Es te nevienu tādu neesmu pamanījusi kurai ir viss tevis nosauktais. Esmu pamanījusi ka meitenes lutina, ka viņu vīrieši dara mājas darbus, bet ka būtu pilnīgi viss tevis nosauktais komplektā neesmu redzējusi ka kāda ko tādu rakstītu. Zinu no meitenēm ka kampanelai ir foršs vīrietis, strādīgs un džentelmenis, zinu viņus dzīvē, bet viņa pati daudz sasniegusi un uzturēt nav vajadzības. Esmu lasījusi ka cupakabrai ir vīrietis, kas viņu daudz lutina bet arī neesmu pamanījusi, ka rakstītu ka uztur. Vēl bija tā meitene no ārzemēm ar blondiem matiem aizmirsu niku, kas bieži pieminējusi savas attiecības, bet liekas, ka pati arī pēc ierakstiem cik noprotu strādā labā amatā.
Katram vīrietim ir kaut kādi mazie mīnusiņi, tāpat kā mums sievietēm bet ir arī strādīgi un džentelmeniski vīrieši, daudzus zinu tādus ( lielākā daļa nāk no laukiem, atbraukuši uz Rīgu, ieguvuši labu izglītību laukos pieraduši pie darba un labi audzināti ). Kaut kā tā. Un ne vienmēr sievietes ko viņi izvēlas ir kaut kādas ideālās sievietes kā tev liekas.