Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gatavosana ar wok pannu

 
Reitings 39
Reģ: 27.12.2014
Sveiki. Lasiju interneta un lielakoties visi pavaari receptes gatavo ar ellju. Es velos bez ellas, pameginaju, bet likaas, ka pieraus klat pie pannas.. Vai vispar ir iespejams gatavot uz wok pannas bez ellas? :D Un varbut vel kadi padomi gatavosanai ar wok, jo esmu iesaceeja! :-D
30.03.2015 15:46 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
reizēm lieku medu + sojas mērci, bet nu tāpat jākrata un jāmaisa visu laiku lai nepierauj.
30.03.2015 15:48 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
uz sliktas kvalitātes WOK pannas tas nav iespējams parasti. Kaut kur dzirdēju no pavāriem, ka labas wok pannas cena sākas no 200 EUR. Man ir lētais gals, eļļas vajag daudz.
30.03.2015 15:49 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tas jau atkarīgs no materiāla. Man ir Tefal voks - pietiek ar pilienu eļļas.
30.03.2015 15:50 |
 
Reitings 39
Reģ: 27.12.2014
Nu jaa, ellju jau nevajag daudz, loti maz, bet gribetos jau bez vispar nekadas elljas :D
30.03.2015 15:51 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Eļļa nav inde. Druskucītis eļļas tevi resnu un/vai neveselīgu nepadarīs.
30.03.2015 17:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits