Drauga masai ir 31 gads un mans draugs ir jaunaks. Pagajusaja gada gimenei nacas atvadities no vismilaka cilveka- drauga mammas. Ar mammu attiecibas visiem berniem attiecibas bija labas u sparotosas. Paslaik masa dzivo kopa ar tevu un vina jauno sievu. Draugs man izstastija situaciju, ka masai sakas depresija. Tas bija apmeram no 17 gadiem, tacu mammas zaudejums neko neuzlaboja. Tevs un sieva vinai nepievers uzmanibu, vardu sakot, neiedrosina rikoties un kada veida palidzet sev. Mans draugs ir vienigais bralis, kurs dzivo viena pilseta. Masa vinam zvana katru dienu ik pa stundai. Vins ir sacijis, ka nevar atbildet vai ir aiznemts, u.t.t. Tacu vina negrib saprast, tuprina zvanit un teksts ir vienmer viens un tas pats. Ludz atbraukt pakal un izvadat pa veikaliem, paest Mcdonalda. Mes ar draugu dzivojam kopa un gan man, gan vinam trauce tas, ka vina saliek vinam iepirkumu maisa visadus cepumus, kolas un cipsus. Ja vins saka, ka negrib vai, lai atliek atpakal, tad vinai sakas neapmierinatiba un draugs saka, labak pa labam. Lidz ar depresiju, vina uzskata ka augli un darzeni ir negarsigi, ta ka iznemot manu draugu, neviens uzmanibu nepievers, svars vinai arvien lielaks paliek. Ir bijis ta, ka draugs saka vinai, lai ar mani kopa iziet, kad vins nevar, vai pati lai ar tramvaju atbrauc. Uz to vina momentali atbild- ne un viss. Tagad jau mazliet nomierinajusies attieciba uz mani, sakuma nepienema un kad bijam aizbraukusi pie vinas, lai kopa kur aizbrauktu, vina ieraudzija, ka es sezdu priekseja sedekli, vienkarsi apstajas un aizgaja atpakal ieksa maja.
Tas man skiet berniskigi un vispar bezrupiba no teva puses. Esam abas runajusas par ikdieniskam lietas, atbild un runa vina normali, man nav nekas preti, ka vins satiekas ar masu, bet tas kas tagad turpinas, pie laba nenoved ne vienu, ne otru. Drauga darbs aiznem lielu dalu vina laika, tapec es nolemu kaut kada veida meginat rast kadu iespeju palidzet. Es ieteicu vinai pievienoties makslas grupai, kur ir cilveki a lidzigam problemam,tad vismaz darit butu ko, citadi katru dienu majas sez. Uz to ari, pateica, laikam, ka neies. Es pat nezinu... Ka lai rikojas. Pasai vairak komunicet ar vinu? Mes abi gribam, lai vina ir ar kaut ko aiznemta, mazak zvana un saka vienu un to pasu.