Labrīt, meitenes! Pavisam negribēju celties, tā kā 1h miega atņemta dēļ pulksteņa griešanas. :( Man šodien darbs, tādēļ bija vien jāceļas.
Kādi plāni? Kā jūtaties? Kā ar veselību? un visu pārējo! :)
Labrīt. Veiksmīgu visām svētdienu! :))
Kāpēc laiks tā skrien?
Un es gribētu vēlreiz par savu jautājumu, uz kuru neviens neatbildēja.
Vai esat gājuši pie ginekologa tikai tāpēc, ka tā ir pirmā vizīte pie konkrētā, ne tāpēc, ka būtu lielas sūdzības?
Es ar eju profilakses pec pie ginekologa... 2x gadaa sirdsmieram :D un tapat arii pie zobaarsta... un vispar ljoti sekoju lidzi veselibai:D miljaakaa nodarbe-staigat pa arstiem :D
Labrīt!
Ardievu, dienas režīm - vīrs un bērns joprojām šņāc abi divi, nesaprotu, kāpēc darbadienās bēbis nevarētu tik ilgi gulēt? :-/ Parasti cēlās ap 8, tas nozīmē, pat pēc "vecā laika" jau sen bija jābūt augšā!
Šodien brauksim ciemos (l)
Vīrietis tā komentē F-1, ka es pat mēma paliku. Parasti, klusē kā zivs. Izrādās, Raikonens labi braucot (l) nu tik smieklīgi :-P
Dzeru kafiju un lasu ziņas. Un neko neplānoju.
Labrīt Pūpolsvētdienā.
Mājās visi ar pūpolien kārtīgi nopērti
Apaļš kā pūpols,
Vesels kā rutks,
Slimība ārā,
Veselība iekšā.
Mazajai miega režīms kas ilga 2.ned pa galam šodie pamodās tikai 11.:'-(
parasti cēlāmies ap 7.
Šodien plāni ļoti daudz. vēl ciemos jāiet(l)
Šorīt tikko, kā no gultas izvēlusies, tā laukā. Putnu dziesmas, priecīgs četrkājainais draugs un siltie saules stari. Liekas jau, ka siltais pavasaris ir atpakaļ. (l) Grūti iztēloties vēl foršāku svētdienas priekšpusdienu, bet tomēr tā sajūta, ka kaut kas čut čut pietrūkst.
Nu, tad, meitenes, tā lai nekas nepietrūkst un ir forši! (l)
Labdien!
Man šodien bēda par savām kedām, tā gaidīju, bet izrādās par lielu.. bļin :-(
Šodien arī otrā diena ar keratīnu matos.. izskatos diezgan krimināli, bet vēl viena diena jāpārcieš.. rīt varēšu baidīt kolēģus ar saviem speķainajiem matiem :D
Selīna es jau gaidīju, kad ierakstīsi kaut ko par keratīnu. :D Darbojas? Ir taisni mati? Vai arī tas nav tik ātri (neesmu īpaši zinoša keratīna jautājumos :D)?
Metafoora - es izdomāju, ka nav jēgas brīvdienās atskaitīties, jo rezultāts tagad nemaz nav zināms :D
Pagaidām ir tā - taisni,speķaini un smaržo pēc kakao... mazgāšu rīt vakarā, kad paies tās nolādētās 72 h, tad arī atskaitīšos :D