Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tikt galā ar sevi!

 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Meitenes un zēni !

Sākšu ar to,ka ar savu puisi esmu kopa turpat 2 gadus ,dzīvojam kopā,šobrīd ārzemēs! Mums no attiecību sākuma ir gājis kā pa karuseļiem,bijušās meitenes centušās forši iejaukties un vēl sazin,kas ,kas,protams,man kā greizsirdīgai personai bija asaru iemesls. Nespēju aizmirst šo meiteni vēl šobaltdien un kā sērga visu laiku man acīs ir,visu laiku uzlec virsū sociālajos tīklos vai komentāros,es pat nemeklēju,diezgan grūti,ka acīs visu laiku stāv,ņēmot vērā,ka puiša " draugi" ir man sīkumos atstāstījuši viņu mīlas priekus utt. Mans puisis sākumā bija ne īsti nopietnām attiecībām ar mani gatavs,mēdza jau tur ar citām ko pačatot un tā tālāk,vai ko,kas jau tagad ir +- piedots,jo zinu cik ļoti viņš mani mīl un ir mainījies pa 180 grādiem uzvedībā un attieksmē,jo kā gan puisis var zinat kas ir mīlestība un kā jaapietās ar meitenēm,ja nekur nav redzējis moduli tam,un bijušās ir kā veči - nodrāzties,piedzerties,nopīpēties kopā un viss. Varētu pat teikt,es kā māte Terēze esmu ļoti cīnījusies par šo visu,tikai nespēju tikt no tās EX vaļā,pilnīgi nedod mieru,nāk ainas ,kur viņš laimīgs ir ar viņu,čato,par ko čato,ka vēlas satikties ar viņu,ka klusībā vēlas būt kopā ar viņu.. nezinu.. vienu brīdi ,kad bijām Latvijā,attiecības bija burvīgas un mīlošas,tad uz brīdi pat neatminējos,kas viņa ir (dzīvo pavisam tuvu manam puisim),BET TAGAD ATKAL ,laikam attiecības mazliet sasvērušās,jo nav tik daudz laika un mīlestības,romantikas. Meitenes kā lai cīnos ar to ?? Puisis ir raudājis,zvērējis ,ka mīl tikai mani un ,ka par viņu pat nedomā..:'-( bet tas viss man liek raudāt un stresot...
27.03.2015 17:44 |
 
Reitings 73
Reģ: 23.03.2015
Atceros, ka man pirmajās attiecībās bija līdzīgi. Sākumā puisis vēl nebija aizmirsis bijušo, tad sazinājās, teica, ka gribot tomēr ar viņu būt kopā, bet pēc laika to nožēloja un it kā pāršķīra jaunu lapu un bijušo atstāja pagātnē. Bet es nevarēju nomierināties, tāpat kā Tu, visu laiku domāju par to meiteni, salīdzināju sevi ar viņu, baidījos, ka tikai viņi nejauši kaut kur nesaskrienas vai arī nesazinās man aiz muguras.
Beigu beigās es attiecības pārtraucu, jo sapratu, ka vienkārši nespēju uzticēties un tāda nervu un attiecību čakarēšana vien sanāca.
Man Tev grūti kaut ko ieteikt. Es pareizi sapratu, ka tāds īsts iemesls Tavām raizēm nemaz šobrīd nav?
27.03.2015 18:23 |
 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Tonija,saprotu kā Tu juties,un kā tas ir, šīs ir patiešām attiecības,kas varētu izdoties,jo ar visu sirdi un dvēseli zinu,ka puisis mani mīl un ir gatavs darīt visu manis pēc,tādēļ visvieglak būtu nevis izšķirties,jo to pārdzīvot būtu grūti abiem,bet gan tikt ar sevi galā,varbūt jāmeklē speciālistu palīdzība,varbūt jānorāda puisim,lai vairāk pievērš uzmanību man un mūsu attiecībām,mazliet uzsver manas labās īpašības,patiesībā nav iemesla man šobrīd uztraukties ,jo puisis nekadā veidā necenšās viņu dabūt rokā,vienīgais ,ka viņa rēgojās visur sociālajos portālos,es varu mierīgi gulet un skatīties jaunākās ziņas un tad kā no zila gaisa uzplēn profils un man atkal sākas tā vajāšana. nezinu,esmu neriktīga,saprotu,bet kā cīnīties,neies jau sava stulbuma pēc visu sabojāt,jo draugs mani bildināja. pagātne tikai moka..kas puisim nav tā patīkamākā ,un paldies Dievam izdzēsta no viņa šobrīdējā tēla.Paldies Tev par šo atbildi :-(
27.03.2015 18:34 |
 
Reitings 73
Reģ: 23.03.2015
Nu skaidrs. Nē, protams, ka šķiršanās nav risinājums jūsu situācijā.
Jā, varbūt patiešām būtu tikai noderīgi aprunāties ar kādu speciālistu. Es, starp citu, pēc tām pieminētajām attiecībām arī devos pie speciālista, jo nespēju tikt galā ar savu zemo pašvērtējumu pat pēc šķiršanās, manas problēmas būtībā turpinājās arī vairs neesot kopā ar puisi. Un psihoterapija palīdzēja pat ļoti. Sakārtot visas domas un saprast, kādēļ baidījos un raizējos, kādi tam bija iemesli.
Varbūt Tev kaut kas ar pašvērtējumu nav kārtībā? :-/
27.03.2015 19:12 |
 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Tonija,iespējams,ka nav gan,jo mani tētis pameta ,kad biju maza,un kopš tā brīža neliekos pietiekami laba,lai kāds mani spētu mīlēt ,varbūt,tur meklējama tā sakne,ka neuzticos,baidos un pārlieku uztraucos?? Esmu pavisam apjukusi,centos vakar vakarā mierīgi ar puisi pēc darba atpūšoties aprunāties,izteikt,ka varbūt vajadzētu atgriezt atpakaļ mazliet uzmanības un neatmest visu tik ļoti novārtā,viņš gan mazliet aizsvilās,ar ko aizsākās strīdiņš,sakot,ka viņš strādā 12 st. dienā 5 dienas nedēļā,un ka viņš neesot tas,kas sēž birojā un var tikt jau 3 mājās un sapirkt puķes uz sazin ko-iepriecināt.. ak meitenes,grūti mums iet šobrīd...
28.03.2015 20:15 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu bet tu nevari tai otrai meitenei paveleet neko nerakstit. Un tu nevari taja vainot savu puisi. Saproti sis loetaa un bus vienkarsaka dzive. Vienigaia,'ko es gribetu, lai puisis ar so sievieti partrauc kontakteties.
29.03.2015 14:28 |
 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Sany,centīšos uz to neuzķerties,centīšos pierādīt,ka mani nesatrauc nekāda sāncensība. :)
30.03.2015 12:23 |
 
Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Pēc tā, kā pati visu paskaidro, izskatās, ka viss ir tikai Tavā galvā. Mēģini pievērst uzmanību kaut kam citam! Puisis tiešām varbūt ir noguris un ir jāpaiet zināmam laikam šādas aizņemtības, lai kaut kas sakārtotos Jūsu attiecībās, un tad arī šī paranoja pazudīs.
Ir taču visādi veidi, kā mehāniski izmest šo cilvēku, kas Tev traucē, no dzīves! Neej portālos, kuros ir viņa.. Ja tie ir sociālie tīkli, tad izvairies no vietām un profiliem, kur viņa kaut ko komentē, raksta, kur ir viņas bildes. Tā var izdarīt, ja tas atvieglotu Tavu dzīvi. Protams, tas nerisina problēmu saknē, jo šāda paranoja nav normāla, bet jebkurā gadījumā tas palīdzētu izvairīties no šī cilvēka klātbūtnes kaut vai Tavā prātā.
30.03.2015 12:30 |
 
10 gadi
Reitings 4012
Reģ: 02.01.2011
a tā beibe arī ārzemēs? ja nē, tad neredzu problēmu
30.03.2015 12:41 |
 
Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Arī man tā bija ar savu tā laika draugu - kad tikko sākām veidot attiecības, viņš sēdēja pie datora, es netālu , un viņš rakstīja viņai draugos kā ilgojas pēc viņas. Tika komentētas halerijas "skaista tu esi" un bla bla bla. Tas turpinājās kādu laiciņu, piedevu, bet visu laiku biju nemierīga, visu laiku tas mani mocīj, grauza no iekšas. Beigās pēc nepilniem trīs gadiem izšķīrāmies, bet ne viņa ex dēļ. Esmu laimiga,ka tā :)

Turies! Izturību tev!
30.03.2015 12:58 |
 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Try,paldies Tev,jā,es saprotu,es no šiem forumiem,ko lasu tiešām iedvesmojos un dalos kopīgi savos jaunatklājumos arī ar draugu,un to,ko man iesakāt arī izmēģinu,ar sociālajiem tīkliem vienmēr ir tā,ka mana puiša draugiem,viņa arī ir uzmetusies par baigo draudzeni,līdz ar to,ja kāds pievienojis bildi,tad šī uzreiz jau paspējusi iekomentēt un tas atkal izsit mani no sliedēm,laikam visnepatīkamākais bija tas,ka puiša draugs bija skalojis par šo visu prātu,atstāstot detaļas no viņu attiecībām,patiešām riebīgas,mans draugs to cilvēku izstrīpoja no dzīves un pateica labus vārdus,nepārtraukti skatās mūsu abu bildes un profilus ,cenšās ielīst visur,viņa nevar pati samierināties ,ka mans puisis viņu pameta. īstenībā te morzas ābece,vasarā viņa visu laiku braukā gar puiša māju,vienreiz vedot sunīšus pastaigā,mūs centās nobraukt trakā!
30.03.2015 16:05 |
 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Začeit,viņa dzīvo gan Latvijā pie drauga tuvumā ļoti,gan arī šeit,paranoiķe.
30.03.2015 16:06 |
 
10 gadi
Reitings 62
Reģ: 20.05.2013
Peka,saprotu kā tu juties. Patiesībā jau vaina ir tikai un vienīgi manī,puisis jau vairs nav pie vainas. tikai lai manas muļķības pēc nesanāktu dzīves kļūda vēlējos pasmelties kadas idejas no jums. Neesmu jau es nekāda attiecību guru,tādēļ jūs man ļoti palīdzējāt. Pirmā mīlestība,nopietnās attiecības,kas tiešām nozīmē atdoties un pilnveidoties tajās,pirmais puisis it visur,draugs vēlās ar mani precēties,pat Baznīcā,kas ir mans sapnis,ko es novērtēju visaugstāk un tas man nozīmē,ka viņam ir patiešām visnopietnākie uzskati uz mūsu kopdzīvi,un mēs nevaram ļaut kaut kādai meitenei,kas vēl nav sapratusi atraidījumu un nevēlēšanos būt viņa dzīvē nekāda daļa,izjaukt iespējams nākošo laimīgo ģimeni. Paldies jums meitenes,jūs mani nomierinājāt,un cerams,ka šo mieru saglabāšu ilgu laiku,(l)
30.03.2015 16:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits