Man ir 24,viņam 25 gadi.Kad iepazināmies viņš man nemaz nepatika.Bet viņš neatkāpās,mēģināja mani.iekarot,bija.rūpīgs pret mani,gādīgs,mīļš,un es iemīlējos.Situācija.tagad. Esam kopā tikai 3 mēnešus!!! Un vins jau izturas pret mani tā itkā butu pagajUshi.2 gadi.Attieksme mainijusies brutāli.Nekur.neaicina,nekadas vakarinjas,nekads kino.nekas. pec darba majas,tv,filma.5dienas 6dienas vins.grib iet dzert ar draugiem.Man.tā dzersana.neinteresee,es negribu vilkties.lidz.Vispar,es jutu no.vinja.tadu vienaldzibu.Nekādi.randinji,davanas,nekas.kam.butu jabut attiecibu sakumaa.Izturas pret mani.kā pret pašsaprotamu lietu.Apvainojas.bieži par niekiem.Jūtu ka.alkohols vinjam ir problema. Sodiem.kronis.visam.bija,kad slimnica pie.vinja.drauga.man palika.slikti uznaca gibonis,pateocu vinjam.ka.slikti un.izgaju raudadama no.palatas,asaras vnk nez no kurienes paradijas,delj.gibonja.Ko vins?gaja pakal.savai meitenei.kurai slikti.palika?nee,palika.pie.drauga,pec 10 min.iznaca pastities kas ar mani.ir,lieki.teikt,ka.man pat elpa.truuka,cik.slikti.bija.
Tā nu es visu lieku kopaa un.skiet ka vinjam.jau par mani.ir vienalga,teicu.vinjam.to,Bet vins.saka,ka.ja vinj.butu.vienalga,tad jau.nebutu kopaa,jo.mums.nav nekada kopiga iipashuma,nav bernu,nekas jau muus.kopaa.netur kaa vien.patika.vienam.pret otru.sexu ar vinjam.loti.nevajag,taka.delj sexa arii tas nav.Es gribetu pielikt.punktu shiim.attiecibam,jo.juutos slikti,betbet man jau ir juutas.pret so.cilveku.. es nezinu.ko.darit.juutos.kaa griidas lupata.Ja pateikshu skiramies,vins.pateiks.ok,jo.ir.saaausmigi.spitigs...vienmer pie.musu stridiem,piekapjos es,laigan.biezhi vien.nav mana vaina...laikam.gribu lai Jūs pasakat kada es esmu lupata.un.cik loti nemilu.sevi ,ja Esmu kopa.ar.cilveku.kursh mani.nedara laimigu,,Atvainojos,jo.raxtu no.telefona,tieshaam.gruuti