ká var bút stundas likme noslépums? darba devéjam ir!!! jápasaka stundas likme pirms cilvéks sák strádát. nostrádási ménesi a shie pasaka- a mums stundas likme 2 centi!
nekádá gadíjumá nestrádá 2 ned bez algas. es kad biju vadítája veikalá- més nemaksájám par apmácíbám - kádas 5 dienas meitenes náca uz páris stundám un vnk mácíjás strádát, skatíjás, ká strádá párdevéji, mácíjás pakot dávanas, utt, un noteikti netika atstátas vienas ne uz minúti. es jau bríníjos, ka vinjas piekrít tádam variantam. bet nu pársvará njéma meitenes, kuras nemácéja kases aparátu, un to mácíjám veikalá nevis speciálos kursos, jo apliecíbu nopirkt maksája 2,5 Ls, a sajégas nekádas...
parastáká krápshana - nostrádási 2 ned bez maksas, iztérési 150 eiro drébém - veikalam ienákumi un bezmaksas darbaspéks. forshs bizness... laikam vinju drébes vispár neviens nepérk. brínos, ka tá var darít tirdzniecíbas centrá, jo tur parasti ir savi noteikumi plus veikalu noteikumiem, es aizietu un pasúdzétos galerija riga vadíbai, tas veikalam var sagádát lielákas nepatikshanas neká vdi