nesen biju izveidojis tēmu, kuru izdzēsa, bet nu sāksim no gala,jo daudzām bija ko teikt:
Es jau mēnesi strādāju kafejnīcā. Ievēroju vienu lietu, pateicu arī dažām kolēģēm, un viņas man piekrita. Runa par to, ka 99% kaitinošo klientu ir sievietes. Vienreiz man trāpījās vecis, kurš rupji lamājās uz krūzi, bet pārējie tupie un kaitinošie klienti kā man tā kolēģiem ir sievietes. Piemēram, izvirza tev 1000 prasības kā taisīt viņas kafiju, kādās proporcijās un temperatūrās ko liet, tad pagaršo un prasa atliet un pieliet un atliet un pieliet ko citu, citas paprasa ''kafiju'' un tad dirš virsū, ka esi uztaisījis ar parasto pienu un tev jau nu gan vajadzēja zināt, ka viņa grib ar citu, lai gan viņa neko neteica, tad ir citas kas regulāri lien rindai priekšā un viņām uzdirst uz tiem citiem cilvēkiem un vēl man dirš virsū kad es viņas pasūtu uz rindas galu, tad vēl ir tādas kuras uz cenām neskatās vispār un tad sāk dirsties ar mani un man jāskraida apkārt ar to nahuj viņas sūdu, jāmeklē viņai cenas un jāpierāda ka nē mēs nemēģinām viņu piekrāpt bļe, tad vēl ir duras kuras prasa ''kuras kūkas ir piemērotas bērniem?'' nu kā bļe šokolādes kūka var būt ne/piemērotāka bērniem kā karameļu kūka, un kad viņas man prasa ar ko ir kekss un es pasaku ka ar mellenēm viņas man atbild ''nē, es gribu zināt kāda viņam ir garša'' KĀ JŪS MAN VISAS BESĪJAT BĻE, JŪS NESPĒJAT SAPRAST PAT VIENKĀRŠĀKĀS LIETAS DZĪVĒ, KĀ JŪS VISPĀR VARAT IZDZĪVOT PASAULĒ JA PAT TIKAI NOPIRKT KAFIJU JUMS SAGĀDĀ TĀDAS GRŪTĪBAS EJIET VIENKĀRŠI NAHUJ, JUMS NAV NEKĀDU MANIERU UN NEVIENS VECIS NAV TIK RUPJŠ PRET PERSONĀLU KĀ LIELĀKĀ DAĻA NO JUMS
Es domāju, ka tā ir tāpēc, ka vīrietim ir daudz svarīgu lietu, un kafija ir tikai dzēriens, tādēļ viņi tā nepišas, bet sievietēm dzīves ir tik tukšas, ka kafija tur ieņem bez maz vai centrālo vietu, tāpēc viņas arī ir tik apsēstas