Pat nezinu pie kuras tēmas šo varētu likt labāk, bet nu labi.
Vakardien ar līgavaini bijām pie maniem vecākiem un mazākās māsas ( 14 g. ) . Ar māsu man ir ļoti labas attiecības un mēs viena otrai stāstam savus noslēpumus ( man 23 g. ) . Principā nekad nebijā tā, ka viņai būtu kādas problēmas vai kaut kas tāds , kas viņai uztrauktu un tā. Puisis viņai it kā ir. Tak vot. Vakar iegāju viņas istabā, bet viņas pašas nebija mājās, laikam bija skolā. Es nezinu kāpēc, bet man gribējās pārbaudīt dažas viņas atvilktnes. Zinu jā, ka tas nebija diez ko labi, bet tomēr.
Kumodē kur viņai atradās apakšveļa un krekli es ieraudzīju ko neparastu. Zem krekla maliņas pavīdēja zaļš vibrators un tādas lietas. ( Arī silikona "khem" ) Protams uzreiz gāju prasīt mammai par viņas ( māsas ) attiecībām un vai kāds ir uzradies , 'n tā. Kad māsa atnāca uz mājam es gāju aprunāties ar viņu par puišiem un tādām lietām , tomēr par "khem" lietām neko neuzzināju. Mammai arī neizstāstīju.
Nezinu ko šādā situācija darīt. Itkā mana māsa un gribētos kaut ko ieteikt un tā. Iesakat kaut ko lūdzu. Esmu izmisumā. (s):-(