Sveikas! :)
Man jau nedēļu nomoka sekojoša problēma - manai foršajai mammai šomēnes ir dzimšanas diena. Bet es nekādīgi nevaru izdomāt, ko dāvināt. Jo viņa man nav parasta mamma, bet gan tāda, kurai tiešām nekā netrūkst. Pati ir biznesa dāma, visu ko vēlējās, ir iegādājusies. SPA un tādas lietas nederēs, jo viņai ir savs kosmetologs un savs masieris. Skaistumkopšanas lietas ir tādas, kuras viņa ir atzinusi par kvalitatīvam un jau gadiem ir vieni un tie paši produkti, kurus šobrīd atjaunot nevajag.
Dāvanu kartes dāvināt būtu muļķīgi, jo pašai pieder bizness, kas saistīts ar apģērbiem, tad nu vajadzība pēc tiem nav nekāda, jo viss ir vairāk kā vajag. Rotaslietas - patīk un nēsā zeltu, bet nu tur tētis ir pacenties un es pat nezinu vai vairs pastāv kāda rota, kas mammai nav :D
Gribētos kaut ko mīļu, jo tādas dāvanas mammai patīk labāk kā - iegāju, nopirku, uzdāvināju! Bet man jau vairs nav ideju, jo viss foršais paštaisītais jau ir dāvināts, viss pārējais liekas muļķīga dāvana.
Tātad -HELP! Ko jūs dāviniet savām mammām uz svētkiem? Varbūt ir vienkārši kādi forši ieteikumi? Cenai principā nav nozīmes, mammukam neko nav žēl, ka tik priecīga un dāvana forša! :)