Apdroshinaashanas kompaanijas un diskriminaacija

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nav nosleepums, ka apdroshinaashanas kompaanijas nosaka tarifus peec klientu vecuma, veseliibas staavoklja, izgliitiibas, maajas atrashanaas vietas, attieciibu statusa, uznjeemuma dibinaataaja statusa utt. Ja to pashu dariitu darba deveejs, izveeloties darbiniekus, tad buutu uzreiz skandaals par diskriminaaciju. Jautaajums - kaapeec sabiedriiba akceptee to kaa pashsaprotamu, ka apdroshinaashanas kompaanijas var diskrimineet, pashas noteikt sev griestus utt? Buutiibaa progress visaas citaas jomaas notiek, bet apdroshinaashanas kompaanijas turpina eksisteet taadaa kaa paraleelajaa pasauliitee ar tikai vinjiem rakstiitiem noteikumiem. Protams, ir saprotams tas, ka par velti neviens nestraadaa un pelnjai ir jaabuut, bet cik lielai un uz kaa reekjina? Viela diskusijai.
03.04.2015 00:10 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Pastāv konkurence. Ir ļoti daudz apdrošināšanas kompānījas. Tā pati OCTA man nešķiet pārlieku dārga. Vieni aprēķima uz kādi 40€ gadā, bet citi uz 80€. Man ir izvēle, pērku lētāko. OCTA likumu arī visi lasījuši. Pērkot lētāko, man ir tādas pašas tiesības kā buržujiem.
03.04.2015 02:08 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Veselības apdrošināšu lielākoties sedz tikai juridiskajām personām un tādu sviestu,ka noliktu rindā cilvēkus un pārbaudītu viņu veselības stāvokli,dzirdu pirmo reizi.
Nezinu,kādos žīdu kantoros apdrošinieties.
03.04.2015 02:09 |

Reitings 30
Reģ: 31.03.2015
Veselības apdrošināšu lielākoties sedz tikai juridiskajām personām un tādu sviestu,ka noliktu rindā cilvēkus un pārbaudītu viņu veselības stāvokli,dzirdu pirmo reizi.

Nevajag uzreiz teikt, ka tā nenotiek, es jau rakstiju, ka nerunāju par Latviju, šeit jau nav obligatā veselības apdrošināšana. Es runāju par tā valstīm, kur tāda ir un konkrēti Vācijā apdrošināšanas summa, kas jāmaksā ir atkarīga no tava veselības stāvokļa.
03.04.2015 02:20 |

Reitings 30
Man liekas vispār, ka ši tēma Latvijā dzīvojošiem nav tik aktuāla. Tā ir aktuāla tām, kas dzīvo valstīs, kur ir daudz un dažādu obligāto apdrošināšanu. Latvijā dzivojot ma vispr nelikās nekāda problēma ar apdrosināšanām, tgd saskaros ar to, ka dzivojot citā valstī ir tā kā raksta Krista21.
03.04.2015 02:22 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Sapratu,ka Latviju domāji, pārskatījos.Miegs nāk. :D
03.04.2015 02:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ērzelis Vismaz manaa galaa ir taa, ka preceetie maksaa mazaak. Dziiviibas apdroshinaashana ir daargaaka pat ja tagad esi vesels jau ntos gadus, bet beerniibaa daudz slimoji.
Par maajaam runaajot, tas kas manaa galaa daraas, nav normaali. Mums ir maajas apdroshinaashanaa ljoti biezji iekljauta aizsardziiba pret pluudiem. Nesen bija taa, ka appluuda kanalizaacija (ciemata pashvaldiibas deelj), pirmais shaada veida gadiijums, tagad tur ir maaju apdroshinaashana taadaa maksaa tikpat cik citviet kur pluudi notiek katru desmitgadi, lai gan tajaa vietaa nekas nebija noticies peedeejos 100 gadus un nenotiks naakamos 100. Jaapiebilst, ka apdroshinaatas maajas bija par vienu cenu, bet apdroshinaashanas kompaanijas izdomaaja ka knapi ceturto dalju, lai gan liigumaa bija cita summa, pamatojoties uz to, ka esot paaraak daargi. Neko, visi nokaara galvu un dziivo taalaak. Normaali? Nedomaaju vis.
03.04.2015 02:25 |

Reitings 30
Nē nē, kā jau rakstiju ne Latviju domāju. Man jau liekas, ka Latvijā viss kārtībā ar apdrošināšanām. Tā kā tas nav oligatas, tad tās cenas ir mazākas un izveles iespejas ir lielākas (es gan īsti neesmu baigā zinātāja šajā joma Latvija, tapēc varat mani labot). Tapēc man tagad ir tāds soks, ka citur tā ir tāda naudas izkrāpšana.
03.04.2015 02:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits