Pati arī pēdējā laikā skatos diezgan daudz filmu, un dīvaini uzķert, ka visu laiku attēloti daudz dažādi vīrieši, kas sarunājas par visu no a līdz z, bieži grimst arī ļoti inteliģentās sarunās, bet ja palaimējas redzēt 2 sievietes sarunājamies (reti) tad visticamāk tas būs ļoti īss kadrs, kurā viņas apspriež kādu vīrieti.
Bet arī es pati izvēlos skatīties filmas, kur pārsvarā galvenajās lomās ir vīrieši un sievietes tikai fonā kaut kur
Tiešām cilvēki uzskata, ka sievietes ir garlaicīgas, viņām nav nekādu normālu sarunu u.tml.?
Kāpēc šis notiek? Tiešām cilvēki uzskata, ka sievietes ir garlaicīgas, viņām nav nekādu normālu sarunu u.tml.?
Daudziem cilvēkiem fakts, ka sieviete ir galvenā filmas plakātā vai reklāmā, jau ir iemesls to neskatīties. Jo šķiet, ka būs romantiskā komēdija vai lubene.
Lai gan esmu sieviete, noteikti izvēlētos iesaistīties vīriešu sarunā, jo tās noteikti neaprbežojas ar iepirkšanos, nagu lakošanu utt
Nu nevaru es iedomāties skatīties filmu par 2 pilotēm, kas lido, cieš avārijā, advokāte ir sieviete, izmeklētājas ir sievietes un pa vidu būtu pāris nenozīmīgu vīriešu. Tādā gadījumā, nē paldies
Nu nevaru es iedomāties skatīties filmu par 2 pilotēm, kas lido, cieš avārijā, advokāte ir sieviete, izmeklētājas ir sievietes un pa vidu būtu pāris nenozīmīgu vīriešu. Tādā gadījumā, nē paldies
Es domāju, ka tas lielā mērā ir saistīts ar to, ka sievietes tikpat kā nekad nav "pie stūres" lielajām filmām. Cik daudzas pazīstamas filmas varat nosaukt ar režisorēm sievietēm? Arī scenāristu vidū ir līdzīga situācija.
Sievietes biežāk izpaužas indie filmas, mazbudžetniekos. Es īsti nezinu, kāpēc tā. Diez vai sievietes apzināti netuvojas Holivudas elitei un negrib pelnīt miljonus, drīzāk tur valda pamatīgs seksisms.
Tieshi deelj taa es ljoti reti skatos Holivudas filmas
Šodien 8h pavadīju 6 sieviešu kompānijā - neviena par šīm tēmām nerunāja.
Kāpēc ne?
Par ko runājāt?
nu nepatīk, ka sievietēm lielāko daļu rīcību nosaka emocijas, jūtas utt. Manuprāt, vīrieši iet un dara, auksti, bet tā, kā to vajag.
Vispaar daudzas filmas ir tik ljoti pilnas ar stulbiem stereotipiem, ka padara pat sameeraa interesantus sizjetus par galiigi nebaudaamiem.
Man šķiet ļoti dīvaini, ka sieviete sievietei var šādi pajautāt - ja jau par kosmētiku un vīriešiem nerunāji, tad par ko vispār sievietes var sarunāties savā starpā?
Jautājums tikai, vai tev šis iespaids ir radies no filmām (kuras tieši tā arī attēlo sievietes), vai tomēr no realitātes, kurā viss ir krietni atšķirīgāk.
ka ir spēcīgas, spējīgas un ne ar vienu neguļ
Ja galvenais varonos iziet cauri grūtībām bet smagais darbs neatalgojas, tad skatītājs jūtas vīlies un neapmierināts ar filmu kopumā.
Kā tas saistīts ar šo tēmu?
Ortādāk būs ļoti kaitinoši