Es esmu priecīga, ka man bēbis būs 25 gados (esmu gaidībās), jo ir nodrošināts viss, ko vēlējos sasniegt un izdarīt, pirms bērna piedzimšanas. Esmu vienmēr vairāk bijusi karjeriste, bet saprotu, ka 25 ir absolūti normāls vecums bērnam, jo kādos 30 gados tomēr galīgi negribētu. Turklāt man arī vairs galīgi nav stereotipi, ka bērns man traucēs, kaut ko "bremzēs"manā karjerā..pfu, muļķības. Viss būs tikai foršāk, es to jūtu(l) Kaut vai, raugoties,kā mana ārste stāsta, ka mātes pēc 30 jau daudzi ārsti iekļauj riska grupā uzreiz.:-|,.
45 gados vēlākais dzemdēt? :-OŠo gan es neatbalstu. Pati esmu redzējusi jau 3 gadījumus, kad tik vēlu dzimušajiem bērniem ir veselības problēmas. Protams, ir arī veiksmīgie gadījumi, bet kopumā neriskētu un negribētu dzemdēt tik vēlu.
Es saprotu sievietes, kuras vispār negrib bērnus. Negribi un nedzemdē, kurš tev liek. Kaut nogriez olvadus, bet speciāli izlemt dzemdēt vecumā, kad sieviete jau var apdraudēt bērna attīstību un sakarties ar riskiem?! Nesapratīšu nekad.