Kads cilveks izteicaas, ka esmu neglitaTā kā šādu apgalvojumu es personīgi uzskatītu par nepamatotu, tad vnk neņemtu vērā. 8-)
Nevar but neglits cilveksIr dažādass kropļojošas slimības, dažādi nelaimes gadījumi, vienkārši gadiem ilga nerūpēšanās par sevi, kas atstāj nelabojamas sekas (piemēram, narkomāniem). Bildes tagad šeit nelikšu, bet ir gan cilvēki, kas gandrīz ikvienam šķistu neglīti. Un - jā, ir cilvēki, kam nav nekādas īpašās deformācijas, tomēr viņiem gluži vienkārši nav paveicies ar izskatu. Tiesa, daudzos gadījumos ar atbilstošu apģērbu, kosmētiku to var nedaudz "pietušēt".
nevaru iedomāties, ka kāds otram pateiktu - tu esi neglītaNu... ja persona pati kritizētu citu ārieni un sevi par skaistuli iztēlotu, kamēr patiesībā "čuššš" vien ir, tad es saprastu, kāpēc lai kāds tā pateiktu. Bet nepaliek iespaids, ka tas būtu autores gadījums.
Man pasai si ir sapiga tema, jo cilveki par mani izsakaas loti dazaadi - daudziem es skietu loti skaista un preteji - daudziem citiem pilnigi nekada.
salidzinajums ar glitu modeles tipa meiteni un tad teikums, ka es izskatos pilnigi nekaa, ja mus abas salidzinaTik un tā nesaprotu, kādā veidā saruna nonāca līdz šādai tēmai, un vai par to teikts Tev tieši vai kādam citam, un Tu par šo izteikumu uzzināji no kādas trešās personas?