriežas. bet. BET.
tur viņš sāka čatot ar bijušo, vairs man nezvanīja, vakaros ignorēja, bijusī man uzrakstīja, ka viņš tur ar viņu tagad būšot utt, patecu viņam ka zinu visu. Viņš sāka dirst virsū. Es teicu ka viņa mantas aizvedīšu uz viņa darbu un viss. Bet šis izdomāja piedomāt tādus melus,ka tam pie manis mājās bez maz vai zelta kalni palika un rakstīs iesniegumu, par šo man smiekli uznāca, bet nu ok.
Meitenes, lūdzu,ja kāda bija tik stulba kā es, padalaties :D Es tagad nesaprotu, kur man bija prāts. Galvenais tā nebija pirmā reize, kad viņu tādu ar pliku dirsu savācu.
04.04.2015 11:54 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Ne velti ir teiciens - izleitu ūdeni atpakaļ nesaliesi , un ieplīsušu krūzi atpakaļ nesalīmēsi .

Te ir daudz labu padomu un piekrītu šim -

1. Nomaini atslēgas
2. Mantas izliec aiz durvīm un par to viņam paziņo
3. Dodies prom - pie vecākiem, draugiem utt, vienkārši neesi mājās
4. Arī tel.nr. nomainīt nenaktu par ļaunu

Tas tev ļoti noderētu ,lai varētu savu dzīvi mainīt .

Veci no sūdiem ārā vilkt nevaajag , viņš ir vecis , lai domā un dara . Un pali'dzēji - bija labāk ? nekkā , tāpat bijušo samklēja...

Mani šodien neņemt galvā , sāku svinēt pie vīna glāzes ;-);-);-)
04.04.2015 18:52 |

Reitings 2094
Man vel patika tas ieteikums - uzraksti iesniegumu policījā ka viņš tev nozaga 200 eiro .

Nu , un ko viņš iesāks ?
04.04.2015 18:54 |

Reitings 2094
Un atkal cālī .lv nav ko darīt , ne vienas normālas diskusījas ....
04.04.2015 18:59 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man daudzus gadus atpakaļ arī bija darīšana ar piedzīvotāju...es vēl pat pilngadīga nebiju un tolaik ar savu kabatas naudu maksāju čalim par dzērieniem bāros/klubos, par vakariņām utt, jo viņam nekad naudas nebija (man bija kādi 16-17, viņam ap 21), bet beigās izrādījās, ka viņš dzīvo vispār pie draudzenes numur 2, bet draudzene numur 3 viņu ģērbj. Labi, maita, bija iedzīvojies Ar tādiem lūzeriem nekad mūža sev apsolījos vairāk nesapīties

Bļīīn, es arī vienu tieši tādu zinu :D Galvenais, ka nav ne smuks, ne gudrs, bet kaut kā visu izdodas saorganizēt :D
04.04.2015 19:08 |

Reitings 2094
Man sanāca sastapt makaronu ausīs karēju , bet tāda tipa vīrieši nav dzīvē bijuši . Esmu laimīga ,ka man ir ,mans vīrs ...
04.04.2015 19:12 |

Reitings 2094
Un biju saklausījusies ka Daugavpils puiši ir ticīgi, krietni , labi ,neekā pārējie .

Ar vienu sastapos un visu dzīvi sačakrēja , viena meitene Rīgā , otra meitene Jelgavā un trešā meitene Talsos :-D:-D:-D:-D:-D:-D
04.04.2015 19:13 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Uz kāda pamata var draudēt ar policiju? Vajag telefona zvanu ierakstītāju vai saglaba sms, kur sito saka un viss nokārtots, ja čalim galīgi sirmis ciet aiziet un policija dīvaina kārta uz kaut kādu tādu figņu vispār reāgēs. Jo, ja viņš nav pie Tevis pierakstīts, vispār - nomaini atslēgu un pasaki, ka vispār tādu nepazīsti :D
04.04.2015 23:27 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
P.S. Iearkstot sarunas un/vai saglabajot šadu draudu ziņas, vari pēc tam pati viņu iesūdzēt par apmelošanu vai tml ;-)
04.04.2015 23:28 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Kur tādi loši rodas????
04.04.2015 23:32 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Jo, ja viņš nav pie Tevis pierakstīts, vispār - nomaini atslēgu un pasaki, ka vispār tādu nepazīsti

Izmet mantas vispār nahren miskastē! Protams, ja nav bail, ka šis tevi kādā tumšā šķērsielā nepiebeidz ar lomiku.
04.04.2015 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits