Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nomoda sapņi - domu spēks

Reitings 294
Reģ: 19.09.2014
Pēdējā laikā ieinteresējusi šī tēma. Vai ticat, ka notikumi pakārtojas mūsu domām un vēlmēm, ja vien pietiekami bieži un stipri vēlamies? Es gan pārāk neticu tādām lietām un uztveru vairāk par apstākļu sakritībām, bet nu pēdējā laikā sāku ticēt:-/
Kaut kad sen pat lasīju rakstu par pašsuģestiju, utr bija ieteikums visas savas vēlmes kā attēlus salīmēt uz lapas, šo lapu katru dienu apskatīt un domāt "man tas viss būs!"
Izklausās pēc blēņām, bet domām tomēr kaut kāds spēks piemīt.
Kā jums liekas? Varbū kāda kaut ko līdzīgu praktizē? (pašsuģestiju ikdienā)
27.03.2015 21:45 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Pagaidām to pielietoju , redzēs kā būs beigās ... Ir ļoti vecs kārots sapnis ,ko nestāstu nevienam
27.03.2015 21:47 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Lielāka iespēja panākumiem ir tad, ja Tu kaut ko ļoti, ļoti, ļoti vēlies ... un tā ietekmē sāk kaut ko darīt tajā virzienā :-)
27.03.2015 21:51 |

Reitings 3
Reģ: 27.03.2015
Par to visu neesmu domājusi tik nopietni, bet nesen aizdomājos, ka viss, ko ļoti, ļoti esmu vēlējusies - ilgākā vai īsākā laika posmā ir atradis ceļu pie manis, Protams, necenšos paļauties un to "ja vairāk par to domāšu, noteikti viss notiks". Ja kaut ko vēlos, daru visu tā, lai viss arī notiktu. Nepaļaujos uz "cūcenēm", domu spēkiem utt. Visam pamatā ir darbs. Bet labās domas, vēlmes kosmosā arī nav slikti sūtīt. Kā sacīt jāsaka, kaut kāds bumeranga princips jau pastāv. ;)
27.03.2015 21:51 |

Reitings 294
Visam pamatā ir darbs

Šaubu nav. Bet, vairāk par nemateriālām lietām runājot, pašai ir gadījies tā, ka atcerējos teicienu Uzmanies, ko vēlies - tas var arī piepildīties
27.03.2015 22:01 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Uzmanies, ko vēlies - tas var arī piepildīties

Tāpēc, ka biežāk mēs nezinām precīzi, ko vēlamies, bet ļoti spēcīgi zinām, ko nevēlamies.
27.03.2015 22:04 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Uz mani tas domu spēks kaut kā neiedarbojas, nebūtu tā, ka neticu, bet tas, ko es nenormāli vēlos nepiepildās, bet notiek tieši pretējais:-/:-(
27.03.2015 22:11 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Uij, bīstama tēma ! Cik gan daudz reižu dzīve nav bijis , ka piepaldas lietas par kuram esmu tiksi mazliet iedomājusies ! Runāju par lietām kuras dzīve notiek vai nenotiek neatkarīgi no iešanas konkrēta virziena. Ne viss ir nopelnāms vai sasniedzams kā saka.
Бойся своих пожеланий.
27.03.2015 22:12 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
tas, ko es nenormāli vēlos nepiepildās, bet notiek tieši pretējais
man arī šis variants. Ja ko ļoti vēlos, baidos pat domāt par to, zinu, ka, jo vairāk domāšu, jo neiespējamāk kļūst, ka tas piepildīsies. Tas gan attiecas uz lietām, kuras nevaru ietekmēt, par lietām, kuras atkarīgas no mana ieguldījuma, cits stāsts.
27.03.2015 22:19 |

Reitings 294
Uz mani tas domu spēks kaut kā neiedarbojas, nebūtu tā, ka neticu, bet tas, ko es nenormāli vēlos nepiepildās, bet notiek tieši pretējais

Man parasti piepildās, ja - es to ļoti vēlos un es to varu ietekmēt.
To, ko es vēlos šobrīd, es vairs ietekmēt nevaru:-/ Diez vai ņem tā no gaisa nokritīs..
27.03.2015 22:21 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ticu. protams, uzrbinot degunu, bagats neklusi un edot bulkas, nepaliksi slaida. Man liekas, ka tas ir vaira taa-ka tu loti kaut ko gribi, tad tu atradisi veidu ka to iegut. atradisi darbu vai izmacisies kaut ko,kas tevi virzis tuvak merkim.

Uz mani tas domu spēks kaut kā neiedarbojas, nebūtu tā, ka neticu, bet tas, ko es nenormāli vēlos nepiepildās, bet notiek tieši pretējais

tapec, ka tu velies nepareizi, zinu izklausas stulbi, bet ta tiesham ir.
Es rakstiju bakalaura darbu par sho temu, izlasiju entaas graamatas. nav pietiekami tikai ar to,ka veelies, ir jaamaak veeleeties pareizi. vispaar taa ir plasha teema, man tagad slinkums rakstiit tik gari. bet varu pateikt tikai to, ka piesaistiit veelamo ir loti viegli. kad rakstiju bakalauru, es pielietoju taas medotes un tiesham viss sanaaca.
27.03.2015 22:23 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jā, es tam visam ticu, pareizak sakot, tā dzīvoju. Un ir baigi labi!(l)
27.03.2015 22:27 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
bija ieteikums visas savas vēlmes kā attēlus salīmēt uz lapas, šo lapu katru dienu apskatīt un domāt "man tas viss būs!"

Man ir tāda kolāža. Divas lietas ir piepildījušās. It kā sīkumiņi, bet tomēr. Protams, nav teikts, kā tieši tie attēli izpaudīsies, bet visā var atrast sakarības.

Vēl arī pirms pieciem gadiem uz lapas sarakstīju visādas vizuālās un mentālās īpašības kādas vēlētos savā vīrietī. Divus ar pus gadus ik pa laikam pārcilāju to lapiņu un nodomāju, ka tas ir fufelis un nedarbojas. Tad es to lapiņu izmetu. Pēc aptuveni pus gada izveidoju attiecības ar puisi, kas ideāli atbilda visam, kas lapiņā rakstīts + biedējošākais ir tas, ka tas puisis manā dzīvē (kopīgu interešu dēļ sanāca pāris reizes nedēļā tikties) ienāca aptuveni mēnesi pēc tam, kad lapiņu uzrakstīju. Es vienkārši viņu nemanīju. bet puisis bija blakus visu laiku. :)

Tas ir biedējoši! :D
27.03.2015 22:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)