Pazinas tev neko nemekles, tas ir skaidrs. Es jau 5 gadus te esmu. Kad atbraucu, pirmas 3 nedelas paliku pie tantes, darbu pati mekleju, dzivesvietu ari. Sakuma jauki, ka nebija parka uz solina jagul. Darbu gaju meklet uz job centre plus, bez nekadas veiksmes, neiesaki, tad samekleju darba agenturas, tur atradu pirmo darbinu, velak kad biju apguvusi anglu valodu un biju parliecinataka, saku iet visas iestades pec kartas prasit vai nevajag darbinieku, dabuju darbu restorana un tad jau tik uz augsu..ta ka darbu iesaku pasai iestades meklet, restorani, viesnicas, veikali..ja anglu valoda nav tik laba, tad uz darba agenturam, tur tev visu samekles. Tik tajas nav stabilites, te ir darbs te nav.
Ari dzivesvietu samekleju pati, gaju polu veikalos un skatijos kam kada briva istaba, bija latviesu sieviete, sazvaniju aizgaju paskatities un parvacos. Tagad jau kaa liela meitene dzivoju dziivoklii kopa ar draugu iretu no agenturas.
Man skiet ka man lidzi bija kadi 100 marcinas tikai, jo par dzivosanu nebija jamaksa, est reizem ari pirku, bet parsvara tante par visu to rupejas, kad pasai jau bija pirma alga, tad sapirku vinai pilnu ledusskapi :)
Ir patikami ja sakuma ir pie ka palikt, ta man bija vislielaka baile ka bus parka uz solina jagul :D
Uz kuru galu Anglija dosies? Lai veicas (l)