Jaunais potenciālais partneris nezinu kāpēc negrib pats pirkt, pateica, ka es izmērus jau zinot, naudu ja vajag atdošot, bet pats ne par ko negrib nopirkt (t)
Kas nopietni? Viņš jau neatsakās lietot, bet nopirkt. Nav ne jausmas kāpēc tādi aizspriedumi, bet man jau nav grūti nopirkt. Ja atteiktos vispār lietot, tad gan varētu šālēt dillēs :D
TAD KĀDUS? SKYN būs ok??
Nu es arī labāk par extra lubricted :D Iesāku šos, citi liekas pretīgi, tizli un nedabiski. Protams, nekad nebūs sajūta kā bez, bet šie vismaz nerada diskomfortu, piemēram, nesprotu, kā var lietot visus tos dotted un tamlīdzīgi
es vispar brinos, cik daudzas lieto lubrikantus un prezervatiivus. es lubrikantus nekad muzha neesmu lietojusi un prezervatiivus mosh kadas 2-3 reizes :D
chocco1 nu piekrītu, bet tomēr attiecībās esam izmantojuši dažādus, viņi viens no otra ne arko baigi neatšķiras (izņemot smaržas un tur kkādus dotted īpašos un vēl ar radziņiem :D ) bet gan tas cik pareizi viņus lieto...un kā dažreiz lasu, tad daudzi to nemāk, ka tik ātrāk hops virsū un aidā.
tad noteikti lifestyle skyn ;) pēc personigās pieredzes varu teikt,ka teorētiski vienīgie,kuri jūtīgiem cilvēkiem neizraisa alerģisku vai kādu citu reakciju.